- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi beyinerror
Boşuna zaman harcamışsınızMerhaba hanımlar.
Mart ayında sebebini bilmediğim bir şekilde eski sevgilim ilişkimizi bitirdi,sebep yoktu sebepsiz ayrıldık sanıyordum.
Aldatıldığımdan şüphelendim ama konduramadım.
Küs olduğumuz bir gece aradım aradım telefonumu engellemiş,sonraki gün sordum öyle birşey yok demişti,inanmak istedim inandım. Tabi çook sonradan öğrendim ki o gece beni aldatmış.
Benden mart ayında ayrılıp beni aldattığı kadınla nisan ayında nişanlandı. Bende mart ayının sonunda cinsel bir rahatsızlıktan ötürü mesaj atmıştım ona bilmesi gereken,bana cevap vermemişti çünküüü nişanlanmış :)
Velhasıl çok zor zamanlar geçirdim,aşıktım çok ağladım,haziranda nikah,temmuzda düğün resimlerini gördüm. (Evlenmeden 3 gün önce beni aradı,sonrada engelledi ne diyecektide cesaret edemedi artık)
4 ayda beni aldattığı kişiyle huzura erdi :)
Tabi ben işin ucunun bırakmadım,kızın kim olduğunu kızın akrabaları adamın akrabaları işleri ile ilgili herşeyi buldum elimde hazinevi bilgilerim var :)
Çok incindim,psikolojimi etkiledi bu durum,yaşadığım yeri bıraktım başka bir yere geldim.
Hala atamadım üstümden.
Hiç kin kusamadım ona,hiç neden ayrıldık diyemedim birden kopardı herşeyi. Herşey güzel zannederken ben.
Şimdi istiyorum ki ona yaptığı şerefsizlikleri bildiğimi gösteren bir mesaj atayım kin kusayım içimde çok kaldı yapamadığım için,ne dersiniz? Rahatlamak için buna ihtiyacım var,vereceği cevapta korkutmuyor değil ama benim aylardır ne yaşadığımı inanın tahayyül bile edemezsiniz. Belki mantıklı düşünemiyorumdur diye size soruyorum,yapmamın + ve - leri nelerdir? Teşekkür ediyorum.
. Siz geçmişsiniz, umrunda değilsiniz.