Herseyi icinde birakan koca sinirlerim cok bozuk

Gecen sehirdisindan misafirim geldi giderken yolunuxun ustu suralara mutlaka ugrayin dedim.kizlari cok heveslendii aa tabi tabi cok merak ediyordum gideriz dedi babasi demezmi amann ne durcam basar giderim dedi.o kizin hevesinin kirildigini gordum o kadar uzuldum ki mesrla kadinlar bunu yapmaz ama erkeklerdemi cok bu yoksa sadece bu irnekteki adsmda ve kocsmdsmi sadece

Amaün işi çıktı dersiniz evde ufak bi kutlama yapıcaz sonra onunla der ço uğuda milletide ikna edersnz. Üstüne gittikçe ters tepiyor

Bazı erkekler bu tarz organizasyonlardan pek hoslanmaz doğum günü, düğün vs yapı meselesi birazda. Peki aile içi bi doğum günü planlasaniz onada katilmamazlik yapmaz heralde

bir hafta öncesinden günü ve saati planlı olan sezeryanla doğumumda hastaneye 500 metre mesafedeki işyerini (bu arada işyeri babasına ait ,doğuma babası götürdü )yerime bakacak kimse yok diye bırakamayıp yanımda bulunmamış bir kocaya sahip olduğum için ,kreşteki doğum gününe gelmiyor olmasına takılmazdım,daha zor zamanlarda tek bırakıldığım için olsa gerek

bir hafta öncesinden günü ve saati planlı olan sezeryanla doğumumda hastaneye 500 metre mesafedeki işyerini (bu arada işyeri babasına ait ,doğuma babası götürdü )yerime bakacak kimse yok diye bırakamayıp yanımda bulunmamış bir kocaya sahip olduğum için ,kreşteki doğum gününe gelmiyor olmasına takılmazdım,daha zor zamanlarda tek bırakıldığım için olsa gerek
Burnundan fitil fitil getirseydin haketmis yani...

oğlun söylesin babacım yanımda olmanı çok istiyorum falan gb.belki ona kıyamaz

Diğer babaların geldiğini. En azından beraber bir resmimiz olacak kadar durursa Mutlu olacağınızı. 10-15 dakika dursa yeteceğini söyleseniz ama sakince. Yada çocuğa söyleyin o söylesin çocuğunu kıramaz

merhaba arkadaslar sinirimden uzuntumden uykum var uyuyaiyorum.
Baska uzdugu konularda oldu ama bu aksamki meselemiz
Buyuk oglum krese gidiyor normalde temmuz dogumlu ama kresde dogumgunleri yapildikca hevesleniyordu bende ogretmeniyle konustum cuma gunu yapmaya karar verdim.
Esim ben gelmem ne isim var diyor ki cocuklarin bitun dogumgunlerinde anne baba oluyor.kendim icin idtemiyorum ki kendi cocugun icin bide inatci.neymis hep ogretmenler bakici anneler bayanmis sanki bunu yicekler utanirmis bilmem neymis.scok uzuntuluyum kizlar .guzelce konus diceksiniz konusma kavgaya donuyor ve inat ediyor.su an cok mitsuz ve uzuntuluyum.insan yalniz birakirmi herseyi gectim esini .
Cocuklarim kucukken onlarin yaninda olmasi gerektigi yerlerde esim de beni hep yalniz birakti. Kendisini onlarin yaninda bulunmasi gerektigi ortamlara yakistiramadi. Birak kutlamalari hasta olduklarinda bile yanlarinda yer almadi.
Ben cocuklarima durumu hissettirmemeye calistim isi var gelemiyor yoksa gelmeyi yaninizda olmayi cok istiyor vb gibi sozlerle. esimi iyi bir baba gibi gostermeye calismamin tek nedeni ise sirf onlar uzulmesin diyeydi.
Buyuyunce zaten neyin ne oldugunu anliyorlar onemli olan cocukluk psikolojileri.

Yapacak birsey yok. Hele bir de inatciysa.

Odun egilip bukulemez ki incelik beklensin.

ben anne babayla kutlandığını duymadım çevremde doğum günü yapan kreş/ilk okul çocukları hep sadece annesi gidiyor
gereksiz ayrıntı baba gelse ne yapacak herşeyi çok bilmiş gibi yapacak poz verecek elini işe mi sürecek ?

Ben sevgilimle evli olsam bu durumda neler olurdu diye düşündüm, sevgilimin çocukluğunda falan doğum günü kutlanmamış sanırım (12 yaşında okul için evden ayrılmış zaten). Bu tarz şeylere hiç anlam ve önem vermez. Bende aksine çok önemserim. Böyle bir istekle ona gitseydim kesinlikle onunda tavrı böyle olurdu. Bu tip durumlarda "beni yalnız bıraktı, beni sevmiyor, çocuğunu sevmiyor" gibi hislere kapılmak doğru olmaz. Siz onu az çok tanımışsınızdır. Öğretmen soracak olursa böyle ortamlardan hoşlanmadığını söylersiniz olur biter. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. İlla eşinizle kutlamak istiyorsanız eve giderken küçük bir pasta alın ve akşam kutlayın. Büyütmeyin böyle şeyleri. Değiştirmeye çalışmayın eşinizi.

merhaba arkadaslar sinirimden uzuntumden uykum var uyuyaiyorum.
Baska uzdugu konularda oldu ama bu aksamki meselemiz
Buyuk oglum krese gidiyor normalde temmuz dogumlu ama kresde dogumgunleri yapildikca hevesleniyordu bende ogretmeniyle konustum cuma gunu yapmaya karar verdim.
Esim ben gelmem ne isim var diyor ki cocuklarin bitun dogumgunlerinde anne baba oluyor.kendim icin idtemiyorum ki kendi cocugun icin bide inatci.neymis hep ogretmenler bakici anneler bayanmis sanki bunu yicekler utanirmis bilmem neymis.scok uzuntuluyum kizlar .guzelce konus diceksiniz konusma kavgaya donuyor ve inat ediyor.su an cok mitsuz ve uzuntuluyum.insan yalniz birakirmi herseyi gectim esini .

Benimde oğlum kreşte hiç diretmedim,oda sizin eşiniz gibi ne işim var diyor,yapı meselesi bence,
Erkekler bizim gibi ince düşünceli değiller,bu yüzden konuyu büyütüp keyfinizi kaçırmayın derim,

Bahane icin utaniyorum diyorsa bilemem ama gercekten utandigi icin gelmek istemiyorsa acikcasi hosuma giderdi.

Back
X