Herşeyi dert ediniyorum kafaya takıyorum

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Her şeyi içime dert ediyorum elimde değil şimdi bir hacetim var gerçekleşmeyecek diye gözüme uyku girmiyor sürekli aklımda sürekli bir olmayacak stresi elimde değil kafayı başka yerlere dagitayim diyorum başka şeyle meşgul oluyorum ama yok yine aklımda :KK43: ya olmazsa oturur ağlarım diye çok korkuyorum böyle herşeyi kafaya takarak ömür geçmez biliyorum ama buna bir dur da diyemiyorum buraya da yazıp az rahatlamak istedim

Son düzenleme:
Bir şeyin olacağı varsa olur, yoksa ağlasanız da, kendinizi harap edip yerden yere de vursanız olmaz

Siz elinizden geleni yapın, gerisine yapabileceğiniz tek şey hayırlısını isteyip beklemek...

Bir şeyin olacağı varsa olur, yoksa ağlasanız da, kendinizi harap edip yerden yere de vursanız olmaz

Siz elinizden geleni yapın, gerisine yapabileceğiniz tek şey hayırlısını isteyip beklemek...
Orası öyle tabiki de ama beklentimi niyeyese ilk defa birseyde bu kadar yüksek tuttum isteğim de büyük olunca dert oldu zikir falan çekiyorum gerçekleşsin diye inşallah olur diye dert ediniyorum :)

Orası öyle tabiki de ama beklentimi niyeyese ilk defa birseyde bu kadar yüksek tuttum isteğim de büyük olunca dert oldu zikir falan çekiyorum gerçekleşsin diye inşallah olur diye dert ediniyorum :)
Diyorum ya; elinizden geleni yapıp hayırlısı için dua edin ve bekleyin.
Çok istemek de tehlikeli. Hakkınızda hayırlı olmayacak bir şeyse sonu kötü olur Allah korusun. O yüzden hayırlısını isteyin
Olmayacaksa istediğinizi yapın, yine olmayacak...
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için de kendinizi yıpratmayın
Hayat kısa, değmez.

Valla geçmişi değiştiremeyeceğin gibi geleceği de kontrol edemezsin.Bari kendini yiyip bitirme.O istediğin şey neyse o olmadan da bugüne kadar yaşayabildiysen bundan sonra da yaşarsın

Diyorum ya; elinizden geleni yapıp hayırlısı için dua edin ve bekleyin.
Çok istemek de tehlikeli. Hakkınızda hayırlı olmayacak bir şeyse sonu kötü olur Allah korusun. O yüzden hayırlısını isteyin
Olmayacaksa istediğinizi yapın, yine olmayacak...
Değiştiremeyeceğiniz şeyler için de kendinizi yıpratmayın
Hayat kısa, değmez.
Haklısın canım yok zaten isterken dua ederken hep önce hayırlı olsun diye dua ediyorum hayırlı değilse bile Rabbim hakkımda hayırlı etsin de olsun diye dua ediyorum

Valla geçmişi değiştiremeyeceğin gibi geleceği de kontrol edemezsin.Bari kendini yiyip bitirme.O istediğin şey neyse o olmadan da bugüne kadar yaşayabildiysen bundan sonra da yaşarsın
Niyet etmeseydim söylerdim isteğinin ne olduğunu söyleyemedigim için öncelikle affedin beni evet canım haklısın orası öyle ama bu isteğim aslında istekten çok korkudan dolayı bu kadar kafaya takmamin sebebi

Bende bazı şeyleri kafama taktım.Ama insan kafasına takarsa olmayınca daha çok üzülüyor.Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım.

Bende bazı şeyleri kafama taktım.Ama insan kafasına takarsa olmayınca daha çok üzülüyor.Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakalım.
Son dört ay oldu oldu olmadi zaten rahatlatacagm öyle de böylede ama süre de çok uzun ve olup olmama ihtimali %50 % 50

Aynı beni anlatmissiniz bende kafama herseyi o kadar cok takiyorum ki. Ya şöyle olursa ya böyle olursa ya istedigim gibi gitmezse. Günlük hayatımı cok etkilemeye başladı bu durum. Konuyu ve tavsiyeleri takipteyim o yüzden

kendinize zarar veriyorsunuz. ben de bu illetten muzdaribim maalesef. önceden durduk yere kaşınmaya başlıyordum iğne yiyip kendime geliyordum şimdi level atladım panik atak geçiriyorum. yapabiliyorsanız yardım alın, siz halledemiyorsunuz demek ki çok daha iyi olursunuz.

Aynı beni anlatmissiniz bende kafama herseyi o kadar cok takiyorum ki. Ya şöyle olursa ya böyle olursa ya istedigim gibi gitmezse. Günlük hayatımı cok etkilemeye başladı bu durum. Konuyu ve tavsiyeleri takipteyim o yüzden
Şu anda bndede durum böyle istekten çok korkuya dönüştü bu durum

kendinize zarar veriyorsunuz. ben de bu illetten muzdaribim maalesef. önceden durduk yere kaşınmaya başlıyordum iğne yiyip kendime geliyordum şimdi level atladım panik atak geçiriyorum. yapabiliyorsanız yardım alın, siz halledemiyorsunuz demek ki çok daha iyi olursunuz.
Ya normalde de bazı şeyleri tanıyordum ama 2 en fazla 3 saat sonra umursamiyordum ilk defa bir şeyi bu kadar kafaya takıntı ettim hani farkındayım bu istekten çok korkuya dönüştü ya olmazsa korkusu var

Back
X