Herkese selam... Sorun esimin rahatlığı...Rahatlık kısmı ailesine karsı aynı seyleri ben yapınca yada onlar gibi davranınca kıyamet kopuyor evde...En yakın zaman da olan birseyden bahsedeyim...Mesela bayramda memlekete gittik esim bizi bırakıp tekrar döndü...Bu arada ailemin yanına gideceğimden kimseye bahsetmedim.Çünkü evim ayrı olsa da herseyden haberdar olmak isteyen bir kv var...Her konuda ipler elinde olsun istiyor.Neyse esim dönüste kp ile görüsmüs ve durumdan bahsetmis...Ardından kv soluksuz aramalara basladı telefonu açmadım...Amacına ulasamayınca görümcemi devreke soktu mesaj attırdı belli ki...Görümcem baska sehirde ama saolsun her an herseyden haberi olur...mesaj da bana annenler nasıl çok kalacak mısın diye yazmıs... ki bu vatandas benim ailemden ben hariç hiç kimseyi görmedi ve tanımıyor...Esime bahsettim durumdan rahatsız olduğumu neden bu sekilde taciz ettiklerini söyledim...Cevap tabiki hee de geç oldu...
Ama olmuyor yapamıyorum her konuda herseyde ezik gibi olmak,he deyip geçmek istemiyorum...
Ama olmuyor yapamıyorum her konuda herseyde ezik gibi olmak,he deyip geçmek istemiyorum...