Herşeyi yaşamış erkek mi yaşamamış erkek mi

alıştığı için evlensede devam eder mi ?

• Evet

OY: 26 61,9%
  • Hayır

OY: 16 38,1%

• Ankete Katılan
    42
Sevip aptal biriyle sevişecegime mantığımla zeki biriyle sevişmeyi tercih ediyorum ben. Tercih meselesi :) yada sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyorda diyebiliriz
Sevişmek için hissiyat sevgi önemli değil yani mantık yetiyo zeki olsun yetiyo ☺ oda doğru tercih meselesi iyi mantiklar bol şanslar arkadasim

Ben herseyi yasamis olanini aldim,memnunum ;)
Sadece erkegin degil kadinin da her seyi yasamis gormus,bilmis ,ogrenmis olani makbuldur bana gore. Verdigi kararlar daha saglam olur,insanlari daha iyi tanir ve aninda notunu verir. Hic bir sey gormemis olanlar ise eksikliklerini kapatmak icin ne yaptigini bilmez halde ortalikta dolanirlar.

Kocamdan örnek vereyim.
Herşeye doymuş bi adamdı ben onu aldığımda.
9senedir beraberiz.
İşten eve evden işe gider gelir.
Henüz eskiye dönüşe dair en ufak bişe görmedim.
Ki kendiside der zaman zaman.
Ne boş günlermiş diye.
Ama karakter meselesi tabi.
Ruhu bozuksa her türlü yapar yine.

Geçmiş geleceğin aynasıdır benim için de.

Hayatinda hiç kadın olmasa ciddiyetle beklemis derim.

Hayatinda çok kadın olmuşsa ya sipsevdi ya da midesiz derim.

Hayatinda birkaç kişi olmussa sevmistir denemistir.

Uclarda yasananlar kolay ve normal seyler değil.

Size anormal gelen anormaldir size karşı.

hanımlar sizce evlenilecek erkeğin geçmişinde çok ama çok fazla kız olması ve herşeyi yaşamış olması iyi birşey mi herşeyi gördüğü yaşadığı için ilerde hata yapmazmı yoksa alıştığı için yapar mı ?
Bence herseyi görüp yaşamış olması iyi bişey değil.Herseyi ilk senle yasaması lazım.

Kisilere gore degisir bu. Herseyi yasamis demeyelim de farkli insanlari tanimis, gormus, flort etmis, bazi seyleri yasamis birini tercih ederim.
Gozunu actiginla evlenmek cok romantik gorunse de herkeste mutlu son olmuyor bu sekildeki evlilikler.
Boyle kimseyi tanimadan ilk flort ettigiyle evlenip, evlenince gozu acilip disariya bakmaya baslayani da cok oluyor.

Ben daha yolun baslarindayken uzun bir iliskinin icinde bulmustum kendimi, ayni sekilde karsimdaki cocuk icinde ben ilk gibi biseydim.
Bazen sorguluyordum. "Baskasi olsa nasil olurdu?" Kimseyi tanimamistim dogru durust. Tabi bunu oturup ciddi ciddi dusunmemistim ve herhangi bir aldatma girisiminde asla bulunmamistim sadece bir dusunce olarak gecmisti bikac defa.
Ancak karsimdaki kisi de benimle ayni seyi dusunmus olacakki bu dusunceyi eyleme dökmüs ve beni aldatmisti. :))))
Aslinda hakliydi bir nevi erkenden kimseyi tanimadan biriyle yillarini gecirmek mantikli birsey degildi tabi ama aldatmasa iyidi:KK70: insan gibi ayrilmak varken ama hem disariyi merak ediyor hem beni kaybetmek istemiyordu.

Neyse başka kızlara gidip meragini dindirdi beyefendi ve sonra yalvar yakar bana geri döndü lakin 3 senelik iliski orada bitti benim icin. Kabul etmedim onu.
Onemli olan ilk degil son olabilmektir.

Sonra hayatima farkli farkli kisiler girdi tabi, birseyler gordum, deneyimledim, yasadim ve evlendim. Simdi aklimda baskasi olsa nasil olurdu dusuncesi gecmiyor.

Yine super genellemeli bir konu.

Kimi her seyi yasamis tercih eder , kimi her seyi yasamamis...

Gecmisin ne oldugu gelecegin aynasi olabilir ama garantisi olamaz.

Bana gore yasanan her duygu kirginlik yaratabilir. Ben her seyi yasamamis olani secerdim cunku kalbinin taslasmamis olmasi ve temiz olmasi tercih sebebimdir.

Kesin bir cevabi yok ki . Ben her şeyi yasamis bilen adam tercih ederdim

Alışmış kudurmustan beterdir.
Gözü açılmamış tercih ettim zaten.

hanımlar sizce evlenilecek erkeğin geçmişinde çok ama çok fazla kız olması ve herşeyi yaşamış olması iyi birşey mi herşeyi gördüğü yaşadığı için ilerde hata yapmazmı yoksa alıştığı için yapar mı ?
ilk olmak değil her iki taraf için son olmak en güzelidir bence..
her anlamda herşeyi yaşayıp doygunluğa ulaşmış, keşkesi kalmamış insanın (kadın erkek ayrımı yapmıyorum) sadakati de sevgisi de fazla olur çünkü doğruyu yanlışı bilir, acıyıda tatmıştır, güzel günleri de yaşamıiş değerini idrak etmiştir. sütü bozuksa kişinin her daim yanlış yapar bu da cinsiyetle değil karakterle alakalıdır ama yaşanmışlığı olan insan dolu insandır herşeyi karıya kıza cinselliğe vurmamak lazım bence...

Abartmadan geçmişinde bir şeyler yaşamış ve doymuş insanların zamanla tecrübelerine göre daha mantıklı kararlar alıp ilişkiler kurduğunu düşünüyorum ben.

Aşk evliliği mantık evliliği bilmem ben. Ama evlenmeden herşeyi konuşun kafanizda soru işareti kalmasın sorduğunuz sorulara eveleyip gevelemeden mantıklı cevaplar vermeli.

Bide dusunmelisiniz çocuk istiyor iseniz ileride bu adamdan baba olur mu diye.

İlk olmak mesele değil son olmak mesele. Geçmişi sizi ilgilendirmez kaç kişiyle olduğu ya da olmadığı da geleceği garantilemez. Karakter meselesidir.
Ben yaşamışı tercih ederim.

Esimin daha once kiz arkadaslari olmus.5 yildir evliyiz bi tane bile hatasini gormedim.yani bu isler karakter meselesi bazisi var hic yapmamis evlendikten sonra yapmaya baslar.bunun genel biseye indirgemeyin

Back
X