Herşeyi ona açıklıyorum öyleyse ?

crumb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
51
1
1
29
Bugun yemek yerken karşılaştık 2 aydır hoslandığım çocukla dalga gectikten sknra ilk karsılasmamızdı, selam verdi istem dısı gülümsedim pisman oldum sonra zaten. yanındaki kızlar yine yanındaydı uzun olan kız adına yelloz diyim boyle olmuyor. İste yelloza döndü beni gördüğünü söyledi galiba bana baktilar yine güldüler sonra onlar masaya oturdu cocuk bana ters oturdu yelloz bana bakıp duruyor tabi ona bakiyormuyum diye bakmamaya calıstım sonra cocuk kalkıp lavobaya gitti önümden gecti hic bakmamak icin yelloza baktim bana bakıyor cocuga akcakmiyim diye sigara icmeye gittiler camdan yine bakıyor kiz. Ya acaba çocuk mu dedi bana bakiyor mu bak diye yoksa kız kiskaniyor mu ya hic bisey anlamadım gidip çocuga anlatiyim diyorum ?

Çocuğa gidip bişey sormada anlatmada yani.Belki aralarında bişeyy vardır kız o yüzdden kıskanmıştır belkide çocuk bakıyomu bana bak demiştir nerden biliceksin.İki türlüde gidip çocuğa durum anlatmak için bile olsa konuşmak çok yersiz ve yakışıksız.Zaten selam vermiş çocuk sende gülümsemişsin ne var bunda.

selam veren birine nezaketen gülümsersin neyine pişman oldun? çok garipleşmiş insan ilişkileri yahu

selam veren birine nezaketen gülümsersin neyine pişman oldun? çok garipleşmiş insan ilişkileri yahu
Sorun ondan hoslanmam ve onun bilmesi onun bilmesini istemiyordum yoksa tabiki selam verene HERHANGİ birine gülümserim.

Neden Yelloz yakıştırması yaptınız bayana anlamadım !
Hanımefendi ile derdiniz ne ki ?

Ne biçim bir kelimedir o ya siz terbiye nedir bilmiyor musunuz sanırım kafanızdan hikayeler uydurup ona inanmışsınız yok kızlar sana bakıp gülüyorlarmış falan ne diyeceksin çocuğa yanındaki kız bana bakıp gülüyordu mu diyeceksiniz hayret valla bitmiş gitmiş daha ne sanane yanındaki kızlardan yani. bir de hakaret ediyorsun kıskanmışsın baya demek ki.

Cocukla konusarak bakislardan rahatsiz oldugunu soyleyebilirsin bence.

Erkekler sanmiyorum boyle seyleri merak etsin. Kiz sadece kendine vazife edinmis dedikodu pesindedir.

Evet ilkokul 5 sağol cok yardımcı oldun elestirerek
Elestirmiyorum canim. Cok ufak seyleri buyutup intikam meselesine donusturmenin ne alemi var. Birinden hoslaniyorsun diye rezil mi olacaksin, dalga mi gececekler.. BiraK gecsinler. Sen net ol. 2 aydir hoslaniyormussun. Git soyle ben senden hoslaniyorum de. Ne rezil olursun ne baska bisey. Kizlari hic onemseme bile. Sevmek hoslanmak suc degil, bunu karsi taraf bilmedikten sonra da hicbir onemi yok.

Bence o tarafa acaba bana bakıyorlar mı diye bakarak bunu önemsediğini belli etmişsin, keşke hiç bakmasaydın. Bu fırsatı ellerine verme bir dahakine, selam verirse gülümse geç, sonra yokmuş gibi davran.

Karşı taraf bilmese daha iyi olacaktı ben icimde cok büyütüyorum farkındayım ama hazmedemiyorum hayatimda ilk defa bu kadar süre birinden hoslandim oda bile bile dalga gecince zoruma gidiyor

Simdi onceki konunu okudum. Intikam almak istiyorsun galiba. Kaça gidiyorsun ilkokul 5 mi?

Evet ilkokul 5. Sakincasimi var . ne diye atliyorsunuz işe yaramayacaksa yorumunuz bdvde zaten sadece koca kayinvalide konusulsun geriye kalanlar dert degil . silahla zorluyorlar mi yahu ? Madem sana çocukca geldi yazma .

Size öyle gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…