herşeye sinirleniyorum!!!

biliyorum, herşeyin farkındayım, siz benim sinirli olduğuma bakmayın şuan.ben hukuk okumak istiyorum.lisedeyim şuan.o çocuktan ayrılmamın en büyük sebebi de son 2 senemde derslerimi etkilemesini istemiyorum.sırf geleceğim için üniversiteye kadar sevgiliymiş bilmemneymiş uğraşamam.zaten o çocuk bi ilkti benim için.daha böyle şeyler için çok erken biliyorum.ama gençlik hevesi işte.1 yılımı harcadım onunla.ilerde karşıma çok daha iyileri çıkacak inşallah.önüme bakmam lazım.daha yaşım ne ki

Afferim sana bir sonraki aşamaların farkındasın..Bu iyiye haber =)))

İdeallerini gerçekleştirene kadar sabırlı olmalısın..Elbette güzel şeyler ama hayatını etkileyecek kadar yıpratma kendini..Ayrıldın ise yaşa acısını dibine kadar küfür mü edeceksin et bağır çağır ama sonunda toparla kendini..İnsanız elbette aşk sevgi bunlar güzel şeyler ve insanın başını döndüren aklını yok eden şeyler..

bende cok sinirli biriyim hiç bişey kırıp dökmedim ama insanları kırmısımdır kötü bir durum yalnız kalmak isterim aglarım odaya kapanırım

Bende çok sinirliyim her şeye çok çabuk sinirlenirim zaten bağırırım çağırırım içimden küfür bile ederim eğer sevgilimle kavga ediyorsam yan yanaysak ağzımdan geleni söylerim vururum falan çok kötü bi durum daha yenemedim maalesef...

ben de yenemiyorum ama yenmem lazım :( aileme bile kötü davranıyorum bazen.sonra bunu onlara yapmaya ne hakkım var diye düşünüyorum

18 yaşındayım.bi de adet dönemime yaklaştım.o yüzden de sinirli olabilirim şuan.off ya ağzıma hiç yakışmıyo böyle laflar, biliyorum.normalde arkadaş ortamında felan da küfürlü konuşan, ağzı bozuk bi insan değilim.sakın yanlış anlamayın beni.genel de beni hanım hanımcık olarak görürler :1: bu sinirin üzüntünün çoğunu içimde yaşıyorum

tam onu dicektim, bende adet öncesindeki hafta terminatör gibi oluyorum:27::27:
sebebini biliyo insan ama yine de kendine hakim olamıyo
senin durumuna bi de erkek arkadaş sorunu eklenince böyle olmuşsundur

Bende bu sıralar çok sinirliyim . Icinde olan seni sıkan kendine yediremedigin birseyler vardir kendini en iyi sen tanırsın yasadiklarini iyi dusun hayatını analiz et bence sinirli olmak en çok insanın kendisine zarar verir

Back
X