herseyi ailesine mi anlatıyor?

Merhaba Arkadaslar,

Size bişey danışmak ıstıyorum. Erkek arkadaşımla ciddi bi ilişkimiz var birbirimizin aileleriyle tanışıyoruz.

ilk olarak 5- 6 ay once olan olayı anlatayım size, Erkek arkadaşım cok para harcayan biri (bunu neden belırttığımı anlıcaksınız birazdan) benimde kendi ailemin bile bilmediği bazı kredilerim vardı sadece erkek arkadaşımın bildiği. Bir gün ailesiyle otururken nasıl nerden konu açıldı hatırlamıyorum bi lafın arasında annesi bana dedi ki x sanada cok para harcamayı aşıladı demi borçların varmış hiç cvp vermedim ama sok oldum annesine anlattığına ustune kavga ettık günlerce, benım ozelımı ona anlattığı için ozur diledi kapandı konu.

2. olarak yeni olan bu ülkede ki olaylarla ilgili erkek arkadaşım ve ailesi aynı görüşte ben ve ailemde zıt görüşteyiz bugüne kadar bu konuyla ilgili bı problem yasamadık hata benım ailem onların gorusunu bile bilmez konusu açılmadı hiç. (biz birbirimizin ailesinin goruslerini kendi aramızda konuştuğumuzdan biliyoruz, ailelerle aynı ortamda hiç konu olmadı)

Bu sabah facebookta geziyorum biliyorsunuz x ve x in annesi bu duruma yorum yaptı dıye ana sayfanıza düşüyor girdim yoruma baktım annesi erkek arkadaşımı etıketleyıp bak bunu oku kız arkadaşına yazmış oda okurum dıye cevap vermiş. ailesi benım gorusumu nerden bılıyor? Hadi diyelim öğrendi benım gorusumle ilgili oğluna neden direktif verip benı ikna cabasına giriyor demekki bızım aramızda kı butun konuşmaları anlatıyor annesine, xin gorusu su deyip konu kapatsa bile kadın benı ikna cabasına girmez yanılıyor muyum?

Bu arada müstakbel kayınvalidemle aramda hiç bir sorunum yok hatta birbirimizi cok fazla seviyoruz, benım burda kızdığım,erkek arkadaşım gitmiş bunu da anlatmış annesine.

Bu aralarda regl olacağım oyuzden abartıyor muyum, haklımıyım karar veremedim yorumlarınız bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
gündemdeki olayları hadi ağzından kaçtı değilim ama borçlarınızı anlatması çok saçma olmuş.özür dilemiş fakat arkasınn gelmiyeceğinin garantisi yok.

Anlatması ayrı,görüş farkllılığı ayrı sorun

benim nişanlımda yani şimdiki 10 yıllık eşim ailesine benim birikimim oldugunu araba alacak kadar paramın bankada oldugunu söylemiş , ve bunun üstüne sağolsunlar kv hanım bütün düğün borcunu ama bütün düğün borcunu üzerimize yıkmışlardı , salaklıgını hem ben çektim hem kendi çekti hemde ona bir daha çektirdim , şimdi asla birşey konuşamıyor anlatmıyor onlara ,

tam olarak kızdığım bu işte, annesine asla kızmıyorum fazla detaya gırmış ki kadında kendıne iş edinmiş bunu. yoksa annesiyle ilgili sorunum yok
Arkadaşım henüz geç değil maden herkesin icinde etiketleyip bunu Çakmamarline göster demis sen de herkesin içinde benim fikrim kimseyi ilgilendirmez diye yorum atacaksın ki bozulsun. Hala geç değil bunu yapmalısın

herseyı annesıne anlatmakla kalmıyor bırde baya baya uzerınde konusuyorlar bence
kayınvalıde ıkna cabalarına gırecegı kadar
sımdı boyleyse...

Back
X