• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi cok takıyorum. Nasıl umursamaz olabilirim?

Kp neden elalemin tipiyle ilgili yorum yapiyor milletin yuzu ona mi kalmis? Bu erkek milletinin de kadinlarla ilgili yorumlarina deli oluyorum bu amcada garip ayrica kuzum saygisizlik yaomadan iki kelime et icinde kalmasin cunku kaliyor vesvese oluyor kin oluyor buyuyor buyuyor bitmiyor onun icin intikaminini sicak tuketecekler, laf soktu ne demek istediniz?niye boyle soylediniz seklinde ...yoksa seni bu insanlar daha da hassaslastirir sonra da biz ne dedik ki olur

Hiç birşeyi içime atmayıp çat diye cevabını verdiğim için hicbirseyi kafama takmıyorum. Olayı o an çözünce bir rahatlık geliyor hatta ☺️lafı mutlaka yine geçer kayinpeder sizi bu yerden yine vurmak isteyebilir bu sefer cevabınızı verin.

Ayricaaa aklina gelince dikkatini baska yone ver surekli yap amaann de gec ilk basta kendini kamdiriyormus gibi gelir (ki kandiriyoruz)ama inan zamanla umrumda olmayacak

Başlıkta da belirttiğim gibi sorunum bu. Her şeyi çok kafama takıyorum. En ufak şeyler bile beynimde dönüp duruyor sürekli. Bu yüzden de beynim sürekli yorgun ve depresif haldeyim. Umursamaz olmayı çok istiyorum ama insanın elinde olan bi şey değil ki.

Mesela bi keresinde kp doktora gitmişti. Konuşma esnasında ordaki stajyer doktorlardan falan bahsedip "gelin dediğin öyle olur hem güzeller hem okumuş doktor olmuşlar" demişti. Zaten eşimin ailesi kadını da erkeği de her zaman bi laf sokma çabalarındalar. Bu sadece bi örnekti. Artık resmen ruhum çekiliyor onlar laf soktuğu zaman, enerjim emiliyor sanki, çok mutsuz oluyorum, takmamaya çalışsam da çok depresif hale giriyorum.

Ama işin kötü yanı bu tip şeyleri sürekli aklımda döndürür olmam, unutamamam. Mesela orda öyle laf soktu bozuldun kırıldın vs, ama sonra çıktın evine geldin artık yalnızsın rahatsın huzurlusun takma değil mi? Ama yok o cümleler evime gelince bile beynimde döner durur kendi kendimi yerim. Bu örnekte mesela, eve geldikten sonra bile düşünüp durdum sürekli.

Güzel değil miyim?Bence çirkin bi insan değilim. Okumadim diye ne olmus yani iktisat kazanmistim sevemedim gidemedim yarıda bıraktım evet ben de pisman oldum keske bitirseydim ama bu esimin babasini ne ilgilendirir ki laf sokma ihtiyaci hissediyor? Madem o kadar okumuş mesleği olan gelin istiyordu, diğer iki oğlu görücü usulü evlendi onlara okumuş kız bulsaydı madem.

Bakın aylar oldu ben bu cümleyi duyalı hala aklıma gelir düşünürüm. Gülüp geçebilmeyi gerçekten takmamayı başaramıyorum.
Ama çok güzel takmıyormuş gibi yaparım, dışarıya çoğu şey umrumda değilmiş izlenimini çok güzel veririm. Ama gelin bi de içimi görün. Kitap bile okuyamiyorum artık bu yüzden. Odaklanamiyorum.
Ben mesela hiiiiç bir şeyi takmam kafama bu huyumdan şikayetçiyim aslında

Bunun tek formülü o anda lafınızı söylemeniz bunu biliyorsunuz değil mi?

"O okumuş bilgili doktor kızlar ne yapsın senin yetiştirdiğin çocuğu?" der geçer giderim.
Deli deliyi görünce sopasını saklar bunu hiç bir zaman unutmayın.

Her derseniz ki "benim derdim lafa cevap vermek değil, her gelen laf soksun ama benim üstümden yağ gibi aksın unutayım güleyim" ise ona formülüm yok malesef..

bende eskiden çok takardım şimdi iyice umursamaz oldum bünye alıştı demekki :D
valla bana kim ne derse desin veriyorum cvbımı umurumda değil..
bir keresinde nişanlmn kızkardesi bişiy dedi hiççç dönüp kendisine cvp vermedim araba da kocası nişanlm vardı döndum nişanlma hayatım biz taksi ile gidelim dedim bi sesszlk oldu. yerinde güzelce cvplar verin.. bana kv kp böyle desydi benmde babam doktor bi damada vermek istiyordu babacım derdim :D yada eee alsaydın babacım derdim :D ama asla ve aslaa susmazdım.. kaç yıllık evlisiniz ? aradan zaman geçsin siz de vermeye başlarsınz.. Sonra kesilir zaten..

Kp bak sen, düşüncesiz patavatsız. İlk evlendiğim dönemde benimki de oturur oğlunun "taliplerini" anlatırdı utanmadan. Sabrettim sabrettim en sonunda "size ucu yanık mektup mu attım gelin beni alın diye." dedim. Sustu.
Babasının yanında sesini çıkarmadan dinleyen oğluna da "dur bizimkilere söyleyeyim de bana talip olanların listesini çıkarıp, sana anlatsınlar. Demek ki hoşunuza gidiyor bu sohbetler." dedim.
Bir daha açılmadı konusu.
O hem güzel hem doktor kızlar, senin kavun suratlı oğlunun, bir kuru çükü için mi evlenecekmiş acaba. Dünyada zaten bir erkek ebeveynleri evlat sahibi.
hah bide bu var. oturur taliplerini anlatırlar. amac ne olur ki burda anlamam hiç

Yani ne kadar "gelin" e odaklı yaşamları oluyor bu tarz insancıklarin Allahaşkina? Kendi ogullari prof muymuş? Birini gormüs imrenmiş olabilirsin ,neden geline yoruyorsun be adam? Böyle bir kizım olaydi da diyebilirdi.Siz evlenirken sizin durumunuzu biliyorlardi,cok meraklilarsa dr gelin alsalardi.Laf degil yani bunlar.Kendilerini gelistirememis zihinlerin cümleleri.Takmak konusuna gelince; ben de sinir olurum bu tarz söylemlere ,takarım da ama öyle bir seviye koyarım ki ; taktığım lafı söyleyen kişi bana bi daha " nasılsın" derken cekinir.Uzaklasirim,kafamda bitiririm.kisaca o insani kafamda bitirerek takmamayi öğrendim yillar icinde.Tavsiye ederim,mesafe koyun insanlara .size söyleyecekleri laflari,yapacaklari hareketleri iki kere düşünsünler iclerinden.
çok mesafeliyim tam tersi, bi de mesafeli olmasam naparlardı acaba

bende eskiden çok takardım şimdi iyice umursamaz oldum bünye alıştı demekki :KK70:
valla bana kim ne derse desin veriyorum cvbımı umurumda değil..
bir keresinde nişanlmn kızkardesi bişiy dedi hiççç dönüp kendisine cvp vermedim araba da kocası nişanlm vardı döndum nişanlma hayatım biz taksi ile gidelim dedim bi sesszlk oldu. yerinde güzelce cvplar verin.. bana kv kp böyle desydi benmde babam doktor bi damada vermek istiyordu babacım derdim :KK70: yada eee alsaydın babacım derdim :KK70: ama asla ve aslaa susmazdım.. kaç yıllık evlisiniz ? aradan zaman geçsin siz de vermeye başlarsınz.. Sonra kesilir zaten..
3 yıllık :)

Gelin dedıgın öyle olur diyip guzel doktor hanımları örnek gösteren kayınpedere sormak isterim, ogulları doktor mu?

Acaba oglu suan bekar olsaydı, sızın yerinize o guzel doktor hanım bakar mıydı ogluna?
Aynaya bakmayan insanları sevmiyorum

+++
Madem ogullari o kadar sahane doktor kadinla evlenseymis? Doktor kadin senin oglunu ne yapsin beyamca derdim ben olsam KPye :olamaz:

Nerde görsem tanırım.
Çok düşünme sendromu bu. :)
Bende de var maalesef :(

Bakın eve geldim artık rahat ve huzurlu olmam gerek.
Gün içinde yaşadığım tüm olumsuzluklar beynimde dans ediyor.
Onu da mı deseydim keşke bunu da deseydim.
Veya bunu demese miydim o bunu neden dedi falan..

İnsanlar öyle gelişigüzel yaşıyor ki oysa..
Ben de isterdim :(

+++
Madem ogullari o kadar sahane doktor kadinla evlenseymis? Doktor kadin senin oglunu ne yapsin beyamca derdim ben olsam KPye :olamaz:
Artık ogullarına bakınca ne goruyolarsa😂😂
Arada aynaya bakmak iste bu yuzden iyi, hepimiz herseyın en iyisini hakediyoruz ama yasıyor muyuz? Hayır.
Konu sahıbı sessiz bir kadın diger konularından bılıyorum, buyuzden böyle konusabılıyorrlar kendisiyle.
Bıkere had bıldırse ailece susup kendilerine gelecekler oysa 💜🥰😇

Nerde görsem tanırım.
Çok düşünme sendromu bu. :)
Bende de var maalesef :KK43:

Bakın eve geldim artık rahat ve huzurlu olmam gerek.
Gün içinde yaşadığım tüm olumsuzluklar beynimde dans ediyor.
Onu da mı deseydim keşke bunu da deseydim.
Veya bunu demese miydim o bunu neden dedi falan..

İnsanlar öyle gelişigüzel yaşıyor ki oysa..
Ben de isterdim :KK43:

aynı şekilde. hadi o an takıyoruz tamam ama sonra evimize gelip o ortamdan uzaklaşınca bari neşemiz yerine gelsin ama yok beynimde dönüp duruyor.

Artık ogullarına bakınca ne goruyolarsa😂😂
Arada aynaya bakmak iste bu yuzden iyi, hepimiz herseyın en iyisini hakediyoruz ama yasıyor muyuz? Hayır.
Konu sahıbı sessiz bir kadın diger konularından bılıyorum, buyuzden böyle konusabılıyorrlar kendisiyle.
Bıkere had bıldırse ailece susup kendilerine gelecekler oysa 💜🥰😇

bi kaç defa kız kardeşine haddini bildirdim sadece ama o da arsız biraz yine aynı yine aynı değişen bi şey yok.

Neden onları takıyorsunuz ki insan tek başına değerlidir zaten insan mesleğiyle para ve saygı kazanır sadece değer değil. Güzel olmadığınızı da düşünmüyorum esin beğenmiş almış ama güzel olmasanız dahi yine değerisiniz çünkü güzel insan sadece beğenilir ama yine kendi değerini kendi belirler. Kendinize değer verin yoksa onlar daha çok üzerinize gelir.

selcuk_erdem-5.jpg

ben bu karikature cok guluyorum ama cok da hak veriyorum.
o anda cevap vermeyince insanin icinde kaliyor bazen, unutamiyor.

benim kayinvalidem yapardi bu tarz konusmalari ilk evlendigimiz yillarda,
ama ben her zaman ondan fazla overim o ovdugu kisileri, hatta sonrasinda kendisi rahatsiz olur muhabbetten, bir daha acmaz. Cunku amac seni sinir etmek, ama sen sinir olmayinca onlar sinir oluyorlar, cok eglenceli oluyor.
Ahaha sizin yöntem de güzelmiş denerim ben de. Ben insanlar laf sokunca refleks olarak kahkaha atıyorum bilmiyorum kontrol edemiyorum ama gerçekten onlar da sınır oluyor üzemedikleri için 😂

Keşke keşke bende umursamaz gamsız olabilseydim bende söylenen sözü asla unutmam düşünür dururum deli gibi sakin kafanıza toka dan başka bişey takmayın

Onların sorunu sizinle değil huylari bu , boyle insanlar laf sokmadan duramazlar yani doktor gelini de olsa bu sefer çalışıyor eve bakmıyor derdi... Sizinle alâkası yok emin olun , sorunları kendileriyle. Siz dört dörtlük olsanız neden 5 5 lik değilsin derler

İnsanlar arasında sınıf farkı yoktur, onun dr olması diğerinden daha güzel, zengin ya da kültürlü olduğu anlamına mı geliyor. Bu tarzda ki konuşmalar evet kabul ediyorum o daha iyi ama işte senin elinde de bu var idare et artık demek değil midir?

Yapmayın lütfen, kimse kendini bu denli küçük görmesin ve küçük duruma düşürmesin. Okumak, meslek sahibi olmak elbette çok önemli, ama okumakla da bitmiyor bu işler. Kendini geliştirmeli insan, kendi değerini kendi bilmeli.

Ayrıca laf sokmak nedir? Bir konudan rahatsızsan açık ve net olarak konuşursun, laf sokma eylemi konuları önemsizleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz...
[/QUOTE]
Akıl verdiğiniz için tşk ederim ,çoban çünkü başları bunları düşünemiyor ,herkese anladığı dilden konuşmak gereki

İnsanlar arasında sınıf farkı yoktur, onun dr olması diğerinden daha güzel, zengin ya da kültürlü olduğu anlamına mı geliyor. Bu tarzda ki konuşmalar evet kabul ediyorum o daha iyi ama işte senin elinde de bu var idare et artık demek değil midir?

Yapmayın lütfen, kimse kendini bu denli küçük görmesin ve küçük duruma düşürmesin. Okumak, meslek sahibi olmak elbette çok önemli, ama okumakla da bitmiyor bu işler. Kendini geliştirmeli insan, kendi değerini kendi bilmeli.

Ayrıca laf sokmak nedir? Bir konudan rahatsızsan açık ve net olarak konuşursun, laf sokma eylemi konuları önemsizleştirmekten başka hiçbir işe yaramaz...
[/QUOTE]
Burada başka birine ahkam kesecek bişiler dikte edecek durumda değiliz ,
Eğitim karşıdaki kişinin seviyesine göre verilir ,üyenin kp anlayacak seviyede olsa öyle konuşurmuydu sizce ?
Rahatsızlığını konuşsak nolucak ?

Kafaya takılmayacak bir laf değil. Bütün lafları böyle olsa, ben görüşmeyi keserim..
Mutsuz bir adam sanırım. hırsını alacak birini arıyor..

Back
X