Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de değil aşka inanmıyorum mantık evliliği istiyorum karşıma çıkan adaylarda hangisine dikkat etmeliyim diye merak ettim aşk evliliği olsa gözüm görmez zaten doğruyu yanlışıAşk evliliğinde mi yoksa 'artık yaşım geldi evlenmeliyim' evliliğinde mi?
Öyle herhangi biri yok hayatımda 10 dan 15 den fazladırYaşı kaç? Çok ama çok’u kaç?
İkisi de değil aşka inanmıyorum mantık evliliği istiyorum karşıma çıkan adaylarda hangisine dikkat etmeliyim diye merak ettim aşk evliliği olsa gözüm görmez zaten doğruyu yanlışı[/QUOTE
Öyle herhangi biri yok hayatımda 10 dan 15 den fazladır
4 yıl gözüm göre göre nelere katlandığımı bi bilseniz hak verirdiniz biraz gerçi biraz akıllanmışımdır umarımNiye o gün kiraya mi vereceksin gozlerinı?
Şu arabesk kafadan bı çıkalım ya
Anlatan var açık açık biri bana böyle anlattı ama içim çok almadı eski yaşantısınıkarakter,edep ve ahlak anlayışı olan hata yapmaz.
yoksa her gün birini sevse
her gün gönlünü eglendirse huylu huyundan vazgeçmez.
bir de nerden bileceksiniz adamın geçmişini
yaşantısını kim ortaya döküyor ki
Aşık olup evlenenleri görüyoruz mantığına yatan birini ister istemez hoş bulmaya başlıyorsun zatenAşık olmadığın adamla nasıl aynı evi aynı yatağı paylaşıncaksinki MANTİKLAMİ?
Valla mantigima uydu bununla sevisirim bununla aynı evde yaşarım kafasindaysiniz buyurun iyi mantıklar ilerde belki hoşunuza gitmeye başlar belki aşıkta olursunuz mantıklı mantıklı ...Aşık olup evlenenleri görüyoruz mantığına yatan birini ister istemez hoş bulmaya başlıyorsun zaten
Sevip aptal biriyle sevişecegime mantığımla zeki biriyle sevişmeyi tercih ediyorum ben. Tercih meselesi :) yada sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyorda diyebilirizValla mantigima uydu bununla sevisirim bununla aynı evde yaşarım kafasindaysiniz buyurun iyi mantıklar ilerde belki hoşunuza gitmeye başlar belki aşıkta olursunuz mantıklı mantıklı ...