Fotoyu kaldirinca bi defa yuz bulmuş. Bunar böyledir yaptıkça hep daha fazlasını ister asla memnun edemezsin böylelerini. Nasıl yaşıyorsan öyle devam et gün gelir ayrılırsın vazgeçtiklerin için pişman olduğunla kalirsinİyi geceler arkadaşlar. 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim normalde bakarsanız kendi hayatında son derece rahat bir insan. Ben de öyleyimdir. Kasmam. Gezerim kamp yaparım bir sürü arkadaşım vardır falan filan. O da rahattır arada içer konserler vs kamp falan da yapar. Daha önceki kız arkadaşlarıyla yatmış hatta falan. Kafamız uyuyordu normalde. Taki ben tatile gidene kadar. Bu yaz tatile gittim muğlaya. Orda kamp yaptım. E muğla bu. Şort askılı elbise göbek açık vs giydim orda. Giymeme ses etmedi hiç. Bu konu açılmamıştı. Ne zaman tatilden döndüm foto paylaşmaya başladım. Tartışmalar başladı. Gezdiğim yerlerdeki fotolara taktı. Bir kere bir fotoğraf ekledim su üstü salıncakta. Şortum biraz açılmış. Bunu belirtti rahatsız oldu. Dikkatimi çekmemişti şortumun açıldığı rahatsız oldum ben de kaldırdım. Kaldırmaz olaydım. Bi kere kaldırdım ya şimdi 3. Ye bu konuyu açıyor ne zaman tatilden foto atsam bu açık değil mi giymene bişey demiyorum da foto atmasan olmazmı falan diyor. Giymeme bişey diyemezsin zaten dedim 25 yaşında insanım sana mı soracaktım ne giyeceğimi dedim bozuştuk nasıl davranmalı ne yapmalı bir fikir verin. Daha önce bu konudan ayrılığın eşiğine gelmiştik. Özgürlüğüme düşkün bi insanım çünkü. Ya beni olduğun gibi kabul et ya da kendine göre birini bul istediğin gibi giyinen demiştim. Pişman olup özür diledi. Söz vermişti bi daha karışmamak üzere. Şimdi yine yapınca tepem attı bu sefer bir akıl verin dellendim ayrılmak üzereyim şuan
annen baban karısmıyor o da karısamaz. sız zaten ıyı bır dılle uyarmıssınız ama hala devam ederse şayet ilerde evlendıgınızde de kısıtlamalar yapacaktır
Böyle böyle başlar, sonra birde bakmışsınız size her istediğini yaptırır olmuş
Sana ayrıl ya da ayrılma deme gibi bir hakkım yok.
Ama ben bu ilişkinin geleceğini çok sağlıklı bulmuyorum..
O yüzden çok kaptırma kendini derim..
Yine karışır, yine pişman olur, bu böyle sürer gider.. Yıpranırsın.
AYRILMALISIN BENCE SİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANISINIZİyi geceler arkadaşlar. 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim normalde bakarsanız kendi hayatında son derece rahat bir insan. Ben de öyleyimdir. Kasmam. Gezerim kamp yaparım bir sürü arkadaşım vardır falan filan. O da rahattır arada içer konserler vs kamp falan da yapar. Daha önceki kız arkadaşlarıyla yatmış hatta falan. Kafamız uyuyordu normalde. Taki ben tatile gidene kadar. Bu yaz tatile gittim muğlaya. Orda kamp yaptım. E muğla bu. Şort askılı elbise göbek açık vs giydim orda. Giymeme ses etmedi hiç. Bu konu açılmamıştı. Ne zaman tatilden döndüm foto paylaşmaya başladım. Tartışmalar başladı. Gezdiğim yerlerdeki fotolara taktı. Bir kere bir fotoğraf ekledim su üstü salıncakta. Şortum biraz açılmış. Bunu belirtti rahatsız oldu. Dikkatimi çekmemişti şortumun açıldığı rahatsız oldum ben de kaldırdım. Kaldırmaz olaydım. Bi kere kaldırdım ya şimdi 3. Ye bu konuyu açıyor ne zaman tatilden foto atsam bu açık değil mi giymene bişey demiyorum da foto atmasan olmazmı falan diyor. Giymeme bişey diyemezsin zaten dedim 25 yaşında insanım sana mı soracaktım ne giyeceğimi dedim bozuştuk nasıl davranmalı ne yapmalı bir fikir verin. Daha önce bu konudan ayrılığın eşiğine gelmiştik. Özgürlüğüme düşkün bi insanım çünkü. Ya beni olduğun gibi kabul et ya da kendine göre birini bul istediğin gibi giyinen demiştim. Pişman olup özür diledi. Söz vermişti bi daha karışmamak üzere. Şimdi yine yapınca tepem attı bu sefer bir akıl verin dellendim ayrılmak üzereyim şuan
25 yaşındasın
ilişki 3 aylık
uzatmanın manası var mı sence?
pek iyimser değilim sonuna dair...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?