Herşeyi batıyor :(

Neden bu kadar takıntılısınız? Bırakın giysin ne istiyorsa..Üşürse yada sıcak gelirse ona göre ayarlar kendini zaten koskoca adam size mi sorsun, ne giyeyim diye izin mi alsın yani?

Ne giyerse giysin. Kocalıktan çocuğunuz konumuna girmiş gibi sanki...
Sanırım adamı beğenmiyorsunuz ve giyimine takılmanız da bunun dışavurumu olmuş.

bence sorun sadece giyimi değildir.. illa ki başka sorunlar var.. yani mesela girdiğiniz ortamlardaki ddavranışları mı kötü ve utanmanıza sebep oluyor? ya da konuşamıyormusunuz?

Bence siz soğumuşsunuz ve boşanmayı düşünüyorsunuz. Ama bunu icraate dökmekte sıkıntı yaşadığınız için buraya yazarak insanlardan "mutsuzsan boşanmalısın" cümlesi duymayı bekliyorsunuz.

Üşümesinden değil mont giyilr akşm yemeğe davetliyiz sonuçta akrabama detaycıyımdır evt kapşonlu ceket ne ya çok abes spora gidr gibi .yani sorun sadece giyim de değil karışık

Neden çalıştığı şehre taşınmıyorsunuz ?

bence sorun sadece giyimi değildir.. illa ki başka sorunlar var.. yani mesela girdiğiniz ortamlardaki ddavranışları mı kötü ve utanmanıza sebep oluyor? ya da konuşamıyormusunuz?
Aynn hepsi var .en basiti giyim dedim millt giyiminden tuttu .stresliyz düzgün yuvamız olmadı hep bi kargaşa ayrı kalmak vs

Üşümesinden değil mont giyilr akşm yemeğe davetliyiz sonuçta akrabama detaycıyımdır evt kapşonlu ceket ne ya çok abes spora gidr gibi .yani sorun sadece giyim de değil karışık
Şimdi eski konunuza baktım Mersin'e gelin gelmişsin eşin Adana'da çalışıyormuş sen Urfa'ya gitmişsin iyide mersin ve Adana arası mesafe kısa hızlı tren var eşin günlük geliş gidiş yapabilirdi trenle Adana üniversite okumuş tanıdığım var çocuk günlük geliş gidiş yapıyordu okurken trenle Mersin'e geliyordu tekrar.

Neden çalıştığı şehre taşınmıyorsunuz ?
Geçici çünkü 6 aylık 1 yıllık iş termik santral yapılıyor mesela o bitnce bitiyor .kışı atlatalım evimize döneriz biraz para laZm tabi evinizn olduğu ilde kalıcı iş bulması da lazım

Aynn hepsi var .en basiti giyim dedim millt giyiminden tuttu .stresliyz düzgün yuvamız olmadı hep bi kargaşa ayrı kalmak vs
anladım.. çünkü tek sorun giyim olsa bir şekilde çözülür.. bu durumda bence karşılıklı herşeyi güzel güzel konuşun tartışın eşinle.. olumlu tatlı dille yakşaşın ama.. karşılıklı diyalogla herşey çözülür..

Adana Tufanbeyli'de idi şimdi istanbulda yola gider bide öyle git gel

Karşılıklı konuşamıyoruz yazışıyorz tamm oldu inşllh diyoruz hop yanyana olunca yine aynı boşanma sebebi de değil ne onla nede onsuz olmuyr gibi.çok teşekkrlr anlaşılmak güzel bakalım söylediklerinizi aklımda tutacağım

Adana Tufanbeyli'de idi şimdi istanbulda yola gider bide öyle git gel
Mersin'de kalıcı iş bulamıyor mu mesleği nedir tam olarak liman,serbest bölge gibi yerlere başvuru yapsın forum alışveriş merkezi,kipa alışveriş merkezi var büyük yerler oralara başvuru yapsın illaki dönen olur yeni yeni marketler açılıyor oralara başvuru yapsın en azından kendi evinizde olursunuz,iş kura kayıt olabilir okullara,hastanelere eleman gönderiyorlar.

Geçici çünkü 6 aylık 1 yıllık iş termik santral yapılıyor mesela o bitnce bitiyor .kışı atlatalım evimize döneriz biraz para laZm tabi evinizn olduğu ilde kalıcı iş bulması da lazım

Anladım o zaman idare etmekten başka çare yok .
Bir kere eşiniz için daha zor bir durum . Siz kurulu düzende hayatınıza devam ederken , eşiniz çalışmak için düzenini bozup başka yerde yaşamak zorunda . Evine döndüğünde eşiyle , çocuğuyla huzurlu zaman geçirmek ister . Fakat sanırım siz fazla uğraşıyorsunuz eşinizle . Maddi sıkıntılar , uzaklık , ayrılık derken içinizde birikenleri eşinizden çıkarıyor olabilir misiniz ?
Arada çok ciddi bir sorun göremedim anlattıklarınıza bakarak .

Fazla eleştirmeyin eşinizi zaten kısa süreli görüşüyorsunuz , biraz görmezden gelmeye çalışın sizi rahatsız eden davranışlarını . Bir süre biraz daha hoşgörü ve sıcak davranın eşinize mutlaka karşılığını göreceksiniz .

o zaman sizde yazarak anlatın :) kendinizi anlatınn ,sorunlarınızı içinize atmayın da yazışarak konuşun bir zararı yok sonuçta :) mesela yazarken 'hayatım sen şöyle giyinince çok hoş oluyorsun sana çok yakışıyor ya da şuraya gittiğimizde şöyle davranınca bana daha çekici görünüyorsun' ....gibi gibi olumlu şeyler söyleyin.zamanla değişimi sizde göreceksiniz eminim :) onsuz da olmuyor demişsiniz.demekki seviyorsunuz da aslında ne güzel.. ben konuşarak ( yada yazışarak :) ) çözülebilecek sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.

Kaynakcı .setbest bölge de oluyr genlde zatn iş .orda da girip çıkıyor bahane edyr bu usta hakaret etmiş şu şöyle diye .1 ay boş gezdi abisi buldu bu işi de .aklını başına almıyor bekar sanıyor ,sorumluluk sahibi değil bu kafasından nasıl kurtulacaz

Çok güzel yazmışsınız işte öyle işlemeyi bilmiyorum direk söylerim bundan kaybediyorm biliyrm işveli filn olamayınca :)

Kaynakçıysa Mersin'de de iş bulur canım sanayiler var,büyük sanayi tırmıl sanayi falan diye geçer en azından kendi evinde olursun eşinle iş meselesini görüş bence gelsin yaşadığın şehirde iş bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…