Evet ilkokul 5 sağol cok yardımcı oldun elestirerekSimdi onceki konunu okudum. Intikam almak istiyorsun galiba. Kaça gidiyorsun ilkokul 5 mi?
Sorun ondan hoslanmam ve onun bilmesi onun bilmesini istemiyordum yoksa tabiki selam verene HERHANGİ birine gülümserim.selam veren birine nezaketen gülümsersin neyine pişman oldun? çok garipleşmiş insan ilişkileri yahu
Elalemin kizı dalga gecti benimle çünkü teşekkürlerelalemin kızına niye yelloz diyosun ki
aynı şey mi sen ona hakaret ediyorsun resmen ayrıca o terbiyesizlik yaptı diye sende ona mı yapacaksın illakiElalemin kizı dalga gecti benimle çünkü teşekkürler
Elestirmiyorum canim. Cok ufak seyleri buyutup intikam meselesine donusturmenin ne alemi var. Birinden hoslaniyorsun diye rezil mi olacaksin, dalga mi gececekler.. BiraK gecsinler. Sen net ol. 2 aydir hoslaniyormussun. Git soyle ben senden hoslaniyorum de. Ne rezil olursun ne baska bisey. Kizlari hic onemseme bile. Sevmek hoslanmak suc degil, bunu karsi taraf bilmedikten sonra da hicbir onemi yok.Evet ilkokul 5 sağol cok yardımcı oldun elestirerek
İcimi döküyorum burda yani icimden ona yelloz demek geliyor napayımaynı şey mi sen ona hakaret ediyorsun resmen ayrıca o terbiyesizlik yaptı diye sende ona mı yapacaksın illaki
neyse rica ederim o zaman
Karşı taraf bilmese daha iyi olacaktı ben icimde cok büyütüyorum farkındayım ama hazmedemiyorum hayatimda ilk defa bu kadar süre birinden hoslandim oda bile bile dalga gecince zoruma gidiyorElestirmiyorum canim. Cok ufak seyleri buyutup intikam meselesine donusturmenin ne alemi var. Birinden hoslaniyorsun diye rezil mi olacaksin, dalga mi gececekler.. BiraK gecsinler. Sen net ol. 2 aydir hoslaniyormussun. Git soyle ben senden hoslaniyorum de. Ne rezil olursun ne baska bisey. Kizlari hic onemseme bile. Sevmek hoslanmak suc degil, bunu karsi taraf bilmedikten sonra da hicbir onemi yok.
Simdi onceki konunu okudum. Intikam almak istiyorsun galiba. Kaça gidiyorsun ilkokul 5 mi?
Bilmiyodum yani simdilik tek konum bu sanırım ondanaynı konu 2 kere açılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?