- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
Suan hastanede gozlem odasindayim. yalnizim, birkac gunlugune ailemin yanina geldim esimle. gobek fitigim vardi sanirim patladi agrim var. dun gece esimle geldik ama iki kucuk evladim var durmamislar, aglamislar gece, eve geri dondum. uyuttum, sabahi bekledim. esimi uyurken cocuklarla evde biraktim en azindan esimle dururlar diye.
hastaneden eve geldigimde annem dr ne dedi bile demedi.
hep boyleyim zaten, cocuklarin sagligi, kendi sagligim, evin isleri, takip edilecekler herseyi ama herseyi tek basima...
romatizma hastasiyim, bazen anlatilmaz agrilarim oluyor. iki evladima tek basima bakiyorum, evin tum isi tek basima. esim zaten yogun calisiyor ona tek lafim yok ama insanlarin papyon yapar diye dusunmeleri beni uzuyor.
tup bebek tedavisi, kuretaj, lohusalik tek basima...
suan hasta olmamin duygusalligi ya da beklerken kafayi dinliyor olmak beni bunaltti bilmiyorum...
icimi dokmek istedim...
hastaneden eve geldigimde annem dr ne dedi bile demedi.
hep boyleyim zaten, cocuklarin sagligi, kendi sagligim, evin isleri, takip edilecekler herseyi ama herseyi tek basima...
romatizma hastasiyim, bazen anlatilmaz agrilarim oluyor. iki evladima tek basima bakiyorum, evin tum isi tek basima. esim zaten yogun calisiyor ona tek lafim yok ama insanlarin papyon yapar diye dusunmeleri beni uzuyor.
tup bebek tedavisi, kuretaj, lohusalik tek basima...
suan hasta olmamin duygusalligi ya da beklerken kafayi dinliyor olmak beni bunaltti bilmiyorum...
icimi dokmek istedim...
Son düzenleme: