Aynı sorun bende de var. Sinir oluyorum. Sütün az az az diye diye sütümü azalttılar stresten. Üç buçuk aylık kızım. Kaynanam sürekli mememin başında varmı süt emiyomu süt yok bu meme boş. Bişeyler yiyolar baktı yalandı canı çekti yalatalım verlim. Kırkından sonra verilir geçenlerde ekmek vercek oldular ağzına sokuyor aldım ellerinden. Çok sinir oluyorum. Bu yüzden sütüm az geliyor. Takmayın mümkün olduğunca çağırmayın gelmesinler. Ben artık çağırmıyorum ve gitmemeye çalışıyorum. Ama eşimde bir ana kuzusu oldu bebeğimiz doğunca herşeyde ondan ikir istiyor. Bana üç ay emdi yeter diyor. Annesi ne dese tecrübe diyor. Çok değşt eskiden bana değer verrdi. Btti şimdi anlamıyorum ve üzülüyorum. Sürekli olumsuzluk eşimin akrabaları tarafından tek güzel cümle duymadım. İki gün önce onlardaydık yeni bir adet geliştirdiler kaşlarını siyaha boyayalımda kaşları siyah olsunmuş. Çocuğumu artık asla yanlız bırakmıyorum onlarla. Ço moralimi bozuyorlar. Ama emin olun tek değilsiniz hepimiz yaşıyoruz bunlar malesefki