sabah kapıyı açma evde yok numarası yap. çaldım açmadın derse hee evet uyuyordum sabah uykumu alamadığımda sinirli oluyorum diyebilirsin. benim karşı komşumda , şuan hamileyim diye bana akıl veriyor, ki bu benim ikinci hamileliğim. evinin kokusundan dairesinin kapısına yaklaşılmıyor ama bana akıl vermektende geri kalmıyor. densiz bunlar canım densiz. böyleleri her yerde var. sen baştan vermişsin yüzü. taşınınca kurtulursun inşallah.
kapıyı açmayınca uyandırana kadar çalıyo canım, bide sonra pişkin pişkin ben mi uyandırdım kusura bakma diyor, biyere giderken bile kocam karışmaz ne zaman gidip geleceğime ne zaman gelirsin demiyo mu deliye dönüyorum resmen...
Eeee tamam aç kapıyı ama "gelmicem kahvaltıya" de.
"Ne zaman geleceğim belli olmaz" de.
Neden onun yönlendirmesine göre cevap veriyorsunuz ki?
kimi insanlar çok bilmiş oluyor ve herkesin hayatına müdahale etmeye bayılıyorlar malesef..okulda beraber çalıştığım bi hoca vardı aynı zamanda kapı komşumuz..ev arkadaşıma da bana da karışmaya çalışıyordu..düşünün artık kiminle evleneceğimize varana kadar..baktım ki pskolojik olarak çok yıprattı..araya mesafeyi koydum..yeri gelince lafı yapıştırdım susturdum..ben öyle yapınca otoritesinin sarsıldığını düşündü hırçınlaştı..umursamayınca geri adım attı..sen kimsin ki hayatıma müdahale edebiyorsun..çok biliyorsan kendi hayatını mükemmelleştir..benimle aynı sosyal statüdesin:)))bak aklıma eldi yine
kaç kere dedim ben eşimle kahvaltı yapıyorum diye, tersledim, kapıyı suratına kapattım, etki etmedi kadının üzerinde, beni evlat edindiğini düşünüyor galiba.Tek çarem taşınmak
bu gibi sebeplerden hiçbir komşumla samimiyet kurmadımçünkü bende böyle şeylere gelemem niyeti iyi mi kötü mü bilemem ama bu derece müdahalede bulunması doğru değil.her yolu denemişsin kurtulamamışsın umarım bir an önce ordan taşınıp kurtulursun canım ama sana tavsiyem gittiğin yerde kimseyle bu derece samimiyet kurma
ayy kusura bakma da bu kadın aynı "oda arkadaşım" filmindeki kız arkadaşa benziyor. tabi o kız arkadaşından hoşlanıyodu ayrı mesele.. nereye gidiyosun, ne yapıyosun, ne zaman geleceksin.. fazla yüz vermeyin, kapıyı açmayın.. ısrar ederse sinirli açıp bahaneler uydurabilirsiniz.
Bende hiçbiriyle samimi değilim,zaten hepsi birbirinden dedikoducu,gördükçe merhaba o kadar..
Al birini vur ötekine.Valla bizimkiler de öyle,herkes kapıda pencerede bekler kim geliyor,kim gidiyor diye.
Herkesin her şeyden haberi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?