Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi adeta birer tip profesoru, aptal doktorlar ne bilir ki? Onlarin gorevi hasta yakinlarinin direktiflerini birebir uygulamak olmali. Uymayanlari sikayet ederek, benim vergilerimle calisiyosun diyerek, anlamaz ise doverek terbiye etmek gerekir
Hepsi adeta birer tip profesoru, aptal doktorlar ne bilir ki? Onlarin gorevi hasta yakinlarinin direktiflerini birebir uygulamak olmali. Uymayanlari sikayet ederek, benim vergilerimle calisiyosun diyerek, anlamaz ise doverek terbiye etmek gerekir
evet katılıyorum bazı hasta yakınları gerçekten cok fazla burnunu sokuyor sağlık personelinin işine ama ,genelleme yapamayız bu konuda
Belkide olur olmaz konuşan tipleri kastediyorsunuz haklıda olabilirsiniz.
Ancak bir hastanın vücudu üzerinde canını acıtan ve ne olduğunu bilmediği işlemler yapan doktora yada hemşireye neyse, uygulamayla ilgili soru sormasındada sakınca var mı?
Bence soru sorulmasından cevapları bilmedikleri için rahatsız oluyor hekimlerin bir kısmı...
Belkide olur olmaz konuşan tipleri kastediyorsunuz haklıda olabilirsiniz.
Ancak bir hastanın vücudu üzerinde canını acıtan ve ne olduğunu bilmediği işlemler yapan doktora yada hemşireye neyse, uygulamayla ilgili soru sormasındada sakınca var mı?
Bence soru sorulmasından cevapları bilmedikleri için rahatsız oluyor hekimlerin bir kısmı...
Sabah ki konuya istinaden böyle bir başlık açtınız sanırım![]()