Herşeye karışan kaynana

Kadın haklı bir kaynana kolay yetişmiyor doktor neymiş tıp 6 sene ama kaynana yaşına göre artık yılların kaynanası :)
Yav kadının yapacak bi işi kalmamış hayatta neyle uğraşacak bunlarla işte,o yüzden bi uğraş arkadaş çevresi onu oyalayacak bişeyler lazım yoksa size saracak tabi.

Beraber mü yaşıyorsunuz ?
Tek kötü yanı bu mu ?
Eğer öyleyse idare edin tabi aranıza mesafe de koyun.

Galiba bizin buyukanneler torun sevmiyor
3 doğum yaptım, ne annem ne kayınvalidem doktora falan gelmedi.
Niye gelsin?

Mesafe koyun, az gorusun.
Haftada 1 bu durum idare edilir.
Ama sürekli dipdibe zor..

Birlikte mi yasiyosunuz ? En guzeli onu ciddiye almamak oyle bosa bosa konussun. Siz De tamma diyip gecin kendi bildiginizden sasmayin. Bu arada doktor kontrollerine kv ile gitmek Cok itici degil mi?
Birlikte yaşamıyoruz ilk torun ilk heves diye jest yaptım ama hata etmişim

yaşla alakası yok canım benim annem 70 yaşında kayınvalidem 65
asla ve asla karışmazlar hatta kendi işlerine de kimseyi karıştırmazlar.

bu arada okul mevzusu olmuş ?
annem ilk okula bile gitmemiş dedem göndermemiş sevgilisine mektup yazar ilerde diye.
düşünün bu denli geri kafalı bir ailede büyümesine rağmen kendini geliştirmiş, insanlara saygı duymayı öğrenmiş.

Yaşından genç gösteriyor yırtık kot falan giyiyor kendini genç zannediyor bildiğin ton ton babanne degil.Benle kilo yarışı yapıyor ben tartıda ondan zayıf çıkınca bozuluyor arkadaşının kızı kocamla aramızı bozdu ciddi olay çıktı hala onunla görüşüyor beni rakip görüyor sanki

Deden nereliymis?
Ben de çok duydum bunu yaa.

Deden nereliymis?
Ben de çok duydum bunu yaa.
göçmenler.
o zamanın şartları öyleymiş. 50’lerden bahsediyorum.
Allah’tan annem çocukken gizli saklı arkadaşlarından okuma yazma öğrenmiş büyüyünce de diploma almış. ekonomik özgürlüğü olmuş çalışmış, tek başına 70’lerde -ortalık karışıkken Türkiye turuna katılmış.
tabuları yıkmış

Bi değişik versiyonu da bende var çıldıracak gibi oluyorum valla. Gerçi çok sık görüşmüyoruz ama yinede nefret ediyorum. Valla yapılacak tek şey mesafe koymak olacaktır. Doktor randevunuzu da soylemeyiverin canım nerden bilecek nereye gittiğini.

Sevgilisine mektup yazmış mı peki
bu erkekler kadınların kültürlü olmasını neden kaldıramıyor anlamıyorum.
Hep bir küçük görme, hükmetme çabası

Bence herkese karşı böle olması çok önemli bir ayrıntı.Yani size özel bir davranış değil kadının kişiliği böle idare edin duymamazlıktan gelin ve kırmadan uzak durun

Aman sakın fazla muhattap olma kötü olan sen olursun girsin oğluyla dalaşa oğlunun sözü unutulur seninki unutmaz

Olabilir, eşinizin annesi sonuçta. Aşırı kontrol etme isteği dışında problemler yoksa bence bir çözümü bulunur. 65 yaşındaki kadını terslemek hoş olmaz. Ki ne olursa olsun eşiniz sizin annenizi terslerse nasıl hissedersiniz bir düşünün??

Birincisi doktor günlerini söylemekten vazgeç ve götürme.
Doktorun işi çıkmış randevuyu öne aldık de mesela
Birlikte dışarı çıktığında onun dediği yapma, ben buraya oturacağım de mesela istemezse gidip kendi başına otursun. İstediğin yere gitmezse tamam anne o zaman benim işim bu tarafta sonra görüşürüz deyip vedalaş gitme istediği yere gerekirse.

Ben kayınvalidem de böyle çünkü mıy mıy her şeyin en iyisini ben bilirim havasında. Herkesin kendini çok sevdiği sanıyor ama herkes illallah çekiyor arkasından. Ben de eşimin ailesi aram bozulmasın dedim ama tek taraflı saygı anlayışla olmuyor. Şimdiden sınırını çiz doğumdan sonra içlerinden canavar çıkıyor.

Doğumda eve çağırdım bi saflıkla, sanki çağıran ben değilim gibi burnumdan getirdi lohusalığımı. Ben istenmiyorum, yan baktınız, az güldünüz, ilgilenmediniz gibi saçmalıklarla 1 hafta boyunca ağladı. Neden yapıyorsun bunları deyince "bu ara duygusalım beni idare edin" dedi, en sonunda ben de ipler koptu o saatten sonra istediklerini istemiyorsam yapmadım, açık açık kırılsa da üzülse de yapmayacağım dedim.
Hayır bir de beni sinirlendirip sinirlendirip sütün kesilir sinirlenirsen, sütün var mı diye sözde akıl veriyordu.
Olaylardan sonra ona tavrım değişince sen çok değiştin dedi ben de değiştirenler sağ olsun dedim geçtim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…