• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyi sorun yapar oldum..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
Kızlar Merhaba,

Cidden ben mi büyütüyorum diye düşünmeye başladım artık.
Ananem benim için çok değerlidir ve uzaktan geldi bizi ziyarete.
zaten nisanlimla aramız bozuktu ananem geldi gel gör istersen seni sorar şimdi dedim hastayım gelemem dedi tm ddim

Aksam oldu dışarı çıktı arkadaslariyla çay icicekmis çok kırıldım içerledim

Karsilikli olsun diye değil ama ben onun her akrabasına hastalığına ziyaretine giderken onun yarım saat ayırıp ananemi görmeye gelmemesi çok kırdı beni sindiremiyorum niyeyse yaptığını

Bugün de dışarı çıkmış aradı beni napiyosun dedi ananemle oturuyorum dedim niye soylemiyosn sizde olduğunu gelirdim dedi. Sordun mu ki dedim gitse zaten gitti derim ananemde yazik kac kere sordu gelse de görsem gitmeden diye yalan soyledim hasta yatiyo anane yoksa niye gelmesin dedim
Nişanlima da kirildigimi belirttim sonra da kavga çıktı zaten..
ne yapmaliyim nasıl davranmaliyim hiç bilmiyorum belki aramız bozuk diye abartım büyüttüm konuyu dışardan bakışa yoruma ihtiyacım var yada içimi dökmeye ihtiyacım vardi bilmiyorum

Olayları abartmadan yapıcı olsanız aslında çoğu olumsuz durumu yaşamayacaksınız

Olayları abartmadan yapıcı olsanız aslında çoğu olumsuz durumu yaşamayacaksınız
Yapıcı oldukça karsi tarafın daha rahat davrandığını gördüm galiba bu yüzden Fevri tavırlar sergilemeye başladım

tecrübelerimle ve çevremde gördüğüm kadarıyla, nişanlıyken yapıcı olan, sesi soluğu çıkmayan, ne dense yapmaya çalışan, kısacası olumlu olan kızlar hep ezilip, değersizleşiyor..

sert tepki veren, baştan çatır çatır hakkını savunan, her istenilene heee, hıı, oldu canım demeyenler, baş üstünde tutuluyor.
yeniden nişanlı olsam çok cazgır olurum heralde.. hiçte geri adım atmayın..açık açık konuşun ve tartışın..

şuanki aklım olsa, sebepsiz yere tartışma, kavga çıkarırdım, tepkilerini, verdiği cevapları, olaylara yaklaşımını birebir görüp iyice tanımaya çalışırdım.. 3 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık, 1 kere bile tartışmadık, düşünüyorumda şimdi, ne kadar saçma..

Benim kendi akrabalarımla bile her hastalığa her mutluluğa gitmeli bi ilişkim yok biraz soğuğum o konuda. Bu yüzden kocamın annesi babası kardeşi dışında akrabalarına hastalık filan dolayısıyla da olsa gitmem kocamdan da beklemem. Bence ne nişanlınızdan bekleyin ne de kendi zamanınızdan çalıp onun akrabalarına gidin.

tecrübelerimle ve çevremde gördüğüm kadarıyla, nişanlıyken yapıcı olan, sesi soluğu çıkmayan, ne dense yapmaya çalışan, kısacası olumlu olan kızlar hep ezilip, değersizleşiyor..

sert tepki veren, baştan çatır çatır hakkını savunan, her istenilene heee, hıı, oldu canım demeyenler, baş üstünde tutuluyor.
yeniden nişanlı olsam çok cazgır olurum heralde.. hiçte geri adım atmayın..açık açık konuşun ve tartışın..

şuanki aklım olsa, sebepsiz yere tartışma, kavga çıkarırdım, tepkilerini, verdiği cevapları, olaylara yaklaşımını birebir görüp iyice tanımaya çalışırdım.. 3 yıl çıktık, 1 yıl nişanlı kaldık, 1 kere bile tartışmadık, düşünüyorumda şimdi, ne kadar saçma..
Bende öyle düşünüyorum artık içimde tutmak yerine herseyi söylüyorum önceden hiç kavga etmezdik ama artık surekli tartisiyoruz
Ve kirildigimda uzuldugumde direk söylüyorum anlıyo mu bilmem ama Özür diliyo her seferinde

Benim kendi akrabalarımla bile her hastalığa her mutluluğa gitmeli bi ilişkim yok biraz soğuğum o konuda. Bu yüzden kocamın annesi babası kardeşi dışında akrabalarına hastalık filan dolayısıyla da olsa gitmem kocamdan da beklemem. Bence ne nişanlınızdan bekleyin ne de kendi zamanınızdan çalıp onun akrabalarına gidin.
Ben malesef kısasa kısas yapan biriyim kendisine de söyledim gelmiyosun madem benden de bekleme dedim ki zaten çok akrabamda yoktur ve ananeme gerçekten değer veririm gelmesini istedim her zaman yaptigim bişey değil

Bende öyle düşünüyorum artık içimde tutmak yerine herseyi söylüyorum önceden hiç kavga etmezdik ama artık surekli tartisiyoruz
Ve kirildigimda uzuldugumde direk söylüyorum anlıyo mu bilmem ama Özür diliyo her seferinde
İnanın her olumsuz davranışa kavga gürültü tirip bir zamandan sonra işleri kötüleştirir sıradanlaştırır üzülüyorum demenin anlamıda kalmaz
Olaylara mantıklı gerektiği kadar tepki
Çok evli nişanlı çift gördüm biliyorum

İnanın her olumsuz davranışa kavga gürültü tirip bir zamandan sonra işleri kötüleştirir sıradanlaştırır üzülüyorum demenin anlamıda kalmaz
Olaylara mantıklı gerektiği kadar tepki
Çok evli nişanlı çift gördüm biliyorum
O kadar çok hoşgörülü oldum alttan aldım ki galiba biraz da karşı dan bekliyorum.
Zaten çok bişey de istemedim sadece bi ziyaret yalan dolan la değil de net bi şekilde gelmek istemiyorum dese belki bukadar sorun yapmazdim ama yine de soz veremem tabi :63:

Kızlar Merhaba,

zaten nisanlimla aramız bozuktu ananem geldi gel gör istersen seni sorar şimdi dedim hastayım gelemem dedi tm ddim

Karsilikli olsun diye değil ama ben onun her akrabasına hastalığına ziyaretine giderken onun yarım saat ayırıp ananemi görmeye gelmemesi çok kırdı beni sindiremiyorum niyeyse yaptığını

Bugün de dışarı çıkmış aradı beni napiyosun dedi ananemle oturuyorum dedim niye soylemiyosn sizde olduğunu gelirdim dedi. Sordun mu ki dedim gitse zaten gitti derim ananemde yazik kac kere sordu gelse de görsem gitmeden diye yalan soyledim hasta yatiyo anane yoksa niye gelmesin dedim
ne yapmaliyim nasıl davranmaliyim hiç bilmiyorum belki aramız bozuk diye abartım büyüttüm konuyu dışardan bakışa yoruma ihtiyacım var yada içimi dökmeye ihtiyacım vardi bilmiyorum
Valla herseyi sorun yapmiyosun bence ailene saygi gostermiyo bence

Katılıyorum, ben de akraba muhabbetinden hoşlanmıyorum. Sevgilimin ya da eşimin çekirdek ailesi dışında kimse beni ilgilendirmez, ne kadar az o kadar iyi.

Kızlar Merhaba,

abartmışsın bence...
annen önemli evet ama bunun için nişanlına kızmak yersiz.
yarın öbürgün sizin evde senin annen benim annem kavgası kacınılmaz gibi duruyor
ayrıca balım iyi misin hastalıgın nasıl iyiseen istersen gelebilirsin annemle cay demedik desen ne annen üzülür ne de ne yapacagını bilmeyen genc nişanlın :) istemem derse de tamm sen bilirsin derdin konuyu kapatırsın. annene de ister işi varmış de ister planmı varmnış de... hatta ben olsam gelmek istemiyormuş derim.
sende cocugun ailesinden birirlerine gecmiş olsuna gitmek zorunda degilsin. telefoın var acar gecmiş olsun dersin. hadi gittin diyelim karşılık beklemeden gidip geleceksin.

Back
X