• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye sıfırdan başlamak...

Bakalım eşim götürmeyecek gibi ama hayırlısı.
Ben ilişkilerde hep şunu savunurum
Yapmam gereken herşeyi yapayım eğer olmuyorsa hala kötü gidiyorsa hala mutsuzsam içim rahat arkamı dönüp gideyim şunu da yapsa mıydım acaba diye bir düşünce kalması hoşuma gitmiyor benim
Bu arada evliyim ve evliliğim kötüye gidiyorken bile hep bu mantıktayım elimden geleni yapayım da sonradan yapmadıklarından pişman olmaktansa herşeyi yaptım ama olmuyor demek ki diyebileyim
Bence güzel bir adım olur
Ama haftada bir bence çok fazla
Bu sefer sen daralır sıkılırsın ve eşine bilenirsin farkında olmadan çünkü senin açından büyük bir taviz olacak bu

Bunu sadece eşim için yapmak istiyorum.Eski konularımı bilenler bilir evet eşimin ailesiyle sıfırdan başlamak istiyorum.Çünkü eşimin bana olan az ilgisinin sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.Ona sordum ve alakası olmadığını söyledi yapısının bu olduğunu söyledi.Haftada bir evime davet etmemin ve onları gidip ziyaret etmemin,özel günleri hatırlayıp kutlamamın benden birşey eksiltmeyeceğini düşünüyorum.Sizce buna değer mi?Yoksa attığım bu büyük adım biraz fazla mı olur yalaka durumuna düşmek istemiyorum...
bizde de ayni durum vardi , eşim gittikçe ilgisizlesti , benim ailemle sorun olmamasına rağmen kesti bütün bağları , en son adim attim ailesiyle gidip gelirsem durum düzelir diye nitekim tek taraflı olmadı.
Evet içim rahat şuan , gitmeseydim belki şuan ayrılmamın sebebini buna bağlardım . Ama onlar bu adımıma karşılık vermedi ve eşim onlardan da bir adim gelmeyeceğini bildiği icin bitirdi bu evliliği .
İyi ki gittim mi , yoksa keşke gitmeseydim madem tavırları buydu , diye gidip geliyorum bu iki düşünce arasında .
Tek taraflı hic bisey olmuyor bunu anladim , ancak 3.5 sene yürütebildim tek taraflı ,

Eşinizin ilgisi azalıyorsa tek taraflı bunu düzeltemezsiniz demek istitorum , kendinizi suçlayarak çareler aramayın benim gibi ...

bizde de ayni durum vardi , eşim gittikçe ilgisizlesti , benim ailemle sorun olmamasına rağmen kesti bütün bağları , en son adim attim ailesiyle gidip gelirsem durum düzelir diye nitekim tek taraflı olmadı.
Evet içim rahat şuan , gitmeseydim belki şuan ayrılmamın sebebini buna bağlardım . Ama onlar bu adımıma karşılık vermedi ve eşim onlardan da bir adim gelmeyeceğini bildiği icin bitirdi bu evliliği .
İyi ki gittim mi , yoksa keşke gitmeseydim madem tavırları buydu , diye gidip geliyorum bu iki düşünce arasında .
Tek taraflı hic bisey olmuyor bunu anladim , ancak 3.5 sene yürütebildim tek taraflı ,

Eşinizin ilgisi azalıyorsa tek taraflı bunu düzeltemezsiniz demek istitorum , kendinizi suçlayarak çareler aramayın benim gibi ...
Aslında azalan bir ilgi yok en başından beri bana göre az ama en başından beri ailesiyle sorunlar yaşadım bu ihtimal var işte onun yerine koyuyorum kendimi benim onun ailesine baktığım gibi baksa üzülürdüm heralde soğurdum belkide dediği gibi hiç alakası yok yalan söyleyen biri değildir

Ben ilişkilerde hep şunu savunurum
Yapmam gereken herşeyi yapayım eğer olmuyorsa hala kötü gidiyorsa hala mutsuzsam içim rahat arkamı dönüp gideyim şunu da yapsa mıydım acaba diye bir düşünce kalması hoşuma gitmiyor benim
Bu arada evliyim ve evliliğim kötüye gidiyorken bile hep bu mantıktayım elimden geleni yapayım da sonradan yapmadıklarından pişman olmaktansa herşeyi yaptım ama olmuyor demek ki diyebileyim
Bence güzel bir adım olur
Ama haftada bir bence çok fazla
Bu sefer sen daralır sıkılırsın ve eşine bilenirsin farkında olmadan çünkü senin açından büyük bir taviz olacak bu
Ayda bir davet ederim bende 10-15 günde birde görmeye giderim o zaman

Bence güzel bir adım olur insan problem yaşadığı insanlarla yüz yüze gelmek çok istemez ama sen onlara bir adım atarsan ve devam ettirirsen emin eşin belli etmese bile için için sevinecektir.
Erkeklerin genel mi böyle bilmiyorum ama eşimin ailesiyle bir problemim olmamasına rağmen, eşimin ailesine ekstra bir ilgi özen gösterdiğim zaman eşim mutlaka yanıma gelip teşekkür eder.
Kim ailesine iyi davranıldığı zaman mutlu olmaz ki .

Back
X