- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acmayasim var zaten. Ama esim var iste isin ucunda.açma kapıyı net
çocuk kadının elinde kalıcak bu ne ya
Kesinlikle katiliyorum.Düşün artık yakamızdan yaa. Yılan dilinizi herşeyi bildiğini sanan beyninizi ömrümüzü çürüten çirkin kalbinizide alın gidin.
Esimin yaninda iyi kadini oynuyor. Daha once yaptim ama pisman oldum simdi iyi anne oldum demeye calisyor. Çünkü farketti oglunuda kaybedecek,Ne yüzsüz oluyor bazısı, 2 aydır barışmış ama hala kavga edelim diyor resmen!
Dedi dün anne ben seni evine bırakayım biz gerisini hallederiz dedi. Ama yok ben gelecem 40i cikana kadar diyor kadin,Sen konuşma tatlım. Eşine söyle. Böyle olacak iş değil bu. Arasın annesini "anne teşekkürler yoruldun ama math ve ben hallederiz" desin.
Çocuk elinde kalacak, şaka gibi.
Aslinda benim vicdanim tamamen. Esim sildim demisti annesini babasini annesi gelip yaptiklarimdan pismanim diyince ben esime dedim senin annen baban git sen gorus diye. Simdi de kadin geldi eve yerleşti gerek yok dedikce uzatiyor kalma işiniEşin zihinsel engelli mi
İlle saç başa kavga etmenizi istiyosa yerinde olsam lohusa sendromuna bağlar ana oğul ikisini de döverim, o barışmış olabilir o.görüşsün, sen de mi barışmış sayıldın o barışınca, olmuyo işte daha niye burnuna sokuyor kadını
Saygım zaten yok. Kadina konustukca inadina yapiyor, demedigim kalmadi ama 2dk su icmeye gitsem bi bakiyorum almis kucagina. Aliyorum hemen elinden ama yinede bildigini yapiyor,susuyorsun ya susma canım. bebeğine kötü davranan birine saygılı olmana gerek yok. çirkef ol biraz
Bu hafta neler yapacak bakalim. Resmen lohusa halimle sinaniyorum.kendi gözüne sıksın limonu bakalım vicdansız merhametsiz kv eve almayın yaa bu nedir böyle bebeğin hayatını zindan edecek insan gibi muamele edilmeyi hak etmiyor akıllı uslu durmaya niyeti yok![]()
Dusundukce bile.gozlerim doluyor benimde. Bide iyi gorcekmis. Oyle diyorNutkum tutuldu !!
1 aylık bebeğin gözüne limon sıkmak nedir ya![]()
Zavallı yavrum..
En son onu yapip pencereden asagi atcam, lohusaydim kusura bakmayin dicemBence deliliğe vur net.
Yok anne gerek yok. Biz hallederiz. Gelme sen, ihtiyacımız yok desin. Gerektiğinde daha da sert çıkmaktan çekinmesin. Oğlunun yüzünün tutmayacağını bildiğinden üste çıkıyor.Dedi dün anne ben seni evine bırakayım biz gerisini hallederiz dedi. Ama yok ben gelecem 40i cikana kadar diyor kadin,
Yanlis yapiyorsun ben istemiyorum kimseyi kendim bakarim diyeceksin illa gelicem derse yine israrla hayir anne sağol ben boyle istiyorum diyeceksin.Kibarliktan anlamamis esin guzel soylemis ama daha sert yapman gerekiyor cocuguna zarar verir bu gidisleAcmayasim var zaten. Ama esim var iste isin ucunda.
Kesinlikle katiliyorum.
Esimin yaninda iyi kadini oynuyor. Daha once yaptim ama pisman oldum simdi iyi anne oldum demeye calisyor. Çünkü farketti oglunuda kaybedecek,
Dedi dün anne ben seni evine bırakayım biz gerisini hallederiz dedi. Ama yok ben gelecem 40i cikana kadar diyor kadin,
Aslinda benim vicdanim tamamen. Esim sildim demisti annesini babasini annesi gelip yaptiklarimdan pismanim diyince ben esime dedim senin annen baban git sen gorus diye. Simdi de kadin geldi eve yerleşti gerek yok dedikce uzatiyor kalma işini
Saygım zaten yok. Kadina konustukca inadina yapiyor, demedigim kalmadi ama 2dk su icmeye gitsem bi bakiyorum almis kucagina. Aliyorum hemen elinden ama yinede bildigini yapiyor,
Bu hafta neler yapacak bakalim. Resmen lohusa halimle sinaniyorum.
Dusundukce bile.gozlerim doluyor benimde. Bide iyi gorcekmis. Oyle diyor
En son onu yapip pencereden asagi atcam, lohusaydim kusura bakmayin dicem
Esim diyor ama yok ben kalacam yaninda diyor. Anlamak istemiyor. Iyi anne ya bana yardim ediyor sözdeOncelikle vatana millete hayirli saglikli uzun omurlu olsun yavrunuz insallah...
İkinci olarak ise ben bu durumda kibarca kv ye artik ihtiyacim yok tesekkur ederim der evine donmesini rica ederdim. Bebegi alip annemede gidebilirdim ama esime haksizlik olurdu cocugu ayirmak..
Esim biliyor anne gerek kalmadi diyor ama kadin gitmiyor.Ayrıca böyle saçma salak zıplatıp 1 aylık bebeğin omurgasını zedeliycek, geri dönülmez zararlar vermeden önlem al. Eşine söyle gerekiyosa.
Esim de diyor annemle yanliz birakma diye ama kayinvalide anlamiyo hic birini.kadın pek normal değil ya insan kucağa almaya kıyamaz ben olsam koymam eşimle de aynen böyle böyle yaptı diye konuşşur netçe istemiyorum derim çok istiyorsa alsın oğluna limon sıksın sallasın vs
Bana evlendigim günden bu yana düşman zaten.daha neler duyacağız kk sayesinde kv sanki geline kızmış bebekten acısını çıkartıyor resmen intikam alıyor ?
Onu yapacak kadar yanliz birakmiyorum ki.kimbilir çocuğa bakamıyor desinler diye yağ felanda damlatıp ishal olmasına sebeb olabilir korktum bu kv den ? kv günahını almak istemem ama çok dikkatli olun siz yinede öyle potansiyalı var sanki
Esim anne gidebilirsin diyor kadın yuzsuzluk yapiyor.Ohaaaaaaa dalga mi gecio bu ya kendi cocuklarina da bole yaptiysa esinin tepki vermemesi gayet normal adamin travma bebeklikten baslamis baksaniza
Zaten konusmuyorum ki. Kendi yuzsuzlugiyle kalıyor burda.Tekrar küsün en kolay çözümü bu.
Ya bunlar neden hayir kelimesinden anlamiyolar yapma dendiginde inadina yaparlar anlamis degilim hepsi mi ayni olur..
Baska bi amac dusunemiyorum zaten.ya bana da öyle geldi. çocuğa kötü davranıp maksat konu sahibinin canını sıkmak onun da canını yakmak .içimden küfür etmek geçti nasıl kötü kadın o
Esim de gitsin istiyor. Git demesine ragmen kalıyor halaeşin ne dedi? göze limon damlatma ısrarından sonra evden kovmak lazımmış yani.
Evi var zaten gitcek olsa su an beni delirtmeye calisiyorderhal kv o evden gitmeli madem 7 evladı daha var 7 şansını daha kullansın ve gitsin
susuyorsun ya susma canım. bebeğine kötü davranan birine saygılı olmana gerek yok. çirkef ol biraz
Esim de gitsin istiyor. Git demesine ragmen kalıyor hala
Zaten normal bi kadin degil ki.yeni dogmus cocugun gozune limon sikmak bu kv kafayi yemis![]()
Kocam da diyor git diye ama kadin yuzsuzluk yapiyor dun aksam yine git dedi ama yok gelecem geri diyor.konunun başlığı herşeye karışan kayınvalide değil çocuğumun canına kasteden cani kadın olarak yazaymışsın keşke o ne ya? hadi tamam senin annen değil sen git diyemiyosun arkadaş kocanın derdi ne çocuk sakat kalınca mı tepki verecek allah korusun![]()
Eşim ona inanmaz. Daha önce açık açık seni istemiyorum ogluma baskasini alacam dedigi icin esim hep benim yanimda.Çocuğun başına bir iş getirip konu sahibine suç cıkarmayacağı ne malum ayrıca, evde aksama kadar bir o bir konu sahibi var çocuğu düşürse oğluna da x yaptı dese bakamıyo vs dese
Esimde gitsin istiyor. Ama yok kadin illede gelecem diyor.Oha cocuga resmen kasti var. Bilerek zarar vermeye calisiyor.
O kadini asla eve almayin! Esiniz itiraz ederse onu da almayin. Ne bu ya...
Benim oglum 7 24 memede. Cocuk azcik aglasa ac diye basliyor. Bende her seferinde kakasini gosteriyom. Al sana ac bebegin kakasi diye. Bu sefer diyo bu cocuk nasıl kilo alsin surekli kaka yapiyor diyo. Az kaldi delircem yani bende.Bir kavga cikar .Buyukse büyüklüğünü bilecek.Benimki de sutun yetmiyor bu cocuk ac deyip beynimi yemisti birak yardim etmeyi konu komsusuyla bana laf soyleme yarisina girmislerdi.Esimi dolduruyordu bir de utanmadan.Ay bak aklima geldikce sinirleniyorum.
Keske küsüp gelmese. Daha once yine böyle yerlesmeye çalıştı esim o zamanda math sana bakamaz hamile haliyle bide o kadar kötülüğün ustune dedi gönderdi simdi bunu fırsat biliyor. 40i çıkmamış kadin yanliz birakilmaz diye. 40i ciktiktan Sonra oda farkinda istesede kalamicaginin. Esimin bu 2haftada 3.kez git demesi, anlasa zaten gider.Yok anne gerek yok. Biz hallederiz. Gelme sen, ihtiyacımız yok desin. Gerektiğinde daha da sert çıkmaktan çekinmesin. Oğlunun yüzünün tutmayacağını bildiğinden üste çıkıyor.
O halledemedi mi sen söyle. Anne sağol yoruldun, bundan sonra ben hallederim. Yarın gelme. Bitti.
Zaten görüşmüyormuşsun, ne olacak ki? Küsecek mi sana? Canına minnet.
Benim istemedigimi zaten anlamasi lazim. Yatak odasindan cikmiyoruz. Ama yok anlamıyor kadin en son ben git dicem kavga olacak onu bekliyor.Yanlis yapiyorsun ben istemiyorum kimseyi kendim bakarim diyeceksin illa gelicem derse yine israrla hayir anne sağol ben boyle istiyorum diyeceksin.Kibarliktan anlamamis esin guzel soylemis ama daha sert yapman gerekiyor cocuguna zarar verir bu gidisle
Annem 1hafta ne yapmam gerektigini ogretti zaten. Ben 15gündür extra bi cabayla cocugumu korumaya calisiyorum ve daha cok yoruluyorum. Su an yanlizim ama cokta rahatim.Gerçekten deliliğe vur...Yazık ya hayata bir melek getiriyorsun,ona mı adapte olacaksın ,endişelerini mi susturacaksın, kv ye mi yetişeceksin...gelmesinler daha iyi!
Iletisimden anlamayan bi kadin, en son kavgayla gitcek onu zorluyor benceGöze limon mu sıkmak??
Aklımı çıldıracağım...8 çocuk büyütmüş müş..Bu lafı da meziyet görürler kendilerine.
Eşiniz neden annesini ikna edici konuşup da evden gönder mi yor?İletişim kurmak da mı zor?
Siz kendinizi üzmeyin, eşiniz söyleyin o çözsün bu durumu.