Herşeye karışıpta kadınları bunaltan erkekler.....

evlenmeden önce ne babam ne de abilerim evin düzenine kesinlikle karışmazlardı.ama eşim öyle değil cok titiz.oyüzden ilk başlarda tuhafıma gitti.gün boyu nereyi temizlemişim,nereyi dagıtmışım hemen farkına varır..ben dagınık insan şimdi bayagı titiz ve toplu oldum..bi yönden iyi ama fazlasıda zarar

benim eşimde genelde karışır ama amacı yardım etmek olduğu için ve yaptıkları bana komik geldiği için hoşuma gidiyor..dalga bile geçiyorum..sinirleniyor..sonra birlikte gülüyoruz...niyeti kötü olmadıktan sonra karışsın nolcak...

ayrildigim sevgilim de fenaydi bu konuda ay bi görsenizzzz

ojemin rengine, kiyafetime, yok ney ne kadar bogazli giyncekmisim yoksa babasi veya annesi begenmezmis, yok annesi etek severmis pantolon sevmezmis...oooofff

sonunda anneme ve babama bile karismaya basladi...burnunu her seye sokan dedikoducu sifati yedi ve ailem iliskiyi onaylamadi. bende ayrildim! hic kusura bakmasin ama evlenip te onu hic cekemem

ama kendi görünüsünü bi görseniz. yirtik tisörtle geziyordu, komik desenli seyler giyerdi. dikkati cekerdi ama cok ayiplandi bu yüzden. böle hyulu olanlar önce bi kendine baksin!

Son düzenleme:
benim tanıdıgım biri var.....evde her işe karışıyor.....evin düzenine temizligine ......mutfaga ........dolapların düzenine......
herşeye ama herşeye karışıyor....hakkaten bunaltıyorlar.......

sizce erkek eve karışmalımı......yoksa ev kadınamı kalmalı......?

sole karısır esım benımle temızlım yapar. ya da ızın gununde ben ıste olurum o yapar..

Back
X