Öncelikle merhaba Doktorunuzun bu sözü doğrultusunda iyi ve seçilmiş bir hekim olmadiğı kanisina vardim. ilk önce doktorunuzu degistirmenizi ve daha sonra tüp bebek işlemine başlangıcınızi şu yönde yapmanız taraftariyim siz engelli degilsiniz zaten ama bir kalitsal hastalik taşıyicisi bir bireysiniz bu da gebelik oluşsa bile düşük ve gelişım geriligi ile yüz gösterir sonu hep hüzünle biter. Öncelikle iyi bi hekim ve hastahaneye başvurup pgd işlemli tüpbebek yaptırmak istiyorum diyeceksiniz eşinizden ve sizden kan örnegi alinip genetik test yapilacak bunun sonucunda her iki tarafta taşıyıcı ise o kalıtsal hastalik ve diger kalıtsal hastaliklar üzerinde de calisilacak embiryolariniz ilk basta 1 ayi bulabiliyor sonucun cikmasi . size bilgi veriliyor biyopsisi yapilan 8 embryodan (tabi bunlar numaralandiriliyor) 2 5 7 ve 8 numarali embryolar sağlam 1 3 numarali embryo taşıyici (yani sizin gibi sağlikli ama kaltsal hastalik taşıyan) 4 ve 6 numarali embryo kalitesiz yani ( genetigi bozuk ve hastalikli embiryo) bu sekilde hastahane ve labaratuar iletisim halinde olacak o sirada biyopsisi yapilan embryolar dondurlmus ve Annesine transfer edilmek için hazır ve nazır bekliyor olacak tabi burda en önemlisi yumurta coklugu ne kadar cok yumurta olursa bide bunlardan en az 6 tanesi 5. güne gelirse miss zorlu ama güzel biten bir mutlu son olsn diliyorum saglikla kavuşursunuz miniğe inşallah amin