Herşeyi ben yapacam sevdası!!!!!

bak şöyle sölimm bende yaşadım herseyi bende kızdım senin gibi ama varmış bir bildigi evlendikten sonra bi dara düştük dedimki böyle böyle geri öderiz maaş alamıyoduk ikimizde 7 yıl öndecesinde istedigim 400 tl para bana k.pederin cvb kızım hep bana hep bana olmazkı sastım kaldım ogün bugundur hala herseyi kendi yapıyomuş gibi anlatır ama zırnık koklatmaz elhamdülillah ihtiyacımda yok allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin düşmanımı bile

aminnn aminnn ya ben bırazda aılemın tepkıısınden çekiniyorumm cok sıktım kendımı düşün düşün düşün...ama yarın nişanlım gelecek alacam karşıma konusucam açık açık orta yol bulacam eşya için onla kötü olmak ıstemıyorum seviyorum

aminnn aminnn ya ben bırazda aılemın tepkıısınden çekiniyorumm cok sıktım kendımı düşün düşün düşün...ama yarın nişanlım gelecek alacam karşıma konusucam açık açık orta yol bulacam eşya için onla kötü olmak ıstemıyorum seviyorum

tabikii kesinlikle kırmayın birbirinizi aslı arası eşya eskiyo yenisi geliyoo en dogrusunu düşümüşsü canım açık açık konuşun tatlılıkla halledin

Nişanlınız ne kadar doğru düşünüyor,
biz de evlenirken bir çöp bile almadık ailesinden, takacaklarını takı olarak taktılar, inan böylesi çok daha güzel, kimseye eyvallahınız olmaz

ya tatlımmm ıkı taraftanda ilk evlenecek bızız çok şükür magdurıyetleride yok bankada babasının 23 24 bın parası var. Ama iş bize geldimimkuruş koklatmıyorlar.kaynanam ilk istemeye geldıklerınde herseylerını yaparız ederız bııısuru vaadlerde bulundular ama şimdi 3 5 gün önce kaynım aramıs dıyokı arabasız olmuyo araba alacaz kredı çekip marka sayıyo bana çıldırrrdım yemın ederım kaynımda babasına çektırecek kredıyı ha yanı kendıde almıyor.gelde sınırlenme ... Aralıkta geldıler yılbasından sonra salon tutucaz dıye.babamda nısanlım polıs okulunda daha dıye erken bence gideceklerı şehir bıle bellı degıl dedı bı bozuldular ettıler,neyse ben babamı zar zor ıkna ettım dunde nısanlım kalkmıs dıyokı aılem veremez salonu hazıranda tutalım ben verecem parasını ...sen esyamı dızıcen salonmu tutacan altınmı alacan napacan hangısıne yetecenn dımı ama ya

bak şimdi ailesi demekki nişanlına bu tarz şeyler söylediler ki nişanlında böyle söylüyor , benim görüşüm azıcık aşım kaygısız başım herşeyini kendin olduğu kadar yapmanı tavsiye ederim , yarın öbürgün de kimse hiçbirşey için hak iddia edemez, açıkçası ben öyle yaptım herşeyi de eşimle gittik beğendik , kendi paramız kimse karışamadı huzurumu da bozamadı...

Arkadaşlar, nişanlım tüm düğün masraflarını aılesınden hıcbır yardım almayarak kendı yapmaya çalısıyor,daha doğrusu istiyor kendıde zaten hazıranda işbaşı yapacak polis memuru,ama inadından caymıyor tek başınada mümkün degıl yetişmiyor.bende asgarı ucretle çalısıyorum aılemın durumuda ıyı degıl ve malesef kendı ustume dusenlerı bıle tam anlamıyla yapamıyorum.delı olacam nışanlımı nasıl bu huyundan vazgeçirecem ben yardım edin lütfen

Ailesinin yapacak gücü yok demek ki. Yoksa bu şartlarda neden kendini zorlasın ki.1 sene değil 1,5 sene borç ödersiniz ama olur bir şekilde.. şimdi çoğu insan bu şekilde yapıyor zaten.

Bizde kendi düğünümüzü tamamen kendimiz yaptık, kimseye minnet borcumuz yok, boynumuz eğri değil, kimsede evim hakkında söz sahibi değil.

Bence eğer imkanınız el veriyorsa nişanlınla bu konular yüzünden tartışma, ödemeyi göze alıyorsa biraz sıkıntı çekersiniz ama ödersiniz.

Ayrıca ailene mahcup olacak durum yok ortada, mahcup olacak birisi varsa oda söz verip sözünde durmayanlardır. :34:

belki de ailesinin dir dir etmesini istemiyordur sonradan. yani atyrm 3000 tl destek olurlar sonra bu evin herseyini biz yaptik diye soylenip uzerinizde hak iddia ederler. bunu yapan cok insan var cunku. neden boyle yapiyor peki? ailesine mi kiyamiyor yoksa dedigim gibi bi sebep olabilir mi?

ya ben düğün stresınden cokmu abarttım acaba ya

vallahı ben cok memnunum sıkıntısız evlenmek ne demek bılemıyorum kendı adıma ama ben hıc sıkayet etmedım bu halımızden. cunku evdekı ıgneden ıplıge herseyı kendımız aldık cok sukur. tek kırık ıgne gırmedı evımıze kımseden. 2 yıl zolugunu yasadık ama 3. yılımız bıttı kasımda ve cok sukur halımıze. 21 yasında omzumda agır bır sorumluluk vardı sımdı ıse kendımızle ılıskımızle gurur duyuyorum. sende fazla abartmamalısın bence vardır bır bıldıgı elbette.

Bizim ailelerimiz bize hiç birşey yapmadılar. Biz de kendimiz yaptık ama borç batağının içindeyiz şu anda :-) kimse de bi yardım edelim çocuklara demiyor. Gerçi ben kimseye borçlu hissetmediğimiz için mutluyum. Ama yine de aileler destek olabilecekleri kadar olsunlar imkanlar dahilinde..

belki de ailesinin dir dir etmesini istemiyordur sonradan. yani atyrm 3000 tl destek olurlar sonra bu evin herseyini biz yaptik diye soylenip uzerinizde hak iddia ederler. bunu yapan cok insan var cunku. neden boyle yapiyor peki? ailesine mi kiyamiyor yoksa dedigim gibi bi sebep olabilir mi?

ya açıkçası ailesıne kıyamıyor dıye düşünüyorum kendıde çünkü sürekli nasıl ödeyecekler zorda kalırlar diyor bilmiyorum ya bazen diyorumkı keske hiç bunun tartısmasına bıle gırmeseydık,bazaen cook yoruluyor ınsan..

bak şimdi ailesi demekki nişanlına bu tarz şeyler söylediler ki nişanlında böyle söylüyor , benim görüşüm azıcık aşım kaygısız başım herşeyini kendin olduğu kadar yapmanı tavsiye ederim , yarın öbürgün de kimse hiçbirşey için hak iddia edemez, açıkçası ben öyle yaptım herşeyi de eşimle gittik beğendik , kendi paramız kimse karışamadı huzurumu da bozamadı...

bilmiyorumki söylerlermi..ya bi yandan aslında nişanlıma kızıyorum ıstese yapar ailesi çünkü

Bizde kendi düğünümüzü tamamen kendimiz yaptık, kimseye minnet borcumuz yok, boynumuz eğri değil, kimsede evim hakkında söz sahibi değil.

Bence eğer imkanınız el veriyorsa nişanlınla bu konular yüzünden tartışma, ödemeyi göze alıyorsa biraz sıkıntı çekersiniz ama ödersiniz.

Ayrıca ailene mahcup olacak durum yok ortada, mahcup olacak birisi varsa oda söz verip sözünde durmayanlardır. :34:
doğru evet aslında benım korkum babamın nısanlıma bu konuda yüklenmesi..iki tarafta üzülmesin istiyorum umarım sagsalım atlatırız bugunlerı

Back
X