• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye karışan kaynana

Kartalice_35

👼💗👱‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2018
236
386
103
İzmir
Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Mesela Eşim 38 yaşında avucunun içi gibi bildiği yollarda bile araba da yol tarif eder,(yolu da bildiğinden değil ) ben hamileyim ne yiyip ne içeceğime karışır hatta doktor kontrollerine beraber gidiyoruz hadi torununu görsün diye ilk başta incelik yaptım ama yapıştı. Doktora soru soruyorum dr cevaplıcak zaten doktor ağzını açmadan doktorun yerine cevap veriyor. Ben şuraya gidelim o hayır buraya..Ben şuraya oturalim diyorum hayır öbür tarafa..İlla zıtlaşacak. Birtek benimle degil esi dostu akrabasyla da zaman zaman polemige giriyor.Sinirden ölcem.Bunlar gibi bir sürü örnek var..
Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (65 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya? 😭

Son düzenleme:
Birlikte mi yasiyosunuz ? En guzeli onu ciddiye almamak oyle bosa bosa konussun. Siz De tamma diyip gecin kendi bildiginizden sasmayin. Bu arada doktor kontrollerine kv ile gitmek Cok itici degil mi?

Araya mesafe koy canım ömrünü yer böyle. Sürekli birliktesiniz anladığım kadarıyla, senin ona muhtaç olduğunu düşünür böyle tipler. Özellikle hastaneye birlikte gitmenizi jest olarak algıladığını hiç sanmıyorum, hakkı olduğunu ve senin ona ihtiyacın olduğunu dusunmustur.
Bi de gerçekten ilerleyen haftalarda herşeyi kv yanında soramazsin Dr a ne bileyim ben kendi annemin bile gelmesini istemedim. Bırak eşinden başka kimse gelmesin.

Bu kadinin herseye maydonoz olmasindan cok sıkıldım ya! Herşeyi o bilir ,en ıyisi o,kendini öve öve bitiremez ona gore başkasının fikri asla doğru olamaz dediğim dedik bilmediği şeylerde bile yorum yapmaya bayılır...
Mesela Eşim 38 yaşında avucunun içi gibi bildiği yollarda bile araba da yol tarif eder,(yolu da bildiğinden değil ) ben hamileyim ne yiyip ne içeceğime karışır hatta doktor kontrollerine beraber gidiyoruz hadi torununu görsün diye ilk başta incelik yaptım ama yapıştı. Doktora soru soruyorum dr cevaplıcak zaten doktor ağzını açmadan doktorun yerine cevap veriyor. Ben şuraya gidelim o hayır buraya..Ben şuraya oturalim diyorum hayır öbür tarafa..İlla zıtlaşacak. Birtek benimle degil esi dostu akrabasyla da zaman zaman polemige giriyor.Sinirden ölcem.Bunlar gibi bir sürü örnek var..
Ilkokul mevzunu sözde kendini yetiştirmiş(!) Öyle sanıyor.Entel biraz genç gösteriyor görüntü modern ama kabul etmese de yasli.Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (66 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya? 😭
13 haftalık hamilesiniz
Ve ultrasona torununu görsün hadi diye birlikte mi giriyorsunuz 😐😐😐

Torununu dogunca gorecek zaten. Bazen doktora ozel seyler sormamız da gerekebılıyor neden kaynanayı goturuyorsunuz kı hata orda zaten. Ben asla goturmedım goturmemde. Cıddı sekılde mesafe koyun madem cok akıllı zaten anlar dıye umuyorum

Ilkokul mevzunu sözde kendini yetiştirmiş(!) Öyle sanıyor.Entel biraz genç gösteriyor görüntü modern ama kabul etmese de yasli.Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (66 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya? 😭

O cahil ilkokul mezunu kadının oğluyla evlisiniz üstelik de ondan hamilesiniz, bu kadar saygısız olmaya gerek yok, hoşlanmıyorsanız mesafeli olursunuz biter, ilaveten hamilelik bir hassasiyet yaratır elbet ama abartmaya gerek yok

Bebegı zaten dogunca gorecek, ultrason da torununu gorsun incelıgı fazla degıl mi
Mesafe iyidir, su hayatta en sevdıgım sey mesafe
Sizde o mesafeyi kurmazsanız, bebek dogdugunda yandınız cunku sizden hıc cıkmayacak gibi duruyor

Hata sizde kusura bakmayın. Madem hoşlanmıyorsanız aranıza mesafe koyun olsun bitsin. Her doktora sizinle gelmesi aşırı saçma. Eşiniz neden çıtlatıyor açıkça söyleyin ben bundan sonra yalnız gitmek istiyorum diye. Yetişkin iki insansınız rahatsız olduğunuz durumu kendiniz konuşabilmelisiniz. İlk paragrafta anlattıklarınız kendi karakteri. Bu saatten sonra değişmez. Duymayıp görmemek zor olmasa gerek. Kendi oğluna isterse evin yolunu tarif etsin neden siz bunu sıkıntı yaratıyorsunuz gerçekten anlamadım. Bence hoşlanmadığınız için her hareketi size batıyor. Ne yiyip ne içeceğinize mi karışıyor zorla ağzınıza sokmuyor ya hayır demeyi bilmeniz lazım. Kiminle isterse polemiğe girsin siz size olan tavrına bakın sizinle polemiğe girerse de cevap vermeyi bilin.

Öğrenim durumunu yadırgaman üzdü benim benim çevremde çok var okumamış, ilköğretim, ortaokul mezunu bu karakter meselesi her okul okumayan bilmiş huysuz olmuyor okul okuyupta sinir bozan tipler çok..

konuya dönersek eşine az çok demişsin bi yere gidilcekse kaynana söyleme yada keyfim yok de gitme düşündümde çocuğun olsa torun aşkından evinizden çıkmaz

Terslememek için kendimi zor tutuyorum iyilikleri de oldu ve eşimin annesi diye.Eşimde bu huyuna kızıyor ama şikayet edince boşver yaşlı o idare edelim (66 yaşında) çocuk gibi bişey dersek alınır küser vs diyor. Bende hamileyim daha alınganım strese girmek istemiyorum kavga çıksın istemiyorum ama dayanılmaz halde. Beraber yasamiyoruz. Yakin otutunca sık sık gorusuyoruz.Eşim biraz çıtlatmis tamam bida sizinle gelmem demiş. Gelmezse gelmesin gerçekten ugrasamicam dedim. Napıcam ben bu kadınla ya? 😭
Tatlı dille uyar.Kırmadan dökmeden.Anlarsa tabiki.

Siz çok yüz vermişsiniz Bence yoksa bunları yapamaz yakın diye haftada bir görüşüyorsunuz sanırım o da samimiyetten karışma hakkını kendinde buluyor buna izin veren sizsiniz mesafe koyarsanız bu iş çözülür çağırmayın gitmeyin sürekli . Kendi annem babam bile biz de görelim Ultrasonda diye bi kere Bile gelmediler . Ağrım olmuştu annem yanmdaydı o zaman gelmişti ilk haftalarda o kadar teklif bile etmediler . Ki kv ne alaka yani .

Böyle kayinvalideye kurban olurdum.
Tam bir anne icgudusu ile herseye karisiyor corba oluyor seni ve dogacak cocuguna kadar herseye fikir üretiyor. Yasi da varmis kadincagizin. Oh mis.

Ya genc ve gerizekali olsaydi? Seninle kocan arasina fitne fesatlik soksaydi seni kiskanip seninle yaris haline girseydi ne yapardin bilemem :D
Valla o yuzden yat kalk sükret...birinci model tonton kv deyi ikinci sürüme tercih ederdim ben olsaydim. Birak karissin...zaten annelerimizin cogu karisiyor herseye..iyi niyet olarak görüyorlar. Birsey zannediyorlar...he he deyip gec ve istedigini uygula.

Back
X