- Konu Sahibi selmanurnur
Canım erkekler bizim gibi ince düşünemez malesef keşke düşünseler nerdeeee:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnundan fitil fitil getirseydin haketmis yani...bir hafta öncesinden günü ve saati planlı olan sezeryanla doğumumda hastaneye 500 metre mesafedeki işyerini (bu arada işyeri babasına ait ,doğuma babası götürdü )yerime bakacak kimse yok diye bırakamayıp yanımda bulunmamış bir kocaya sahip olduğum için ,kreşteki doğum gününe gelmiyor olmasına takılmazdım,daha zor zamanlarda tek bırakıldığım için olsa gerek
Cocuklarim kucukken onlarin yaninda olmasi gerektigi yerlerde esim de beni hep yalniz birakti. Kendisini onlarin yaninda bulunmasi gerektigi ortamlara yakistiramadi. Birak kutlamalari hasta olduklarinda bile yanlarinda yer almadi.merhaba arkadaslar sinirimden uzuntumden uykum var uyuyaiyorum.
Baska uzdugu konularda oldu ama bu aksamki meselemiz
Buyuk oglum krese gidiyor normalde temmuz dogumlu ama kresde dogumgunleri yapildikca hevesleniyordu bende ogretmeniyle konustum cuma gunu yapmaya karar verdim.
Esim ben gelmem ne isim var diyor ki cocuklarin bitun dogumgunlerinde anne baba oluyor.kendim icin idtemiyorum ki kendi cocugun icin bide inatci.neymis hep ogretmenler bakici anneler bayanmis sanki bunu yicekler utanirmis bilmem neymis.scok uzuntuluyum kizlar .guzelce konus diceksiniz konusma kavgaya donuyor ve inat ediyor.su an cok mitsuz ve uzuntuluyum.insan yalniz birakirmi herseyi gectim esini .
Konu basligini okuyunca surati boyleolan bitek ben miyim?
Esinize cocugun heves ettigini anlatsaniz , cocugu icin katlaniversin canim kadinlar zombi gibi yiyecek degil ya ne bu cekingenlik.
Yanliz degilmisim
merhaba arkadaslar sinirimden uzuntumden uykum var uyuyaiyorum.
Baska uzdugu konularda oldu ama bu aksamki meselemiz
Buyuk oglum krese gidiyor normalde temmuz dogumlu ama kresde dogumgunleri yapildikca hevesleniyordu bende ogretmeniyle konustum cuma gunu yapmaya karar verdim.
Esim ben gelmem ne isim var diyor ki cocuklarin bitun dogumgunlerinde anne baba oluyor.kendim icin idtemiyorum ki kendi cocugun icin bide inatci.neymis hep ogretmenler bakici anneler bayanmis sanki bunu yicekler utanirmis bilmem neymis.scok uzuntuluyum kizlar .guzelce konus diceksiniz konusma kavgaya donuyor ve inat ediyor.su an cok mitsuz ve uzuntuluyum.insan yalniz birakirmi herseyi gectim esini .
Burnundan fitil fitil getirseydin haketmis yani...