- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
kızlar part time çalışıoduk aynı şirketin farklı bölümlerinde..şirket iflasını açıklamış bende erkek arkadaşımı aradım o bahaneyle konuştuk..iş çıkışı msj attım okula geldim seni bekliyorum diye... geldi okula evet söyle dedi tekrar pişman olduğumu söyledim ben görüşmek istemiyorum bi kaç gün dinlenmek istiyorum lütfen anla dedi ama anlamadım ısrar ettim hayır dedim ben istemiyorum dedim bana bu kadar ceza verilecek bişi yapmadım dedim..hadi git artık eve dedi..gitmedim rubina ben ciddiyim çok aşırı yıprandım affettim ama kırgınlığım geçmiyor napabilirim dedi 1.5 saat böle ikna etmeye çalıştım yok olmadı
sonra patladım umudum bitti zırıl zırıl ağlamaya başladım okulda kaç kişi duydu ağladığımı sesli sesli ağlamaya başladım çocuk gibi ağlıyorum içimden güçlü ol ağlama diyorum olmadı
sonra bana kaskatı olan adam gözyaşlarımı sildi ağlama aşkım dedi dayanamam üzülmene dedi dahada ağladım, ağladım diye mi değiştin diye
sonra dedki seni sevdiğim için değiştim gözyaşlarına kıyamadım bu kadr üzülmeni gerektircek uzatcak bişey yok kapandı konu dedi görüşmeme fikrimde değişti ağlama ne olur dedi bende ağlamayım diye mi görüşeceksin yani dedim hayır dedi tmm kırgınlığım geçti işte dedi böyle işte... ilk geldiğinde kızgın bakan elini tutturmayan adam değişti
içimde sorular vardı bende sordum bak ağladım diyeyse gerek yok dedim o da hayır tabiki dedi ben seni sevmesem ağlamana sadece üzülürüm ağladın diye bişi yapmam dedi hem zaten görüşmeyelim dedim ya en fazla 2 gün sürerdi üzülme dedi
durum bu kızlar
bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim dün b urda içimi döküp rahatlamıştım baya
canımm çok sevindimm