• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseye boşan yazilmaz kızlar! dikkatli olalim lutfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk yapmayın diyenleri unutmuşsun 😂 üremeye karşı olanları ne yapacaz

Tedx yayını var bu konularla ilgili yazın Google a çıkar ,izleyin bence. Kim sarhoş anlarsınız .

Mesude sen misin bacım

1694115885051.webp

İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.
Boşanmak için bariz sebepleri nelermiş çok merak ettim ben. 😂 Kendilerine saygıları yok ki herifler saygı duysun. 🙄

İki tane psikiyatrist yakın arkadaşım boşandı . Her ikisi de aldatılmayı bariz boşanmak için sebep bulmuyorlar . Boşanma nedenleri bambaşkaydı. Kendi psikoloğum bile aynı düşüncede . Ben öyle bir delilim olmadı dedim . Kameraları özel izinle izletecek kadar da araştırdım yani üstünü örtmedim konunun. Hala anlamsızca konuşanlar bence çok boş yapıyorsunuz. Ama eğleniyorsanız sorun yok.

Allahtan medeni kanun aldatilmayi bosanma sebebi sayıyor. Bide ustune aldatilan tarafa tazminat odenmesini hukmediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X