Herseye karışan insanlar

Bbeste112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
10
2
1
34
kızlar bisey sorucam sizin cevrenizdeki insanlar nasıl benim ilk çocuğum ilk anneligim ama bu çocuk ac sütün yetmiyor diyen elti mi dersiniz anneliğime karışan teyzelermi dersiniz anneligime kusur bulanlarmı dersiniz her annelik özeldir ilk insandan beri olan seyde annelik gelin görün ki bunu eşimin akrabalarına anlatabileyim 2 gün önce çocuğu emziriyorum tepemde dikiliyor sagımda solumda bende sinir olurum emziriken izlenmeye

Aynı sorun bende de var. Sinir oluyorum. Sütün az az az diye diye sütümü azalttılar stresten. Üç buçuk aylık kızım. Kaynanam sürekli mememin başında varmı süt emiyomu süt yok bu meme boş. Bişeyler yiyolar baktı yalandı canı çekti yalatalım verlim. Kırkından sonra verilir geçenlerde ekmek vercek oldular ağzına sokuyor aldım ellerinden. Çok sinir oluyorum. Bu yüzden sütüm az geliyor. Takmayın mümkün olduğunca çağırmayın gelmesinler. Ben artık çağırmıyorum ve gitmemeye çalışıyorum. Ama eşimde bir ana kuzusu oldu bebeğimiz doğunca herşeyde ondan ikir istiyor. Bana üç ay emdi yeter diyor. Annesi ne dese tecrübe diyor. Çok değşt eskiden bana değer verrdi. Btti şimdi anlamıyorum ve üzülüyorum. Sürekli olumsuzluk eşimin akrabaları tarafından tek güzel cümle duymadım. İki gün önce onlardaydık yeni bir adet geliştirdiler kaşlarını siyaha boyayalımda kaşları siyah olsunmuş. Çocuğumu artık asla yanlız bırakmıyorum onlarla. Ço moralimi bozuyorlar. Ama emin olun tek değilsiniz hepimiz yaşıyoruz bunlar malesefki

Maalesef her yerde var bu insanlar, emmeye karışmaları biter ek gıda zamanı ona karışırlar yok niye mama veriyorsun yok niye onu bunu ver,iyorsu, bebeğin kilosuna takarlar vs. vs. Önceleri çok sinir oluyordum artık umursamamayı zor da olsa öğrendim. Bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor. Bebeğimin sağlığını iyiliğini benden çok düşünecek değiller. Zaten nearaştırıyorum ediyorum doktoruma soruyorum bilmeden bir şey yapmıyorum o yüzden onların yorumlarını da kafama takmıyorum.

Çekirdek aile olarak eşim ben minnagım tatile cıktık arkamızdan neler demişler bu sıcakla bebekle tatile gidilirmi oralarda sürtücekler diye cocuguda almışlar yanlarına bende dedimki yazlığa kısınmı gideyim kayak kaymaya ayrıca siz karısmayın ben dogurdum sıcagıda soguguda görücek dedim bebekle tatile çıkarken alınması gerekenleri aldım size ne dedim

Aynı sorun bende de var. Sinir oluyorum. Sütün az az az diye diye sütümü azalttılar stresten. Üç buçuk aylık kızım. Kaynanam sürekli mememin başında varmı süt emiyomu süt yok bu meme boş. Bişeyler yiyolar baktı yalandı canı çekti yalatalım verlim. Kırkından sonra verilir geçenlerde ekmek vercek oldular ağzına sokuyor aldım ellerinden. Çok sinir oluyorum. Bu yüzden sütüm az geliyor. Takmayın mümkün olduğunca çağırmayın gelmesinler. Ben artık çağırmıyorum ve gitmemeye çalışıyorum. Ama eşimde bir ana kuzusu oldu bebeğimiz doğunca herşeyde ondan ikir istiyor. Bana üç ay emdi yeter diyor. Annesi ne dese tecrübe diyor. Çok değşt eskiden bana değer verrdi. Btti şimdi anlamıyorum ve üzülüyorum. Sürekli olumsuzluk eşimin akrabaları tarafından tek güzel cümle duymadım. İki gün önce onlardaydık yeni bir adet geliştirdiler kaşlarını siyaha boyayalımda kaşları siyah olsunmuş. Çocuğumu artık asla yanlız bırakmıyorum onlarla. Ço moralimi bozuyorlar. Ama emin olun tek değilsiniz hepimiz yaşıyoruz bunlar malesefki

Bu nasıl cahillik ya? Ne demek 3 ay emdi yeter, okuma yazması varsa (vardır biliyorum o anlamda demiyorum) açsın internetten bir araştırsın. Bu kaynanaların cahilliğinden de gına geldi artık. Allah kolaylık versin valla işiniz zor.

Back
X