Herşeyi itiraf ettim.

Annenizi bir süre evden uzak tutup babanızı da boşanma davası konusunda ikna etmeniz gerektiğine katılıyorum. Anne bahsettiğiniz mallar yüzünden boşanmak istemeyebilir.

Unutmayın, her ne olursa olsun o sizin anneniz. Evet kötü tercihler yapmış olabilir ama belki bazı sebeplerden onun da psikolojisi sağlıklı değildir, kim bilir?

Bazı yorumlarda anneniz için sert söylemler gördüm, çok üzüldüm. Forumda siz anonimsiniz, kimse annenizi tanımaz, tanımadığımız biri için yorum yapıyoruz ve onun kim olduğunu sadece siz biliyorsunuz. Ama bir hırsla ailede ve çevrede duyulmasına neden olursanız, annenizi aslanların ortasına atmış olursunuz. Yaptığı bu hata yüzünden kalan yıllarını çevresinden tokat yiyerek, dışlanarak geçirebilir, daha kötüsü de olabilir. Ona bu kadar zarar vermenizi gerektirecek kadar üzdü mü sizi? Sakin kafayla tekrar düşünün derim.

Anneniz babanızı zehirlemeyi bile düşünmüş , çok garip.
Bu kadar aksiyona ne gerek var bu kadar sene neden boşanmayı düşünmemiş anneniz ?
Söylersem çeker vurur diyorsunuzda soylemezsenizde babanızın hayati tehlikede .
Bu kadar pisligin içine girmiş artık göz yummayın .

Dünyada en değer verdiğim ve sevdiğim insan ANNEM dir .
Babamla pek aram yok ama annem buna rağmen babamı aldatsa ve ben buna şahit olsam üstüne pişkince öldürme planları yapsa .Annemin akıbeti umurumda olmaz.!
Mutsuz evlilikleri olan boşansın çeksin defolsun gitsin.
Ama eşini enayi yerine koyarak ,her türlü ahlaksızlığı yaparak ,eşini acınacak duruma getiriyorsa benim için yok olmayı hak ediyor.
Hangi cins olursa olsun ,hiç kimse aldatılmayı hak etmez!!!
Sen az bile yapmışsın ...
Baban yıllarca aldatılmış sen anlamadığını mı zannediyorsun ?
Merak etme anneni öldürmez ,sadece annenin rezilliği size bulaşacak diye üzülüyorum.
Çünkü ; herkes ister istemez sizi de potansiyel anasının kızı olarak görecek.
Asıl sınavınız şimdi başlıyor.

Cok zor bir durum, insallah kazasız belasız atlatirsiniz. Babanla konuşsaniz ikna etseniz. Allah korusun öldürünce hapislerde geçecek ömrü, annenizin zehirlemeyi düşünmeside vahim bir durum. Nasil hallolur bilmiyorum ama insallah birşey olmadan biter bu durum

Aile büyükleriyle bu işi halledin derim. Siz sahip çıkamazsınız belki ama onlar babanızı sakinleştirbilir

Anlatilacak okadar çok şey var okadar olay var ki ben size en kisa şekliyle anlatacağım.Ben kendimi bildim bileli annem babami aldatıyor.Ve son senelerde bunu artik okadar bariz yapıyor ki.Asla ev islerine bakmaz sabah gider akşam gelir.Ve geçen ikinci telefonunu yakaladim sinirimden hatti kirdim sonra telefonu açtım ona da şifre koymuş.25 mesaj yazıyordu ekranda.Sakladim bende.Babama diyemedim çünkü boyle bir durumda ceker vurur diye.Ama bir yandan kiz kardesim var bu sene liseye baslayacak ve annemin bu pisliginden onun da etkilenme durumu var oda görmüş.Okadar uyardim yeri geldi tehdit ettim ama bana misin demedi.Gitmiş ertesi gun tekrar hat almis.
Bazi zamanlarda görmezden geldim ugrasmayayim ne hali varsa görsün dedim ama gördüklerim beni iyicene çileden cikardi.Bir ara teyzeme söylemiş babami zehirlemeyi düşündüğünü.Düşünün artik durumu.(bir miktar mal varligimiz var onun kavgasi da büyük)
Benim esim doguya atandı suan ev bakıyor yanina gideceğim gecici olarak buradayim ama artik dayanamiyorum.2 senelik evliyim evimde cok mutluyken burada iyicene psikolojim bozuldu.Ve kiz kardesim daha küçük onun ne hallerde olduğunu düşünemiyorum bile...
Ve bugün patladim ve babama dedim .Ikinci bir telefon kullanıyor diye oda annemle tartisti sordu ne telefonu.Inkar ediyor.Bende dedim yarin kilidini actirinca senle görüşeceğiz.Babamda dedi öyle birseu varsa vurup gebertirim seni haberin olsun.
Kardesim ağladı.Inanilmaz üzgünüm.Babam üzüldü ona üzgünüm.Bu zamana kadar inanin bize öylesine imkanlar sundu ki babam okadar fedakarlik yaptı ki daha gecen abimi sozledik.
Eşime anlatamıyorum.Artik kafam allak bullak bilmiyorum hiçbirşey bilmiyorum..yarin ne olur bilmiyorum..

bizim burdada 25 yıllık evli, boyunca 2 oğlu olan bir kadın, kendine dost tutmuş, illa boşancam diyor. Hatta oğulları sevgilisiyle olan telefon mesajlarını bile görmüş, sert tepki göstermiş, kocasıda öğrendi. ama kocası hala boşanmam diye tutturuyor. ben babanızın bu durumları zaten hissettiğine eminim..evli karı- koca mutlaka hisseder.

bizim burdada 25 yıllık evli, boyunca 2 oğlu olan bir kadın, kendine dost tutmuş, illa boşancam diyor. Hatta oğulları sevgilisiyle olan telefon mesajlarını bile görmüş, sert tepki göstermiş, kocasıda öğrendi. ama kocası hala boşanmam diye tutturuyor. ben babanızın bu durumları zaten hissettiğine eminim..evli karı- koca mutlaka hisseder.

Bu da güzelmiş.
msnsmiley-20-100-gif.1318394

Babaniz dedigi seyi yapmasa bari. Iki ucu keskin bicak. Anne i guzelce bosanmaya ikna edin. Evi bir an once terk etsin. Yoksa olan Babaniza olacak Allah korusun

Back
X