- 4 Kasım 2022
- 391
- 195
- 18
- 30
Fark olması da zor aslında kizim kardeşini kıskanıyor kendini kucagina aldırıyor oğlumu çuval gibi taşıyor hirpaliyor bende yaparım diyor çok zor yani böyledeNe guzel aralarinda baya yas farki vr.sizin adiniza sevindm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fark olması da zor aslında kizim kardeşini kıskanıyor kendini kucagina aldırıyor oğlumu çuval gibi taşıyor hirpaliyor bende yaparım diyor çok zor yani böyledeNe guzel aralarinda baya yas farki vr.sizin adiniza sevindm
Fark olması da zor aslında kizim kardeşini kıskanıyor kendini kucagina aldırıyor oğlumu çuval gibi taşıyor hirpaliyor bende yaparım diyor çok zor yani böylede
Kolay gelsin canım. Kızlar küçük mü eğer küçüklerse ve tekrar çocuk düşünmüyorsan biraz büyümelerini bekleyeceksin mecbur. Bir de herşeyi aynı gün yapma günlere bölsen daha çok zamanın kalır.Merhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Neden ki bakire evlenince çok kıymetli olunuyor diye biliyordum amaHerseyle bn ilgileniyorum .ne yazikki istersem yapar ama kendi teklif etmez genelde.
Ne kadar kymetli oldugumu tahmin bile edemezsin.Anlasilan saglam bi yaran varmis.bende oraya tuzmu bastim.yada cookkk sevdigin biri sirf bakire olmadigin icin tekmeyimi basti k.çına hayrdirNeden ki bakire evlenince çok kıymetli olunuyor diye biliyordum ama
Uzun bi zamn dusunmuyorm.tavsiyenz icin tesekkurlerKolay gelsin canım. Kızlar küçük mü eğer küçüklerse ve tekrar çocuk düşünmüyorsan biraz büyümelerini bekleyeceksin mecbur. Bir de herşeyi aynı gün yapma günlere bölsen daha çok zamanın kalır.
Ferhans hem bu kadar çocuk isteyip hem çocuklu kadınlara her fırsatta neden salliyorsun madem?Bu arada ben 10 senede sadece 1 defa hamile kalabildim.senerdir yine tık yok.kıskanıyor muyum yoksa gerçekten hayat görüşüm mü bu şekilde ben bile ayırt edemiyorum.ama neden benim olmuyor bir türlü anlayamadım.kaç tane hastanede ayrıntılı ayrıntılı herşeye tek tek baktırdım.yookkk tahminleri bile yok doktorların.herşey normalin bile üstünde iyi.doktorlar bile şaşırdı.senin yerinde başka kadın olsa her ay hamile kalırdı diye.kısmet ne demek şimdi anlıyorum.bir şey çıksa en azından şuyum var deyip, otururum ya da tedavi olurum. ama boylesi çok sinir bozucu.kısmete inanmazsan başına böyle şeyler gelir işte.hayatta herşeyin açıklaması yokmuş.
Biri yirmi aylik digeri uc bucuk yasinda .temizlik ve duzen takintim bni yoruyor.Çocuklar kaç yaşında? Benim 2 ve 5 yaşında iki kızım var.
Büyüğü anaokuluna gidiyor.Küçüğu işe giderken bakıcı ablası geliyor.Meslegim gereği yarım gün çalışıyorum.
Plan çok önemli.Herseyi önceden planlıyorum.
Mesela temizlik günlerim c.tesi günü benim.O gün eşim evdeyken çocuklarla ilgilenir ben evi temizlerim.
Akşamları çocuklardan birini yanıma alır arkadaşıma çaya kahveye giderim.
ayda bir güzellik merkezi ile isim olur oraya giderim yine büyük kızı kendimle götürürüm o büyük oldugu için çok uyumlu davranıyor beni zorlamıyor.
Genelde yemeklerimi iki günlük yaparım.Kucuk ilçede yaşadığım için öyle dışardan yemek sipariş etme lukslerimiz yok.bol bol kek pohoca yapıp buzluğa atarım..
Çorbaları kavanozlayip vakumlarim.
Eş destegide önemli
Fark ettim kıymetli olduğu için çocuklarıyla bile ilgilenmeyen bir kocaya sahipsiniz. Üslup çok önemli her şeyi zara bağlayan bı anneleri olduğu için kızlarıniz için inanın çok üzüldümNe kadar kymetli oldugumu tahmin bile edemezsin.Anlasilan saglam bi yaran varmis.bende oraya tuzmu bastim.yada cookkk sevdigin biri sirf bakire olmadigin icin tekmeyimi basti k.çına hayrdir
Aile apartmanda oturmuyor muydunuz siz, kocanız en son size tokat atmıştı elti yüzünden, bu konudan da anlaşılan o ki çocuklarla da akşamdan akşama 1 saat muhatap oluyor. Bakire değil diye tekmeyi bastığı eski sevgilisi de sizin halinize bakıp şükrediyordur, kimbilir.Ne kadar kymetli oldugumu tahmin bile edemezsin.Anlasilan saglam bi yaran varmis.bende oraya tuzmu bastim.yada cookkk sevdigin biri sirf bakire olmadigin icin tekmeyimi basti k.çına hayrdir
Kıymetli tabi, çenesini kapatıp görevlerini yaptığı, yerini haddini bildiği, ona verilen kadarı ile yetindiği sürece.Neden ki bakire evlenince çok kıymetli olunuyor diye biliyordum ama
Çorbaları nasıl kavanozlayıp vakumluyorsunuz ve kaç gün dayanıyorÇocuklar kaç yaşında? Benim 2 ve 5 yaşında iki kızım var.
Büyüğü anaokuluna gidiyor.Küçüğu işe giderken bakıcı ablası geliyor.Meslegim gereği yarım gün çalışıyorum.
Plan çok önemli.Herseyi önceden planlıyorum.
Mesela temizlik günlerim c.tesi günü benim.O gün eşim evdeyken çocuklarla ilgilenir ben evi temizlerim.
Akşamları çocuklardan birini yanıma alır arkadaşıma çaya kahveye giderim.
ayda bir güzellik merkezi ile isim olur oraya giderim yine büyük kızı kendimle götürürüm o büyük oldugu için çok uyumlu davranıyor beni zorlamıyor.
Genelde yemeklerimi iki günlük yaparım.Kucuk ilçede yaşadığım için öyle dışardan yemek sipariş etme lukslerimiz yok.bol bol kek pohoca yapıp buzluğa atarım..
Çorbaları kavanozlayip vakumlarim.
Eş destegide önemli
Bende keşke büyük kendini kurtaracak yaşta olsaydı diyorum. Allah size de kolaylıklar versin. Bugünler de geçecek inşAllah. Bizde çocuk sahibi olmanın zorluğundan ziyade keyfini süreceğizBüyük olunca da inanın sıkıntı benim büyük 9 yaşında küçük 10 aylık inanın daha zor küçük olsa bi şekilde kandırırsın büyük olunca hemen psikolojisi bozuluyor kıskançlıktan yeni huylar edindi kirpik yolma tırnak yeme (psikiyatriye götürdük) bende o yüzden yaş araları keşke az olsaydı kavga dövüş büyürlerdi diyorum
En iyisi tek çocukta kalmak.Bnce bizim hatamiz ilkini tam buyutmeden baska cocuk dogurmak bunu yasayinca anladim
Çocuk büyütürken zorlanmayan kadın yok anlaşılan bende aynıyım kendimle de ilgilenmek istiyorum bazen ama ona bile vakit yok akşama kadar duş almak için sırf kocamın işten gelmesini bekliyorum evin içinde bırak kendi bakimini yapmayi aksama kadar cocuğun bakimiyla ugrasiyorum altini degistir yemegini yedir banyosunu yaptır uykusu geldimi uyut... üstelik temizlik, camasir, yemek, bulaşık 7 24 aynı durumdayım bazen artık yeterrrrrrrrrrr diye çığlık atiyorum gerçekten en iyisi tek çoçukta kalmak ikinciye tahammül edemem çocuk bakmak büyütmek cidden basit değil gerçekten insanın bütün dengesi alt üst oluyor insan artık nefes almak istiyor sanırım biraz daha büyümeleri lazim ki evde de düzen otursun...ama herşeye rağmen bugünleri çok arayacağızMerhaba anneler .İki kizim var ikiside kucuk onlarin bakimi temizligi hersyleriyle ben ilgileniyorm esim calisiyor. Neredeyse tum gunum evin icinde herseye yetismeye calisarak geciyor.Kendime zaman ayiramiyorum bi kahve bile icicek zamanim olmuyor genelde.Boyle olupta kendine zaman ayirabilen varmi?Evdekii isleri nasil organize ediyorsunuz .Akil verebilicek annelere sormk istyorm.Gereksiz yorum yapanlr olucak illaki onlara cvp vermiycem.
Ne gerek var? Asgari düzeyde temiz olsun ev tamam.Allah bidaha yaşatmasın ama depremde kimler nelerin kaybetti belki son saatlerinde temizlik yapıp o vakti sevdikleriyle değilde temizliğe düzene harcadıkları ev yerli bir olduu.Depremi bende yaşadım dogudayiz.Cok zordu çok.Biri yirmi aylik digeri uc bucuk yasinda .temizlik ve duzen takintim bni yoruyor.
Aynı sos yapar gibi.kavanoza koyup yeni kapakla kapatıyorum ters çeviriyorum.dolapta uzun zaman dayanıyor.kislik sos mantığıyla düşünün.Hatta sulu ev yemeklerinde bile yapıyorum.o yüzden her zaman taze yemeğim olur dolapta.yapin mutlaka bana teşekkür edersinizÇorbaları nasıl kavanozlayıp vakumluyorsunuz ve kaç gün dayanıyor