Herşeye burnunu sokan akrabaciklar

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Hanımlar sizinde hayatınızda, evliliginize , giyiminize, veya gerekli gereksiz eleştiri yapıp canınızı sıkan akrabalariniz varmı? Hayatınızla ilgili konulara gereksiz yorumda bulunan akrabaciklariniza nasıl tepki verirsiniz sevdiğiniz birisi olsa bile. Bazı insanları sevsek bile biz aciksozluyuz bizden zarar gelmez adına patavatsizca canınızı sikabiliyoryar. Önceden bikac akrabami sevdiğim için nasıl olsa aklında kötü niyet yok diye susuyordum artık sanane dercesine azarliyorum ama nafile. Ha bu arada görüşmeyi kesemiyorum ister istemez ortamlarda bulunuyoruz. Sizler nasıl sabrediyorsunuz? Aman boşver deyip salliyormusunuz? Kendinizi savunsaniz bile o insanın söyledikleri canınızı sıkıyor mu mesela ?

olmazmi , cok afedersiniz,,,hayatımızın içine ettiler.

olmazmi , cok afedersiniz,,,hayatımızın içine ettiler.
Valla ben artık katlanamiyorum patlayiveriyorum, birde benim bu halime alışıp iyice tinlamayip benimle sohbete devam ediyorlar sevdiklerini biliyorum ama gerekli gereksiz konusmalarinada tahammülüm kalmiyor

Kimse öyle kiyafet, evlilik vs konularinda akil vermedi hiç.
Evet bazi insanlar herseye burnunu sokar ama kiyafete, evlilige kadar eleştirip, karisip laf soyleyebiliyorsa biraz da sizin pasifliginizden oluyordur bence.
Bilmem belki, beni eleştirirken, çok fenasin azıcık alttan al , dik başlı olma , kısaca akrabalarım aşırı geri kafalı insanlar sadece bana karşı değil etrafa karşı da boyleler

Bende yok vallahi , niye evliliğim yada hayatım hakkında konuşturayımki akrabayı , müsade etmezseniz konuşmazlar bence .

Dominant karakterli insanların hayatına pek karışan olmuyor. Çekiniyorlar.. ama arkalarından konuşuyorlar tabi orası ayrı :) Benim hayatım, benim kararlarım. Görüşünü merak etseydim danışırdım diyin.

Bilmem belki, beni eleştirirken, çok fenasin azıcık alttan al , dik başlı olma , kısaca akrabalarım aşırı geri kafalı insanlar sadece bana karşı değil etrafa karşı da boyleler

Kendinle ilgili şeyler anlatirsan yorum yaparlar tabi ki. Durduk yere mi cok fenasin diyorlar?

Geri kafalilikla alakasi yok. Benim kaynanam eltimin herseyine karisirdi, herseyine laf soylerdi, ne giymis, nereye neden gitmiş hala konuşur durur.

5 senedir bana bir kere bile boyle seyler soylemedi ama beni çok sevdigin ya da iyi anlaştigimizdan filan degil aksine birbirmizle pek uyuşmayiz.

Kız anne tarafimin görüştüğüm bikac akraba var herkese karşı olur olmadık yorum yaparlar arkalarından değil pat diye yüzlerine, kendi fikirlerini öne sunarlar hep. Eşimin çevresi bişey diyemez bana veya kendi gorusmedigim akrabalarim

Örnek veriyorum bugün ben eşime kayinvalidem hakkında bişey sordum ordan x akrabam aaa kocana niye soruyorsun ara kaynanani ona sor insan kaynanasını aramazmi. Ağzımdan sanane diyecektim ya sabır cektim. Misal eşimle geziyoruz yine nereye ! Bunlar hep boyleler herkese karşı sert mizaçlı olsan bile fayda etmez

İzin vermem ki denediklerinde ağzının paylarını alacaklarını biliyorlar. Çünkü aldilar

Kimse terslemedigi için oyleler.

Ben nişanlıyken akraba sayılırlar heralde eşimin annesi ablası giymediğim topukluya, giymediğim kalem eteğe markete giderken yapmadığım makyaja karışmaya kalktılar 2 yıllık evliyim 3 ay da öncesi var evimin adresini bilmiyolar. Sanırım yaptıklarına pişman olmuşlardır.

Valla kendi kızı gelinine karısmayıp benım de herşeyime karısan bi kadıncık var. Zor tutuyorum kendimi bi gün fena patlıcam :) kıskançlığa yoruyorum ben. Sanane ulen sanane

Sınırlarınızı çizin. Kendisine saygısı olan kişinin çizgileri kalındır ve karşısındaki kişi durması gereken yeri sezer. Çizgilerinizi güzel çizin. Görsün insanlar kırmızı çizginizi. Ama çizgi çekeceğim derken çingene olan tipler var. 'slk yha ' modunda takılanlar.Böyle olmaz. Gerçekten kendinize kıymet verin. Böyle olunca özsaygınızı düşürecek her tür hareketten kaçınırsınız.

Valla kendi kızı gelinine karısmayıp benım de herşeyime karısan bi kadıncık var. Zor tutuyorum kendimi bi gün fena patlıcam :) kıskançlığa yoruyorum ben. Sanane ulen sanane
Kiz sen yine iyi dayanıyorsun ben uzun süre sabrederiyorum kırmamak adına sonra bir gürlüyorum ama malesef benim bu bahsettiğim akrabalara fayda etmiyor bencillik hat safada

Bu gibiler sinir hastasi etti beni

Kiz sen yine iyi dayanıyorsun ben uzun süre sabrederiyorum kırmamak adına sonra bir gürlüyorum ama malesef benim bu bahsettiğim akrabalara fayda etmiyor bencillik hat safada
Akraba ama işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor yine buluyor seni en iyisi sallamamak

Akrabaaa olmasin, akbaba olmasiiinnn cidden akrabadan gina gelmis sonrada tum gemileri yakip teyzem haric hicbiriyle gorusmeme karari alan bu sebepten 2 senedir huzurlu olan biriyim. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…