herşeyi sorun ediyorum kendime

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
kızlar nolur kusuruma bakmayın bugünlerimde bana yardımcı olun.. gecen sefer nısanlımla annlasamıyoruz diye bir konu acmıstım simdiki ise sürekli herseye kafamı takmak... gelinlik her genc kızın hayalidir bilirsiniz.. bende kafamda güpürlü cok kabarık olmayan tarzları kurmustum ama yine bir aceleye geldi ve o an o fikrim bir anda değişti ve prenses gelinlik aldım.boyum 1.73 kilom 64 o sebeble yakıstıgını düşündüm ama sua neden güpürlüden vazgecm diyorumm.. aynı sey aldıgım mobilyanın kahve derisini beyaza cevirtmemdede yasandı iç dünyamda.. acaba beyaz yaptrmasamıydım gibilerle yoruldum bıktım artık bu beynimden bu yapımdan.. her günüm bişeyi düşünmekle geciyor son bir bucuk ayım kaldı ve ben daha keskeee lerdeymm kafama takmamak için ne yapmalıyım kızlar herseyi...??? birde nolur geliinliğimee yorumlarınızıda beklıyorumm prenses gelinlikten nefret eden ben onu aldm

Ya boşver eşyaydı, gelinlikti, altındı. Bunlar senin bekar hayatının son günleri. Güzel değerlendir. Bu günler geri gelmeyecek. Demekki o an bunlar hoşuna gitti. Bunları yakıştırdın. Keşkeler sadece seni yorar. Hayatını zorlaştırır. Keşke diyipte olmayanı olduramazsın ya. düşün 1,5 ay sonra sevdiğin adamla evleneceksin, mutlu bir yuvan olacak. Bunlara odaklan. Bez parçası, tahta parçaları yüzünden neden bu kadar takıyorsun ki. Bırak eşyayı parayı pulu. Hayatını yaşa, gençliğini yaşa. Bizler taka taka gençliğimizden oluyoruz. Üzerine kendi kendimize ediyoruz. İnan bu tür şeyleri takıp üzülecek bişey yok. Hayırlısı bunlarmış diyeceksin. Yada birşey almadan önce 2 kere düşüneceksin.

ahh cnm ahhh ben 2kere düşünüyorumda iştee sorunn oluyor buda.. ama senin gibi bu yazdıkların gibi seylere okadar ihtiyacım varki... eski binamda dostlarım vardı beni anlayan dinleyen fikir veren rahatlatan.. smdi tek dostlarım sizlersiniz cunku yenı bınadada yanlızım..

gelinliği değiştirebilirsin diktirdiğini orada bırakıp başka bir geinlik alamazmısın olmaz mı . mobilya işini ise içini ferah tut kimsenin evlendiği zamanki mobilyalarıyla kadıını görmedim çocuk olacak zaman geçecek mobilyalar yıpranacak değiştirir zevkinize göre yaparsınız.

nacizane bir tavsiyem var. alışveriş mağazalar ve satış danışmanları insanın aklını fecı karıştırıyor. bir liste yapın kim ne derse desin o listeden şaşmayın.
allah sağlık versin mutluluk versin ağız tadı versin gerisi kolay mutluluklar :)))

haklısın canım cok sagol.. peki geliinliğim nasıl sizce onada iyi yada olumsuz fikirler beklıyorumm

tamamını göremediim için bir yorum yapamıyorum maalesef eteğini görebilseydim bişi diyebilirdim

Gayet güzel,bence pişman olarak vakit kaybetmemelisiniz.Gördüğüm çoğu gelinliğe nazaran hoş duruyor, ki onu güzelleştirecek olan da sizsiniz içine girince

cnm prenses gelınlık demıssın ama ,gelınlıgı prenses yapan etek kısmını goremıyoruz

neyse; canım dugun telası stresı vardır uzerın de .gecıcıdır ama evlenıp barklandıgın da

derın bır nefes alırsın .

sımdıden mutluluklar dılıyorum

hay ağzınıza sağlık

Biliyor musun seninle ilgilenmeyen ,yüzüne bakmayan ,sohbet etmeyen bir kocan olsa bu eşyalar o kadar önemsiz o kadar değersiz o kadar boş gelir ki.Allahım kimsenin başına böyle bir eş vermesin.İnan hiç ama hiç önemli değil. Ayrıca gelinliğin çok hoş duruyor daha onun içine giriceksin saçın başın yapılacak makyajın yapılacak.
Kıyamam sana şu halleri bile özlüyor insan biliyor musun , o koşturmaca , onu mu alsam bunu mu alsam ama öyle veya böyle geçiyor o zaman ...Geriye dönüp bugünleri öff ne kadar sıkıp bunaltmışım kendimi diyerek mi anmak istersin yoksa ne güzel zamanlardı, o heyecanlar mı demek istersin sen karar ver.

Son düzenleme:

canım ben kafaya takmamak istiyorum herseyi... 'bunu ben sectim' demek istiyorum ama olmuyokii takıntılıyım ve bu huyumdan nasıl kurtulcam bilemiyorum..yoksa tüm cümlende haklısın tabi. daha bunlar sorun bile değil ileride neler olacak kimbilir.. ama biraz vurdumduymaz olmak ne güzeldirr

canım altıı düz tül iniyor ama ben bile net cekemedımkı(( herseyım yarım..

insan cok farkli modeller bir arada yada biran gordugunde kafasi karisir.. bu herkezin basina gelen bir sey! aynen bende senin gibi kabarik olmayan, sirti acik bir sey ararken tam terzi gitmis kabarik prenses genlingi aldim. Insallah mobilyalarda ayni sey basima gelmez, sahsen gelirse artik hic umrumda degil! olursa olsun.. bir kac sene sonra durumumuz iyise degisdiririz ya kardesim... onemli olan huzur icinde yasamamiz:)

Bu arada genligin cok guzel! nazar deymezin!

Son düzenleyen: Moderatör:

canımm cok sagol yaa. Rabbim istedigin herseyi gönlüne göre verir inşallah.. amann değiştiririrz diyorsun ya Rabbimden böyle bir huy birazck hayat doluluk istiyorummm

Canım Allah sağlık, huzur ve geçim versin öncelikle. O kararsızlığın nedeni
herşeyin en güzelini istemek. Şöyle bir hata oluyor genelde, şimdi biz
birşeyi beğeniyoruz, onu zihnimizde canlandırıyoruz ama reele gelince, yani
o zihnimizde kurguladığımız şey gerçekleştiğinde tam hayal ettiğimiz gibi
olmayabiliyor ve farklı bir seçime yöneliyoruz. Ancak zihin hala kendi imgesinin
sinyalleriyle meşgul olduğu için o kararsızlığı yaşıyoruz. Sen gözlerine güven.
Eminim o gelinliği denediğinde sana çok yakışmıştır ve o nedenle onu
seçmişsindir.

Sen şimdi gelinliği teslim alınca bir dene, bak bakalım içine siniyor mu?
Önemli olan bu. Olmadı değiştirisin. Hiç böyle şeylerle yorma güzel
kafanı. Bu zamanlarının tadını çıkarmaya bak.

Bunun 2 sebebi olabilir.

1- Kararsız bir yapın varsa hep tereddütte kalırsın.
Acaba pişman olur muyum ? Acaba diğerini seçsem daha mı iyiydi ?

2- Nişanlınla anlaşamadığın için bilinçaltı bir durum olabilir.
Sen düşünmek istemesen de beynin sürekli hata sinyali yollar.
Acaba hata mı yapıyorum ?

Gelinlik = Evlilik
Eşyalar = Ev = Evlilik

Gelinlik seçimim yanlış mı,eşya seçimim yanlış mı ?
Eş seçimim yanlış mı ?

beni en iyi cümlelelrle tanımlamışsın canım. ben hayal kuruyorum ve hiçbirşey ona denk düşmüyor. begensemde hayalımdekını unutamıyorum. dedigin gibi bunlar neki önemli olan eş geçim ve gelecegin yani. ama işte bende düşünmek istemedigim seyleri düşüüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…