benim sevgiliminkide terazi çok inatçı yaaa
cnm terazi istediğini yaptırtana kadar ya tartışır yada dil döker işin zor valla heleki dengesizliğimiz bi mutlu bi mutsuz olmamız sen zaten anlamışsındır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sevgiliminkide terazi çok inatçı yaaa
sorma cnm o da ayrı bi konuçekici çocuk gerçekten biz çıkmazken kızlar buna teklif ederdi ama kabul etmezdi çıkmak için çıkmazmış aşık olursa çıkarmış.. aslında güvenim tamdı bana yalan söledi bi kere facede tanımadığı bi kızla tanışmasını sohbetni yakaladım onu affettim 1 yıl önce falan geriye güvenemem kaldı işte böyle
vay çapkın vayyy ...teraziye de bi yalan güveni sarsar canım işin zorrr :2:
aynen cnm kıza asılmadığına emin oldum ama neye yarar çok eski konumda var istersen zamanın olursa okuyabilirsin.. çapkın değilde salak bence hemen yakalandı![]()
aynen öyle... hep onun dedği doğru... haksız da olsam haklıyım ben diyorcnm terazi istediğini yaptırtana kadar ya tartışır yada dil döker işin zor valla heleki dengesizliğimiz bi mutlu bi mutsuz olmamız sen zaten anlamışsındır![]()
rubinaa
bu nasıl laflar yok aldatmak falan kızdımm heee.. seni ikna edemiyorsa ne isterse yapsın umrunda olmasın canım benm . temelin sağlam olsun
canım yaa ben sana ne dedim olay çok taze uzatmamalıydın biraz zaman tanımalıydın hatta en son faceteki konuşmanızdan sonra yüz yüze görüşmeyi beklemeliydin canımkonuştuk baya özledim dedim ii dedi ya sen dedim yemin etti özlemediğine offff yaaa nasıl böle olduk biz
canım yaa ben sana ne dedim olay çok taze uzatmamalıydın biraz zaman tanımalıydın hatta en son faceteki konuşmanızdan sonra yüz yüze görüşmeyi beklemeliydin canımneyse çok geç değil gitme üzerine
canm başta yemin falan etti boş yemin etme babanın üstüne yemin et dedim onuda yaptı sonrada ister inan ister inanma dedi tarihte çıktığımız tarih değildi tabi bunuda söledi
cnm düzelttik sanırımCanım ya erkekler kızlar gibi değil ki biz en ufak bişeyde patlıyoruz hemen geçiyor erkek biriktiriyor biriktiriyor ve patlayınca geçmesi zaman alıyor. Az sabret pek büyük bişey olmamış durulur kısa sürede.
canım özel dönemlerimizde de bazen çok duygusal oluyoruz sabır edemeiyorz sende bu döneminde miisn yoksa ?
kızlar part time çalışıoduk aynı şirketin farklı bölümlerinde..şirket iflasını açıklamış bende erkek arkadaşımı aradım o bahaneyle konuştuk..iş çıkışı msj attım okula geldim seni bekliyorum diye... geldi okula evet söyle dedi tekrar pişman olduğumu söyledim ben görüşmek istemiyorum bi kaç gün dinlenmek istiyorum lütfen anla dedi ama anlamadım ısrar ettim hayır dedim ben istemiyorum dedim bana bu kadar ceza verilecek bişi yapmadım dedim..hadi git artık eve dedi..gitmedim rubina ben ciddiyim çok aşırı yıprandım affettim ama kırgınlığım geçmiyor napabilirim dedi 1.5 saat böle ikna etmeye çalıştım yok olmadı
sonra patladım umudum bitti zırıl zırıl ağlamaya başladım okulda kaç kişi duydu ağladığımı sesli sesli ağlamaya başladım çocuk gibi ağlıyorum içimden güçlü ol ağlama diyorum olmadı
sonra bana kaskatı olan adam gözyaşlarımı sildi ağlama aşkım dedi dayanamam üzülmene dedi dahada ağladım, ağladım diye mi değiştin diye
sonra dedki seni sevdiğim için değiştim gözyaşlarına kıyamadım bu kadr üzülmeni gerektircek uzatcak bişey yok kapandı konu dedi görüşmeme fikrimde değişti ağlama ne olur dedi bende ağlamayım diye mi görüşeceksin yani dedim hayır dedi tmm kırgınlığım geçti işte dedi böyle işte... ilk geldiğinde kızgın bakan elini tutturmayan adam değişti
içimde sorular vardı bende sordum bak ağladım diyeyse gerek yok dedim o da hayır tabiki dedi ben seni sevmesem ağlamana sadece üzülürüm ağladın diye bişi yapmam dedi hem zaten görüşmeyelim dedim ya en fazla 2 gün sürerdi üzülme dedi
durum bu kızlar
bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim dün b urda içimi döküp rahatlamıştım baya