Herseyi icinde birakan koca sinirlerim cok bozuk

selmanurnur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
477
335
33
45
merhaba arkadaslar sinirimden uzuntumden uykum var uyuyaiyorum.
Baska uzdugu konularda oldu ama bu aksamki meselemiz
Buyuk oglum krese gidiyor normalde temmuz dogumlu ama kresde dogumgunleri yapildikca hevesleniyordu bende ogretmeniyle konustum cuma gunu yapmaya karar verdim.
Esim ben gelmem ne isim var diyor ki cocuklarin bitun dogumgunlerinde anne baba oluyor.kendim icin idtemiyorum ki kendi cocugun icin bide inatci.neymis hep ogretmenler bakici anneler bayanmis sanki bunu yicekler utanirmis bilmem neymis.scok uzuntuluyum kizlar .guzelce konus diceksiniz konusma kavgaya donuyor ve inat ediyor.su an cok mitsuz ve uzuntuluyum.insan yalniz birakirmi herseyi gectim esini .

Tamam diyelimki hoslanmiyorsun oyle seylerden olabiliramahatirgonuldebiiyor.esim istiyorbu kadar geliyomdemiyor

Klasik Türk erkegi normal bence.Cocugu icin fedakarlik yapabilir ama yapisi boyleyse gelse de huzurlu olmaz.Siz cocugunuzu mutlu edin gercek dogumgununde de ortak bir etkinlik yaparsiniz babasi da yaninda olur.

Dedim canim yok ya su anda konumun teselli olcak bi yani yok.kendisi gelmek istemiyor.bizim icin bisey yapmak istemiyor.sacma sapan bahaneler.umrunda degilim adamin.moralim cok bozuk tavirlarina.arabesk olacak ama gercekten kaderime isyan edesim var.hatir gonul bilmiyor

Ya hepmi kocalar suçlu acaba :KK66: kendimden biliyorum bazen abartiyoruz galiba bazı şeyleri yada ille inatla yaptırmaya çalışıyoruz o nasıl inat huysuz diyoruz ya yapmıyor e bizde yaptırmaya çalışırken inadiz :) keşke aynı dili konuşabilsek benim sesim bişeyi yapicakda olsa hep itiraz eder inatlssir ne zamanki kavga ederiz 5 dk sonra hadi yapalım edelim falan der ama şükür ben bu huyunu minumum hale getirdim :) ama kendi hatalarimdan anlatmaya başlayarak onu yargilamadan sonra sonra onun hataları derken şimdi aynı şeyi yapmaya kalksa bi bakış atıyorum anlıyor :) Hayır sa Hayır biliyorum yapmayacak ustelemiyorum ölüm varmı sonunda yok sen istersen ikna edersin

ya çocugunuz kreşte arkadaşlarıyla ve öğretmeniyle kutlar bu sefer, gerçek doğum gununde de babası olur yanında neden bu kadar abarttınız ki rahat olamam diyorsa gitmesin zorlamanın alemı yok.

Ya hepmi kocalar suçlu acaba :KK66: kendimden biliyorum bazen abartiyoruz galiba bazı şeyleri yada ille inatla yaptırmaya çalışıyoruz o nasıl inat huysuz diyoruz ya yapmıyor e bizde yaptırmaya çalışırken inadiz :) keşke aynı dili konuşabilsek benim sesim bişeyi yapicakda olsa hep itiraz eder inatlssir ne zamanki kavga ederiz 5 dk sonra hadi yapalım edelim falan der ama şükür ben bu huyunu minumum hale getirdim :) ama kendi hatalarimdan anlatmaya başlayarak onu yargilamadan sonra sonra onun hataları derken şimdi aynı şeyi yapmaya kalksa bi bakış atıyorum anlıyor :) Hayır sa Hayır biliyorum yapmayacak ustelemiyorum ölüm varmı sonunda yok sen istersen ikna edersin
Haklisin canim inatlasma birazda

Bizim sinifta bir veli var.Birgun ogretmen x hanim bir sizin esinizle tanisamadik demisti.O da hocam esim hicbir cocugumun sinifini simdiye dek gormedi dedi.Halbuki cocuklarini seven,maddi olarak her seylerine kosan bir adamdi.Sanirim erkekler kafalarinda bir is plani yapiyor.Hanimlar cocuklarin okul,giyim,aktivite gibi seyleriyle ilgilensin ben calisip maddi olanak saglayayim.Kotu ve ilgisiz bir baba degilse idare edin degismesi zor gibi...

Cocugunuzu gönderin ' baba geliyorsun degilmi' desin. Onada yok diyebiliyorsa öhh artik.
Ama bi yandanda aklima su geldi, belki gercek dogumgünü degil diye o havaya girememistir.
Temmuz ayindaki dogumgününü baya bi gecikmis olarak kutlamakta pek kimsenin aklina gelmez:) ama anne yüregi degilmi, yeterki cocuk mutlu olsun

Ben çok fesatım konu başlığını okuyunca neyse. :KK45:

Çok abartmışsınız, başka konular var mı bilmiyorum ama bunun için umrunda değiliz gibi düşüncelere kapılmak abartı bence. Sevmiyor demek ki. Ben erkek olsam bende istemezdim diye düşünüyorum. çocuğun gerçek doğum günü bile değil gönlü olsun diye yapıyorsunuz, o da önemsemedi bu yüzden belkide. gerçeğini beraber kutlayın ne var ki bunda?

Abartiyormuyum diye dusunuyorum fa evet olabilirde uzuldugun konu erkekler hatir gonul bilmiyir. Ben birisi kocam dahil biseye hevesleniyirsa o hevesi hic kirmak istemem.benim kocammi boyle kati uyumsuz uzuldugum bu aslinda.hayir ben gelmesini bu kadar isterken o saatlerde nasil rahat rahat oturcak cidden merak ediyorum.ki isten izin almasi hicc zor degil

Gercek dogumgunu bile degil. Arkadaslariyla eglenip kutlasin iste ne geregi var.

Kizlar gercek dogum tarihide olsa ayni olurdu.hayir kresin fotolarina bakiyorum dogumgunleri hep anneli vbabali

Back
X