• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi kafaya takmak!

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Arkadaşlar ben bi ölüm doğum yaptım. Önceleri öyle herşeyi kafama takmazdım. Ama artık eften püften şeyleri kafamda çok büyütüyorum ufacık bir olaya aşırı üzülüyorum. Geçmişte yaşadığım olumsuz şeyler aklıma geliyor insanların bana kötü davranmaları falan niye böyle oluyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Psikiyatri depresyonda olduğumu söyleyip ilaca başlattı ama henüz ilaçta fayda vermedi. Hala haftaya bir yere gideceksem şöyle yaparım şunu derim şöyle davranırım diye senaryolar kurup duruyorum. Bu hayat böyle nasıl geçer?

Arkadaşlar ben bi ölüm doğum yaptım. Önceleri öyle herşeyi kafama takmazdım. Ama artık eften püften şeyleri kafamda çok büyütüyorum ufacık bir olaya aşırı üzülüyorum. Geçmişte yaşadığım olumsuz şeyler aklıma geliyor insanların bana kötü davranmaları falan niye böyle oluyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Psikiyatri depresyonda olduğumu söyleyip ilaca başlattı ama henüz ilaçta fayda vermedi. Hala haftaya bir yere gideceksem şöyle yaparım şunu derim şöyle davranırım diye senaryolar kurup duruyorum. Bu hayat böyle nasıl geçer?
İç sesi susturmanın yolları diye videolar var bunları mutlaka izleyin,emin olun faydasını göreceksiniz.

Allah sabır versin ne kadar oldu kaybınız olalı? Bir de ilaçlara ne zaman başladınız? Antidepresanların etkisini göstermesi biraz zaman alıyor. En kısa sürede toparlarsınız inşallah

Önerini dikkate alacağım canım, teşekkür ederim..
Rica ederim.Aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım,çok kurup dökerken,aklıma geldi ve izledim,bayağı fark etti eskiye oranla.Sanırım çok hassas ve kırılgansınız,kendinizi iyileştirmenin çok çeşitli yolları var.Bu da onlardan biriymiş tecrübe ettim.

Şu an ki ruh halimi anlattın bende mi depresyondayım acaba

Allah sabır versin ne kadar oldu kaybınız olalı? Bir de ilaçlara ne zaman başladınız? Antidepresanların etkisini göstermesi biraz zaman alıyor. En kısa sürede toparlarsınız inşallah

Allah razı olsun canım. 2 ay kadar oluyor bebeğimi kaybedeli.
4 gündür ilaç alıyorum uyku veriyor ve sakinleştiriyor ama anlık. Ben yine zorla da olsa olumsuz şeyleri düşünüp üzülüyorum.

Allah razı olsun canım. 2 ay kadar oluyor bebeğimi kaybedeli.
4 gündür ilaç alıyorum uyku veriyor ve sakinleştiriyor ama anlık. Ben yine zorla da olsa olumsuz şeyleri düşünüp üzülüyorum.
daha çok yeni imiş acın... ilaca da daha yeni başlamışsın zaten. 3 haftayı bulabiliyor etkisini göstermesi. sen işe yaramıyor diye bırakma, devam et mutlaka. 2 ayda unutman , hafiflemen çok zor. belki hiç unutulmaz zaten ama zamanla acın hafifleyecek, daha güçlü olacaksın inşallah.

Rica ederim.Aynı şeyleri bir dönem bende yaşadım,çok kurup dökerken,aklıma geldi ve izledim,bayağı fark etti eskiye oranla.Sanırım çok hassas ve kırılgansınız,kendinizi iyileştirmenin çok çeşitli yolları var.Bu da onlardan biriymiş tecrübe ettim.

Evet canım baktım da şimdi baya etkili videolar var.. Artık insan kendisinin doktorudur diyip çabalıycam..
İnsanların beni sevmemesi ve buna yönelik davranışlar sergilemesi beni çok üzüyor.. İlgi bekleyen bi tip oldum. Bide bu acılı zamanımda bi yakınımla kavga edecektik neredeyse. Buda tetikledi baya.

daha çok yeni imiş acın... ilaca da daha yeni başlamışsın zaten. 3 haftayı bulabiliyor etkisini göstermesi. sen işe yaramıyor diye bırakma, devam et mutlaka. 2 ayda unutman , hafiflemen çok zor. belki hiç unutulmaz zaten ama zamanla acın hafifleyecek, daha güçlü olacaksın inşallah.

İnşaAllahhhh canım benim inşaAllah.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Ay bende konuşuyorum kendi kendime yaa catlicam ben de izliyim bakım o videolari tesekkurler

Ben de kafamın içinde hep konusurum
İnanılmaz kalp çarpıntılarım basladı 2 aydır falan
panık atak olabılır dedı dr
az evvel geldım

allah yardımcınız olsun.

Senin şikayetin ne canım?

Bende çok eskiden böyle takardım en ufacık şeyi ağlama nöbetleri falan geçirirdim üzülürdüm alınırdım ben üstesinden gelmiştim herşey yolundaydı ama 6-7 aydır eski halime geri döndüm en ufacık bişeye ağlamak istyiorum kırılıyorum sinirleniyorum senin dediğin gibi eften püften herşeyi kaldıramıyor artık vücudum kendimi bir odaya kapatıp kimseyi görmek dahi istemiyorum

Acınız çok taze ama geçecek. Zaman herşeyin ilacı..bence acınızın dışa çıkmasına izin verin oturun ağlayın sonra önünüze bakmaya karar verin o acıyla yaşamaya. zamanla o acı orada duracak belki ama eskisi kadar acıtmayacak. kendinize bi uğraş bulun belki bi kurs belki spor belki kitap belki temizlik ne şekilde deşarj olabileceğinizi keşfedin. Vesveseyi çok büyütüp beslemeyin. Yoksa sizi o kontrol etmeye başlar.

Bende çok eskiden böyle takardım en ufacık şeyi ağlama nöbetleri falan geçirirdim üzülürdüm alınırdım ben üstesinden gelmiştim herşey yolundaydı ama 6-7 aydır eski halime geri döndüm en ufacık bişeye ağlamak istyiorum kırılıyorum sinirleniyorum senin dediğin gibi eften püften herşeyi kaldıramıyor artık vücudum kendimi bir odaya kapatıp kimseyi görmek dahi istemiyorum

Son zamanlarda üzücü bir olay yaşadıysan buda tetikliyor.. Ben bir zamanlar böyleydim aşmıştım.. Sonrasında hamileliğim ve acım insanların kırıcı halleri bunu tetikledi. :KK43:

Ben de kafamın içinde hep konusurum
İnanılmaz kalp çarpıntılarım basladı 2 aydır falan
panık atak olabılır dedı dr
az evvel geldım

allah yardımcınız olsun.

Canım ben ataklarda geçiriyorum..
Bir şeye çok üzülünce çarpıntım oluyor.
Nefes alamıyormuş gibi hissediyorum. Bu panik atakmış.. Çok sevinsem de aynısı oluyor.

Son zamanlarda üzücü bir olay yaşadıysan buda tetikliyor.. Ben bir zamanlar böyleydim aşmıştım.. Sonrasında hamileliğim ve acım insanların kırıcı halleri bunu tetikledi. :KK43:

Evet galiba yaşadığım duygulardan etki ediyor eskisi gibi umursamaz olmayı çok istiyorum

Canım ben ataklarda geçiriyorum..
Bir şeye çok üzülünce çarpıntım oluyor.
Nefes alamıyormuş gibi hissediyorum. Bu panik atakmış.. Çok sevinsem de aynısı oluyor.
:( çok geçmiş olsun
umarım kısa zamanda toplanırsınız.

Evet galiba yaşadığım duygulardan etki ediyor eskisi gibi umursamaz olmayı çok istiyorum

İnan bende öyle.. Dünya yansa bir dirhem çöpüm yanmazdı.. Şimdi dünya duruyor benim her yanım alev alev.

Back
X