Herseyim bastan savma

ERSGY

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
403
767
303
Ankara
Merhaba başlıkta da yazdığım gibi hanımlar her işim bastan savma. Her is gibi dikkat gerektiren bir işteyim yeni başladım sanırım bu arada önceki isimde de her işim baştan savmaydi. Dağınık ve özensizim ilgim hemen dağılıp modum hemen düşebilir
40 yaşındayım artık önüme yigilmiyor işler. Hata yapmaktan bu kadar korkup gene bastan savma is yapıyorum. Bayılıyorum böyle işim herseyimdir insanına
Hem bu kadar tirsip işsizlikten hem de bu kadar kolay seren bir insan olamaz. Lütfen yol gösterin bu ara sigarayı bıraktım kilom da var sigaradan bağımsız ama aşırı mutsuz ve keyifsizim var mi tavsiyeleriniz.herkes gibi geçim derdim var sorumluluklarim çok. Eskiden aşırı hirsliydim ama artık yok lütfen bana yardım edin

Biraz beslenmenize dikkat edin spor yapsaniz daha zinde olursunu tabi onada istek lazim bi yerden bi kere baslamaniz lazim ben sporla baslayin derim vakit bulup .spor yaptigim dönemler daha zindeyim.arada kendimi simartmak icin degisik kahve aramaları denerim kapsül kahve vs.taki alin bileklik bi tane kendiniz simartin toparlanmaniz hemen olsun

İşim hariç her konuda üşengeçim işimde hataya yer yok direkt hak kaybı olabilir bende yeni başladım sayılır 2 yıl olduben normalde çok tembelim hırslı bir insan değilim ama hevesliyim iş konusunda çünkü severek yapıyorum ve hak geçmesin istiyorum acaba siz işinizi sevmiyor olabilir misiniz?çünkü bende staj döneminde hiç sevmiyordum ayak işi yapmaktan bıkmıştım.birde değerlerinizi kontrol ettirip kilo vermeniz lazım bende aynı sorunlardan muzdarip olduğum için doktora gittim değerlerim düşmüş kilo ve hareketsizlikte insanı hantal yapıyor.çikolata kisti olmadığındanda emin olun.

Tavsiyeleriniz için çok tesekkurler hanımlar. Dikkat eksikliği gibi bir konu hiç aklıma gelmemişti bu konunun üzerine egilebilirim. İşimi seviyormuyum bilmiyorum isszken çok sevdiğimi dusunuyorum yansitiyorum ama sonra modum düşüyor. Sosyal medyadan da uzak durmam gerek bir müddet ilgim dağılıyor çünkü. Başarız olma duygusunu o kadar yoğun yaşıyorum ki bir müddet sonra aman canımdan da kıymetli mi diyip hicbirseye önem göstermiyorum tipik dengesiz terazi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…