- Konu Sahibi Kartalice_35
-
Nerde yazıyor ilk okul mezunu
Ben yermek için değil,okumamış olabilir ama eğitim seviyesi düşük insanların da vizyonu pek geniş olamıyo maalesef onu belirtmek için yazdım sonra gereksiz diye sildim.Nerde yazıyor ilk okul mezunu
Birlikte yaşamıyoruz ilk torun ilk heves diye jest yaptım ama hata etmişimBirlikte mi yasiyosunuz ? En guzeli onu ciddiye almamak oyle bosa bosa konussun. Siz De tamma diyip gecin kendi bildiginizden sasmayin. Bu arada doktor kontrollerine kv ile gitmek Cok itici degil mi?
yaşla alakası yok canım benim annem 70 yaşında kayınvalidem 65Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Mesela Eşim 38 yaşında avucunun içi gibi bildiği yollarda bile araba da yol tarif eder,(yolu da bildiğinden değil ) ben hamileyim ne yiyip ne içeceğime karışır hatta doktor kontrollerine beraber gidiyoruz hadi torununu görsün diye ilk başta incelik yaptım ama yapıştı. Doktora soru soruyorum dr cevaplıcak zaten doktor ağzını açmadan doktorun yerine cevap veriyor. Ben şuraya gidelim o hayır buraya..Ben şuraya oturalim diyorum hayır öbür tarafa..İlla zıtlaşacak. Birtek benimle degil esi dostu akrabasyla da zaman zaman polemige giriyor.Sinirden ölcem.Bunlar gibi bir sürü örnek var..
Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (66 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya?
Yaşından genç gösteriyor yırtık kot falan giyiyor kendini genç zannediyor bildiğin ton ton babanne degil.Benle kilo yarışı yapıyor ben tartıda ondan zayıf çıkınca bozuluyor arkadaşının kızı kocamla aramızı bozdu ciddi olay çıktı hala onunla görüşüyor beni rakip görüyor sankiBöyle kayinvalideye kurban olurdum.
Tam bir anne icgudusu ile herseye karisiyor corba oluyor seni ve dogacak cocuguna kadar herseye fikir üretiyor. Yasi da varmis kadincagizin. Oh mis.
Ya genc ve gerizekali olsaydi? Seninle kocan arasina fitne fesatlik soksaydi seni kiskanip seninle yaris haline girseydi ne yapardin bilemem
Valla o yuzden yat kalk sükret...birinci model tonton kv deyi ikinci sürüme tercih ederdim ben olsaydim. Birak karissin...zaten annelerimizin cogu karisiyor herseye..iyi niyet olarak görüyorlar. Birsey zannediyorlar...he he deyip gec ve istedigini uygula.
Deden nereliymis?bu arada okul mevzusu olmuş ?
annem ilk okula bile gitmemiş dedem göndermemiş sevgilisine mektup yazar ilerde diye.
düşünün bu denli geri kafalı bir ailede büyümesine rağmen kendini geliştirmiş, insanlara saygı duymayı öğrenmiş.
göçmenler.Deden nereliymis?
Ben de çok duydum bunu yaa.
Bi değişik versiyonu da bende var çıldıracak gibi oluyorum valla. Gerçi çok sık görüşmüyoruz ama yinede nefret ediyorum. Valla yapılacak tek şey mesafe koymak olacaktır. Doktor randevunuzu da soylemeyiverin canım nerden bilecek nereye gittiğini.Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Mesela Eşim 38 yaşında avucunun içi gibi bildiği yollarda bile araba da yol tarif eder,(yolu da bildiğinden değil ) ben hamileyim ne yiyip ne içeceğime karışır hatta doktor kontrollerine beraber gidiyoruz hadi torununu görsün diye ilk başta incelik yaptım ama yapıştı. Doktora soru soruyorum dr cevaplıcak zaten doktor ağzını açmadan doktorun yerine cevap veriyor. Ben şuraya gidelim o hayır buraya..Ben şuraya oturalim diyorum hayır öbür tarafa..İlla zıtlaşacak. Birtek benimle degil esi dostu akrabasyla da zaman zaman polemige giriyor.Sinirden ölcem.Bunlar gibi bir sürü örnek var..
Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (66 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya?
Tamam iste zararin neresinden donersen kar. Senin icin en guzel en ozel olan bu donemini stres icinde gecirmene neden olmasina izin verme. En guzel cevap onu umursamamak.Birlikte yaşamıyoruz ilk torun ilk heves diye jest yaptım ama hata etmişim
Sevgilisine mektup yazmış mı pekigöçmenler.
o zamanın şartları öyleymiş. 50’lerden bahsediyorum.
Allah’tan annem çocukken gizli saklı arkadaşlarından okuma yazma öğrenmiş büyüyünce de diploma almış. ekonomik özgürlüğü olmuş çalışmış, tek başına 70’lerde -ortalık karışıkken Türkiye turuna katılmış.
tabuları yıkmış
Haa yok ben kör oldum sandim bir an ondanBen yermek için değil,okumamış olabilir ama eğitim seviyesi düşük insanların da vizyonu pek geniş olamıyo maalesef onu belirtmek için yazdım sonra gereksiz diye sildim.
Bence herkese karşı böle olması çok önemli bir ayrıntı.Yani size özel bir davranış değil kadının kişiliği böle idare edin duymamazlıktan gelin ve kırmadan uzak durunBu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (65 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?