Herşeyi kafasına takan ben..

thecat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
101
0
296
Diğer
mrb kızlar,

normalde iyi bir hayatım güzel bir işim var çok şükür allaha sağlığm da yerinde ancak sevmediğim bir özelliğim var herşeyi kafama takıyorum mesela okulda biri bana soğuk mu davrandı niye öyle davrandı arkamdan konuşuyor mu ya da ne bilim kayınvalidemle yaşadığım gerginlikleri durmadan aklıma getirerek kendimi sıkıntıya sokuyorum neden etrafımdaki insanları bu kadar takıyorum bilmiyorum..neden boşveremiyorum ben..iç huzurumu yok ediyorum çoğu zaman..gerçi mesleğim gereği muhatap olduğum insanların bunda payı çok öyle güvensiz ve dedikoducu insanlarla çalıştım ki şuana kadar..ama ben üzüldüğümle kafama taktığımla kalıyorum...yıprattığımla kalıyorum kendimi..

siz de böylemisiniz? artık hiç birşeyi takmamak keyfime bakmak istiyorum var mı önerileriniz?

Aynı ben .. Bende öleyim saten sorunlu bi insanım herkesi herseyi takıyorum kafama.. Okuldakiler mevcut

Kendinize güveniniz yok bu yüzden herşey sizde sorun oluyor

ya kendime güvenim tam ama etrafımdakileri gereğinden fazla mı önemsiyorum acaba..

önemsememek için çaba gösteriyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez..

cnm bu kolay aşılamaz ama önce ben demelisin öncelik senin hayatın olmalı ve kımsenın mukemmel olmadığını sürekli kendine hatırlatmalısn

Fazla düşünmicen onların dediklerini, yaptıklarını, umursamıcan .. boshayallersmile

Kendini yıpratmana değmez, yazık etme kendine..

Boşverın ınsanları takmayın hayatınızla ılgılı guzel seylerı dusunun..

ben su sozu cok severım..

Hapıshaneden ıkı kısı dısarı baktı bırı yerdekı çamuru dıgerı goktekı yıldızları gordu...

sizde yerdekı çamurları bırakın

Bende oyleyım canım. kafaya taka taka rahatsızlanmaya basladım. Once ben demeyı bılmıyoruz. yaradılısımız yada kısılıgımız bu. kendımızı hep ıkıncı plana atarak baskalarını daha cok onemsıyoruz. Bu mukemmellıyetcılıkten kaynaklanabılır. Kabullenme gıbı bır alıskanlıgımız yok. kendıne guvenınde falza oldugu zaman daha cok hataları eksıklerı gormeye baslıyorsun. Tek caresı var ufaktan bıraz bencıl olmak. ben daha basaramadım. ama bunun ıcın detsek alıyorum

bu biraz yapıyla alakalı sanırım.aynı şeyler bende de oluyor.ne kadar takmıyorum desem de düşünmeden edemiyorum.aslında olan bize oluyor kimseye değil.

herşeyiniz yerinde çok şükür
bundan güzel bir nimet olabilir mi...
umursamayın,hayatla barışık olmaya çalışın.
benim de ablam sizin gibi
allaha şükür herşeyi yerinde
ama birisi bi laf söylese espriyle bile
hanfendi hemen gerilir acaba niye böyle dedi,şaka mı yaptı
ya gerçekse falan aklından bi süre çıkarmaz
:)

Daha fazlasıydım belki...

Kısa bir süre önce bunları yendim ve yenilendim...

Şimdi hayata bakış açım: "Dünya birgündür o da bugün"....

İnanın herşey boş gelip geçiyor taktıklarınızla kalırsınız kendinizi önemseyin ve yıpratmayın....

bende aynısıyım maalesef ve budurumdan çok rahatsızım bu niye böyle dedi o niye yan baktı derecesinde ama elinde olan birşey değil çünkü aşamıyorsunuz yapıyla alakalı...Sanırım uzmandan yardım almak gerek ben aşamadım bunu....

valla iş yerinde olumsuz bi şeylerlerle karşılaşayım o andan itibaren başım acayip ağrımaya başlıyor ve yatana kadar geçmiyor bilmiyorum durmadan söz veriyorum kendime ama yapamıyorum boşveremiyorum

:) evet ne kadar çok benziyoruz di mi ama şu var bir arkadaş yukarda yazmış bencil olmak lazım diye kesinlikle haklı..ben bencil olamıyorum sanırım olsak kimseyi umursamayız ama yapı işte..bir de şu var kendi içimde konuşurum durmadan düşünürüm yorarım yorarım beynimii allahım bi bilseniz içimdeki konuşmaları..bu çok yıpratıcı gerçekten..herşey kusursuz olsun sorunsuz olsun gibi bir yapım var bu da çok etkili eminim.

mesela dersteyim anlatıyorum dersi çocuklara yazma görevi vermişim o arada o kısacık sürede bile beynimden bin tane şey düşünüyorum geriyorum kendimi kafama bişe takılsa bittim ben o andan itibaren kafam rahatlayana kadar ne anlattığım dersi kendim duyuyorum ne de sürekli ayakta durmaktan ne kadar yorulduğumu:)

birara meditasyon müzikleri dinleyerek rahatlamaya çalıştım çok yararı oldu ancak devamını getiremedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…