• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyi kafaya takmak

nurselin4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
22
3
1
Sizce aile içindeki sıkıntıları esimizle paylasmalimiyiz bazen onu üzmek istemediğinden çoğu şeyi paylasmiyorum kendim üzülüyorum kendi içimde yaşıyorum ve kafama takıyorum. Eşim üzülmesin o dert etmesin diye düşünüyorum onu çok seviyorum ama herşeyi paylasmiyorum.ve 7 aylık hamileyim sürekli taktiğim konular beynimi kemiriyor ne yapmalıyım

Sizce aile içindeki sıkıntıları esimizle paylasmalimiyiz bazen onu üzmek istemediğinden çoğu şeyi paylasmiyorum kendim üzülüyorum kendi içimde yaşıyorum ve kafama takıyorum. Eşim üzülmesin o dert etmesin diye düşünüyorum onu çok seviyorum ama herşeyi paylasmiyorum.ve 7 aylık hamileyim sürekli taktiğim konular beynimi kemiriyor ne yapmalıyım
Aile ici derken kendi ailen ile ilgili olanlari diyorsan eger bence fazla paylasma ilerde sıkıntı yaratir.

Erkek milleti üzerine o kadar titremeye gelmiyor aranızda sorun teşkil etmeyecek şeyleri paylaş tabi ki içine at at nereye kadar?hem de hamile halinle

Hayat arkadaşınız o sizin, elbette sıkıntılarınızı paylaşacak, birbirinizin omzunda soluklanacaksınız.
Bir laf var ya, "Hızlı gitmek istiyorsan yalnız git ama uzağa gitmek istiyorsan beraber" diye. Uzun bir yolculuk için, paylaşım şart. Gerek eşinizle, gerek kendiniz gibi bildiğiniz dostlarınızla.

Hiç anlatamıyorsanız, anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız akar sulara konuşun, açın musluğu anlatın ya da yazın bir kağıda, sonra yakın gitsin.

İnsan tek başına sırtlanmamalı her derdini. Bu işkence olur.

Back
X