Herşeyi aşırı inceleyip kafaya takmam

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
kızlar tam olarak sorun bu.herşeyi aşırı inceliyorum.diyelim evime bişey alcam ay alasıya göbeğim Çatlıyo.bin sefer incelerim.mesela eve köşe takımı yaptırıyoruz şu ara ben elimde metreyle geziyorum:bicak:yok eni şu boyu şu.berjerler şuraya halı oldu mu büyük mü geldi:kızgın: mesela koltuğun bi ayağı halının üstüne geldi nasıl kafaya takıyorum.eşimi kırk sefer tembihliyorum aman yanlış gelmesin diye.ya ben eskiden böyle değildim neden böyle oldum bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum.kafaya bişeyi taktı mı takıyorum.sizce bu takıntı hastalığı belirtileri mi yoksa geçici bişeymidir.bende böyle olmak istemiyorum.başka sorunun yok heralde diye soracak olan olabilir valla var.iki çocuk ev işleri şu bu olmazmı var ama bu durum elimde değil.varmı ben gibi olan:110:

bennn bende senn gibiyim ya vallaha özellikle alışveriş de
eşimin beni bırakıp gittiği cok olmuştur cok kararsız bir insanım takp edecem konunu :27:

oyy sen yine alabiliyormuşsun ben günlerce hayatı kendime zehir eder bir de üstüne almaktan vazgeçerim
o kadar sinir stress cabası :kahve:

kızlar tam olarak sorun bu.herşeyi aşırı inceliyorum.diyelim evime bişey alcam ay alasıya göbeğim Çatlıyo.bin sefer incelerim.mesela eve köşe takımı yaptırıyoruz şu ara ben elimde metreyle geziyorum:bicak:yok eni şu boyu şu.berjerler şuraya halı oldu mu büyük mü geldi:kızgın: mesela koltuğun bi ayağı halının üstüne geldi nasıl kafaya takıyorum.eşimi kırk sefer tembihliyorum aman yanlış gelmesin diye.ya ben eskiden böyle değildim neden böyle oldum bilmiyorum.çok sinir bozucu bi durum.kafaya bişeyi taktı mı takıyorum.sizce bu takıntı hastalığı belirtileri mi yoksa geçici bişeymidir.bende böyle olmak istemiyorum.başka sorunun yok heralde diye soracak olan olabilir valla var.iki çocuk ev işleri şu bu olmazmı var ama bu durum elimde değil.varmı ben gibi olan:110:

Burcun ne? :)

Valla canim ben hayatim boyunca hic 2 secenek arasinda kalmadim..magazada bile dener alir cikarim..tabii yakismasida onemli ama...kararsizligi sevmem..fazlami at gozluguyle bakiyorum acaba kizz..:)

Ben de insan ilişkilerinde çok ince düşünüyorum. Yanlış yorumluyorum yanlış anlıyorum. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.
Sizde sorumluluk duygusu fazla olabilir mi acaba? Evlisiniz ve evi çekip çevirmek kolay değil. Bir şey yanlış olsa yine siz uğraşacaksınız. Şu an aklıma bu geldi

Alışveriş konusunda kararsız kalmadım pek.onu düşünecek planlayarak kadar vaktim yok gibi geliyor bana. Kıyafet ayakkabı çanta için de çok düşünmem.begendiysem alırım. Vakit kısa

Bence sizde bir problem yok bir malı alırken araştırmak ölçmek biçmek makul bir davranış...

Back
X