Herseyi kafaya takma

O zaman canım sende eşine de ki annen böyle yapıyor rahatsız oluyorum saygılı şekilde söylicem de. Kaynananda karışınca ben yaparım anne de. Sen yapınca hiç yapamıyorum de. Başkasını mı övdü de ki Ayşenin kaynanasıda çok iyiymiş ya maşallah kadın hiç karışmazmış de :)
Dedim yeri geldi böyle eleştirmeyi anne karışma kafama takiliyo psikolojim bozuluyor ben ne yapıyorum çok mu kötü kaynanayim zaten uzaktasın yanimdamisin harcamanın zaman öyle diyo lafta vuruyor yerine göre ben karışan insanlari sevmem falan eskiye göre daha iyi ama aklımdan cikmoyo eski şeyler

Dedim yeri geldi böyle eleştirmeyi anne karışma kafama takiliyo psikolojim bozuluyor ben ne yapıyorum çok mu kötü kaynanayim zaten uzaktasın yanimdamisin harcamanın zaman öyle diyo lafta vuruyor yerine göre ben karışan insanlari sevmem falan eskiye göre daha iyi ama aklımdan cikmoyo eski şeyler
Takmaman için terapi almalısın.

Takmaman için terapi almalısın.
Depresyon gibi bisey yaşıyorum zaten uzun zamandır terapide bi sure gittim eşime dedim dogum yaptıktan sonra araştıralım diyo nereye gideceğimi bilemiyorum fobiler icin hipnozmu olur baska bi yöntem yokmu çünkü sosyal ortamim yok üstüne gidemiyorum gurbetteyim cocuklarim kucuk

Depresyon gibi bisey yaşıyorum zaten uzun zamandır terapide bi sure gittim eşime dedim dogum yaptıktan sonra araştıralım diyo nereye gideceğimi bilemiyorum fobiler icin hipnozmu olur baska bi yöntem yokmu çünkü sosyal ortamim yok üstüne gidemiyorum gurbetteyim cocuklarim kucuk
Psikiyatri canım psikoterapi ve ilaç tedavisi.

Terapi almak imkan meselesi ama ben ergenlikte kendine güvenemeyen , kendini beğenmeyen öğrencilerimle rehberlik dersinde KENDİMİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ ....... etkinliği yapıyorum . Olumlu özelliklerini yazıyorlar , başarılarını , yeteneklerini yani kısaca kendilerini sevmek için ne lazımsa onları yazıyorlar . Sonrasında bir başka kağıda kendinizi değersiz hissettiğiniz anlar neler onları yazın diyorum .
Bunlar bizim elimizdekiler. Sonra beni değersiz hissettiğimde ne iyi hissettirir sorusuna cevap arıyoruz ve herkes mutlu olacağı başlıkları ve yöntemleri belirliyor ve gerektiği zamanda kullanmak için kavanozumuza atıyoruz .
Siz de bir deneyin bence .

Guz
Terapi almak imkan meselesi ama ben ergenlikte kendine güvenemeyen , kendini beğenmeyen öğrencilerimle rehberlik dersinde KENDİMİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ ....... etkinliği yapıyorum . Olumlu özelliklerini yazıyorlar , başarılarını , yeteneklerini yani kısaca kendilerini sevmek için ne lazımsa onları yazıyorlar . Sonrasında bir başka kağıda kendinizi değersiz hissettiğiniz anlar neler onları yazın diyorum .
Bunlar bizim elimizdekiler. Sonra beni değersiz hissettiğimde ne iyi hissettirir sorusuna cevap arıyoruz ve herkes mutlu olacağı başlıkları ve yöntemleri belirliyor ve gerektiği zamanda kullanmak için kavanozumuza atıyoruz .
Siz de bir deneyin bence
Güzelmiş cnm

Kaygi bozuklugu olabilir, herkeste var hemen hemen. Normal olarak kimse elestirilmek istemez zaten. Demek ki rahatsiz oluyorsun. Carpintin oluyorsa kaygi bozuklugu olabilir bi doktora gorun lutfen. Cevap verme, sinirlenme, tepki vermeden cevap ver. Bu stresi yonetmek bizim elimizde ama bi uzmandan yardim almakta fayda var. Olene kadar da ilaclarla vs yasayamicamiza gore stresi yonetmemiz lazim. Otorite kurmaya calisiyo anladigim kadariyla ustunuzde bence hic aldiris etmeyin bu insanlar heryerde var.

Kaygi bozuklugu olabilir, herkeste var hemen hemen. Normal olarak kimse elestirilmek istemez zaten. Demek ki rahatsiz oluyorsun. Carpintin oluyorsa kaygi bozuklugu olabilir bi doktora gorun lutfen. Cevap verme, sinirlenme, tepki vermeden cevap ver. Bu stresi yonetmek bizim elimizde ama bi uzmandan yardim almakta fayda var. Olene kadar da ilaclarla vs yasayamicamiza gore stresi yonetmemiz lazim.
Kaygi bozukluğu var zaten cnm ilaca başlamıştım hamile oldugumu öğrenince biraktim

Kaygi bozukluğu var zaten cnm ilaca başlamıştım hamile oldugumu öğrenince biraktim
Anladigim kadariyla otorite kurmaya calisiyo uzerinde. Bu tip insanlar heryerde var merak etme. Ben cok ugrastim duzeltmek icin boyle bi kac insani inan duzelmiyo hep baskin olma cabasi. Siddeti seviyolar herhalde. Ben artik iletisim kurmamaya calisiyorum boyle insanlarla, duymamazliktan geliyorum. Bi insani korkutmak, baskilamak bi tur siddettir, kimse bu tur insanlari sevmez zaten. Korktugun birini neden sevesin ki. Bana gore her turlusu siddettir.

Anladigim kadariyla otorite kurmaya calisiyo uzerinde. Bu tip insanlar heryerde var merak etme. Ben cok ugrastim duzeltmem icin boyle bi kac insani inan duzelmiyo hep baskin olma cabasi. Siddeti seviyolar herhalde. Ben artik iletisim kurmamaya calisiyorum boyle insanlarla, duymamazliktan geliyorum
Aynen cnm

Back
X