Herşeye karışan sevgili?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
İyi geceler arkadaşlar. 3 aylık bir ilişkim var. Sevgilim normalde bakarsanız kendi hayatında son derece rahat bir insan. Ben de öyleyimdir. Kasmam. Gezerim kamp yaparım bir sürü arkadaşım vardır falan filan. O da rahattır arada içer konserler vs kamp falan da yapar. Kafamız uyuyordu normalde. Taki ben tatilw gidene kadar. Bu yaz tatile gittim muğlaya. Orda kamp yaptım. E muğla bu. Şort askılı elbise göbek açık vs giydim orda. Giymeme ses etmedi hiç. Bu konu açılmamıştı. Ne zaman tatilden döndüm foto paylaşmaya başladım. Tartışmalar başladı. Gezdiğim yerlerdeki fotolara taktı. Bir kere bir fotoğraf ekledim su üstü salıncakta. Şortum biraz açılmış. Bunu belirtti rahatsız oldu. Dikkatimi çekmemişti şortumun açıldığı rahatsız oldum ben de kaldırdım. Kaldırmaz olaydım. Bi kere kaldırdım ya şimdi 3. Ye bu konuyu açıyor ne zaman tatilden foto atsam bu açık değil mi giymene bişey demiyorum da foto atmasan olmazmı falan diyor. Giymeme bişey diyemezsin zaten dedim 25 yaşında insanım sana mı soracaktım ne giyeceğimi dedim bozuştuk nasıl davranmalı ne yapmalı bir fikir verin. Daha önce bu konudan ayrılığın eşiğine gelmiştik. Özgürlüğüme düşkün bi insanım çünkü. Ya beni olduğun gibi kabul et ya da kendine göre birini bul istediğin gibi giyinen demiştim. Pişman olup özür diledi. Söz vermişti bi daha karışmamak üzere. Şimdi yine yapınca tepem attı bu sefer bir akıl verin dellendim ayrılmak üzereyim şuan

annen baban karısmıyor o da karısamaz. sız zaten ıyı bır dılle uyarmıssınız ama hala devam ederse şayet ilerde evlendıgınızde de kısıtlamalar yapacaktır

Öteyle beriyle yat kalk sonra da namus bekçisi kesil ohhh paşamız

Eee yani tatilde şort da askılı da giyilir 45derece sıcakta ne giyceksin ki başka insan yanıyor

Hayat tarzın gayet güzel ye iç gez valla keşke senin yaşında olsaydım daha çok gezerdim pişmanım şu an

Fotoyu kaldirinca bi defa yuz bulmuş. Bunar böyledir yaptıkça hep daha fazlasını ister asla memnun edemezsin böylelerini. Nasıl yaşıyorsan öyle devam et gün gelir ayrılırsın vazgeçtiklerin için pişman olduğunla kalirsin

Taviz tavizi dogurur, keske ilk resmi kaldirmasaydiniz...
Ama olan olmus, simdi konuya girmesine bile izin vermeyin, bidaha bana bunlarla gelme diyip kapatın, bakar ciddiye alinmiyor, susar.
Erkeklerin cogu, sevgilisini kiskandigindan değil, kizlarin boyle maco tavırları sevdigini sandigindan boyle davraniyorlar, o yuzden davranisiinin iticiligini yuzune yuzune vurmaktan cekinmeyin.

Sana ayrıl ya da ayrılma deme gibi bir hakkım yok.
Ama ben bu ilişkinin geleceğini çok sağlıklı bulmuyorum..
O yüzden çok kaptırma kendini derim..
Yine karışır, yine pişman olur, bu böyle sürer gider.. Yıpranırsın.

annen baban karısmıyor o da karısamaz. sız zaten ıyı bır dılle uyarmıssınız ama hala devam ederse şayet ilerde evlendıgınızde de kısıtlamalar yapacaktır

Ya ben anneme abime bile laf ettirmiyorum ne kadar kavga ettim böyle kabullendirebilmek için kendimi. Elin oğlu için asla değişmem

Bende bu ilişkinin sonunu göremiyorum
Nereye kadar seni kısıtlayacak

Sen zaten diyeceğini demişsin haddini ve sınırını bilmeli bence. . Ve inan bana bu adamla bir yola girersen 'ki girmemelisin, bu adam çoook şeylere karışır resmiyetten sonra. ..

Hayatimizdaki insan bizi mutlu etmeye odaklamali kendini, kendi fikirlerini kabul ettirmeye degil.
Kisa giyme,acik giyme vs. Bu mudahaleler onun zihniyetiyle alakali.Size uygun kafa yapisinda degilse ayrilin derim.Sonucta 25 yasindasiniz, ben de sizinle ayni yastayim. Artik cocuk degiliz.birlikteliklerimiz ciddiyete yoruluyor .
Bu gun sadece kisa giymenizdej rahatsiz oluyorsa yarin bir erkek arkadasinizla kahve icmenizden de rahatsiz olur.
Ben bu kafa yapisinda biriyle olamazdim
Siz kendinizi en iyi taniyansiniz bu konuda taviz vermeyin.Hayatinizi istediginiz gibi yasayabilmelisiniz.Hayatimiza aldigimiz erkekler de bizimle ayni hayati yasayabilmeli zevk alabilmeli bize daha cok guzellik sunmali.
Ayrilmak yada devam etmek sadece sizin beklentilerinize onun cevap verip veremeyecegiyle alakali.Bunu da sadece siz bilebilirsiniz

Bende aynı düşüncelerdeyim şuan bu fotoğrafa hangi sevgili karışmaz düşün taşın diyor bi de sen düşün dedim beni böyle kabul et ya da bitsin dedim

AYRILMALISIN BENCE SİZ AYRI DÜNYALARIN İNSANISINIZ

Bu sabah tekrar iletişime geçti. Yine altı üstü bi fotoğraf koymayıver benden önemli mi edebiyatı yaptı. Düşüncelerimi uzun uzun yazdım onunla artık yapamayacağımı ifade ettim. Bitirdim ve bana ulaşabileceği bütün kanallardan engelledim kızlar.

25 yaşındasın
ilişki 3 aylık

uzatmanın manası var mı sence?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…