Herşeye karışıpta kadınları bunaltan erkekler.....

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
benim tanıdıgım biri var.....evde her işe karışıyor.....evin düzenine temizligine ......mutfaga ........dolapların düzenine......
herşeye ama herşeye karışıyor....hakkaten bunaltıyorlar.......

sizce erkek eve karışmalımı......yoksa ev kadınamı kalmalı......?

Allah koru yarabbim..akannehir
Öyle her işe karışan herif çekilmez,bunlar genelde çok titiz,takıntılı tiplerden oluşur..
Benim herifimin accık pasaklı olup,hiçbir ev işine karışmamasından bazen memnuniyet duyuyorum..:roflol:
Böyle tipleri görünce...:roflol:

Neden süpürmedin,neden toz almadın,gömleğin ütüsü,pantolonun ütüsü.. amaaaan..:kızgın:
Çekilir mi be?..Kaynanadan bin beter...kafamçokkarıştı

ayy aynen ya herşeye karışıyo sinir oluyorum uyuz ediyo beni sanane ya diyorum sen ne karışıyosun benim işime ozaman sen yap senin yaptığını görelim diyorum kızıyo bunaltıyo benş gerçekten bence karışmamalı tabiki kadının görevi o onane sanki biz onların işlerime karşıyoruz bana diyoki sen işyerinde olsan onada karışırsın galiba bizde onlar kadar karışıyorz amann ben takmıyorum valla karışsada karışmasada bu benim görevim istediğim gibi yaprım anam kaynanam bile bana karışmıyo eşim kaynana gibi vır vır dır dır peşimde ayy bu erkekler neden bu kadar herşeyi bilmişlik yapıyolar bu bilmişlikleri beni deli ediyor uleennnnkaydirigubbakcemile3

aynen 2006model neden şurası şöle niye çamaşırı yıkamadın neden toz almadın niye süpürmedin hani yemek ayyyy gelde deli olma yaa

Haha benim babam oyle :) Hic cekilmio yaw, Mutfagin burasini silmemissiniz ev hic temiz deil utuleri yaptinizmi dha uzayip gidio boyle :)

benim babam da her şeye karışan erkeklerdendir. mesela kapı çalsın, hemen kendisi açar. yatıp uzanıyo bile olsa illa o açacak kapıyı, koşarak gelir. anneme yardım etmeye çalışır ama annem tam mutfaktayken annemin ayagının dibinde bitiverir. annem de en sonunda dayanamaz ve patlar :delphin:

ben de 5 aylık evliyim. eşim başlarda biraz karışır gibi olmuştu, ama sonra düzene soktuk her şeyi. o da ben de çok titiziz. öyle dağınık bırakmamaya çalışırız etrafı. yapmayı düşünüp de unuttugum bişey olursa "canım bunu yapmamışsın"der ama öyle karışma anlamında değil çok şükür ki a.s

karışacağına kalksın kendı yapsın madem bıldığı gıbı :/
en sınır olduğum ınsan tıpıdır yaa...

benim sevgilim çok titiz
aksine ben dağınığım
birlikte olduğumuz zamanlarda illa karışırdı
ben de eleştirilmekten pek hoşlanmam her seferinde küserdim

ev kadina kalmali valla hic cekilmez hatta erkek yemek pisirmesini kesinlikle bilmemeli yoksa benim yaptigimi begenmez miymiy eder su eksik bu eksik vs...

benimkide bekarken annesiyle yasiyormus pek pasakliymis ben evlendikten sonra bende birseyler gördü hosuna gitti eskiden pasakli olan titiz düzenli biri haline geldi ama evlendim evleneli kayinvalidemle yasamiyorum ama esim 10kayinvalideye bedel evde herseye karisiyor ama herseye adan zye herseyin düzenine herseyin bitimine mesela deterjan biter deterjan alincak demeye korkarim cünkü ne cabuk bitti gibi laflar ev düzeninide kendi istegine göre olmasini üsteler yani kendi evimde sadece yabanci gibi birsey yapsan birtürlü yapmasan birtürlü sanki anasindan bu kadarini gördümü demek geliyor icimden

ay birde esiniz 24 saat evdeyse calismiyorsa o evdeyken gelinde rahat rahat evi düzenleyin sadece cenesi cikar elinden bir is gelmez allah böyle kocasi olanlara benimle birlikte sabir versin

benim eşim önceden çok karışırdı.şunu yaptınmı,ütüler birikti,evi süpürdünmü,..gerçekten bunaltıyo insanı ama şimdi çok şükür söyleye söyleye yüzde 80 azaldı bu huyu.

ammaaaann benim esimde cok karisir herseye...ama ikimizde calistigimiz icin karismasinada mennun oluyorum bir yerde....sinirlendigim tek sey kendi ellerimle yerlestirdigim esyalarin yerlerinin degismesi...onun haricinde yardim ettigi icin cok mennun oluyorum...ama dogrusu bazen cekilmez oluyor..olurya bazan canin hic bisey yapmak istemez..o zamanda niye yapilmadi diye bir eser...hazir emisken kendisi girisir yapar...yani demem o ki madem esleriniz herseyi cok iyi bilyorlar ,verin eline bir bez bir kova su ..girissin isezemuszemusoyle soylenmekle olmaz bu isler....

Back
X