• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi berbat ettim

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Hoşlandığım kişiyle arada sıra yanyana gelebildiğimiz durumlar oluşuyor, yakınlaşmaya çalışıyordu, yanıma oturuyor sohbeti devam ettirmeye çalışıyor bu tip ısınma hareketleri.
Bugün de bir araya geldik. Ama ben çok uykusuzdum, bütün gece gök gürültüsü yağmur vs uyuyamadım. Konuşma boyunca saçmaladım, zaten uykusuzken japona dönüyorum. Yanıma oturduğunda rahatsızlık duydum, çünkü kendimi kötü hissediyordum elimde olmadan uzaklaştım. Çocuk da konuşmayı kısa kesip kalktı. Ay ne bileyim ya kızlar, kesin soğuk nevale diye düşündü, nasıl toparlayacağım şimdi? Üstelik tatile çıkıyorum sonra o tatile çıkacak derken minimum 1 ay görüşmeyeceğiz. Ama telefon numarası var bende, whatsapptan yazsam mı acaba? Öff :(

Madem modun iyi değildi bugün karşılaşmamalıydın bence.

Adam yanına gelmiş,uzaklaşmışsın ,
Uykusuzum kötüyüm diyemedin mi
Sonra da pişmanlıklar,pişmanlıklar,
Açıklama yap bari,ama ben olsam,sebepsiz yere uzaklaşan insanı görmek istemem bir daha.

Ne varmis bu durumda insanin bazen kötü hissetigi günler olabilir hergün bir degilki? Abartilacak birsey yok. Keske belirtseydin. Ha bu sebebten karsindaki insan senden uzaklasirsa gercekten hoslanmiyordur.

Adam yanına gelmiş,uzaklaşmışsın ,
Uykusuzum kötüyüm diyemedin mi
Sonra da pişmanlıklar,pişmanlıklar,
Açıklama yap bari,ama ben olsam,sebepsiz yere uzaklaşan insanı görmek istemem bir daha.

Adamın yanında zaten biraz geriliyorum, diyemedim :/

bir şey olmaz merak etme.
bundan önce sohbetiniz varmış.
bir gün modunda değildin diye soğuk nevale olmazsın.
o da uykusuz olduğunu konuşmak istemediğini fark edip kalkmış. o kadar.
büyütülecek bir durum yok.
aranızda bir şey yok henüz.
o yüzden ben olsam açıklama yapmam. garip kaçar bence.
ama whatsapptan hiçbir şey olmamış gibi mesaj atılabilir.
sende bir hata yok yani. onun anlaması gerekir ki anlamıştır zaten. neyin var iyi misin diye de sorabilirdi. sormamış. o düşünsün bence. sen değil.

Ne varmis bu durumda insanin bazen kötü hissetigi günler olabilir hergün bir degilki? Abartilacak birsey yok. Keske belirtseydin. Ha bu sebebten karsindaki insan senden uzaklasirsa gercekten hoslanmiyordur.

Haklısın canım, bir kötü günümde hemen pes edecekse hiç dolaşmasın peşimde değil mi?

bir şey olmaz merak etme.
bundan önce sohbetiniz varmış.
bir gün modunda değildin diye soğuk nevale olmazsın.
o da uykusuz olduğunu konuşmak istemediğini fark edip kalkmış. o kadar.
büyütülecek bir durum yok.
aranızda bir şey yok henüz.
o yüzden ben olsam açıklama yapmam. garip kaçar bence.
ama whatsapptan hiçbir şey olmamış gibi mesaj atılabilir.
sende bir hata yok yani. onun anlaması gerekir ki anlamıştır zaten.

İnşallah öyledir

Kötü gününün sebebini açıklamazsan nereden bilecek kötü gün olduğunu.

Haklısın ama o anda söylenebilirdi, şimdi arkasından bugün kendimi iyi hissetmiyordum diye whatsapp mesajı atsam dramatik kaçar, artık bir sonraki buluşmada toparlamaya çalışacağım

Back
X