Herseyim tamdi bi evde böcek istilasi eksikti!!!

Ben de yeni evlendiğim sırada çok muzdariptim bu böcek meselesinden tertemiz ev yeni eşyalara nasıl gelir diyordum ama banyo, lavabo deliği, tuvalet ve balkondan geliyormuş şimdi özellikle yaz size de oralardan geliyor olabilir. Bendeki böcekler çeşit çeşitti

Uçan mı dersin sürünen mi dersin yürüyen mi dersin hepsi vardı. Bizim bir veteriner arkadaş vardı köyde çalışıyordu onların kullandığı bir ilaç vardı. 50ml kadar bir şişe sulandırıp bir fısfıs yardımıyla sıkıyorsun evin köşelerine böcek kaynağı olarak düşündüğün yerlere anında öldürüyordu kökünü kazıyor resmen bir kere yapmıştık evden çıkarken sıktık bir 5-6 saat evde durmadık sonra gelip evi havalandırdık yerleri sildik zaten kokusu yoktu ve insan sağlığına zararsızmış (arkadaşın dediği).öylece kurtulduk yani. Bu ilaç ziraii ilaç satan yerlerde bulunur mutlaka oralara sorun ismini hatırlamıyorum ama satan adamlar size göre birşey verirler. Yoksa da eczanelerde satılan bir tane var toz gibi patates haşlıyorsun onu içine katıp hamur gibi birşey yapıyorsun küçük küçük toplar halinde böcek olan yerlere koyuyorsun. Böcekler onu yiyip gidip yuvalarında ölüyorlar ortalığı da kirletmiyorlar.

Sen de önce kaynağını bul, kilerdeki bütün yiyecek bakliyat vs havalandır güneşe koy. Sonra da bu ilaçların birinden al kullan. Lavabo deliklerine top naftalin koy. Şimdi benim balkona bile gelmiyorlar. Kurtulursun inşallah kısa zamanda

Ayni şeyleri yaptim valla.tablet aldim bocek yemi diye geciyo raid'in.onu koydum kilere.baska nerelere koyabilirim peki?

Böcekli olanları at . .
Ortamı temizle . .
Raid de koyduysan giderler bikaç güne. .
Her yeri aç çıksınlar. .

Bebegim daha cok kucuk ya 25 gunluk anca.disari cikaramam ki
hmm bilemedim canım ya. ama şunu sana diyebilirim eğer tahmin ettiğim böcekse onlar sadece üredikleri yerde kalıyorlar. ben daha hiç ekstra bir ilaç yapmadım sadece bakarım böceklenmişse atarım. kesiliyor sonrasında. bebişi Allah bağışlasın güzel günleriniz olsun inş.

Ya hamambocegi filan olsa ilaclatmak lazim da bunlar sanki kendi kendine öluyo gibiler sabah bi denk geldim ters donmus yatiyodu:)

O zaman sizin dediginiz kelebek gibi birşey. Gıcık gıcık heryerden uçarlar böyle

Kileri temizleyip ordaki eşyaları havalandırsanız yeter gider onlar nasılsa. Ara ara da hep kontrol edin böceklenen var mı diye

Sagol canim tavsiyeler icin,Allah razi olsun

Kelebek gibi degil ya sert kabuklu kucucuk bocekler.arada ucuyo arada yuruyo yani.guve degil bu canim oyle soyleyim

Kelebek gibi degil ya sert kabuklu kucucuk bocekler.arada ucuyo arada yuruyo yani.guve degil bu canim oyle soyleyim

Allah allah ben anlamadım nasıl bir türmüş onlar eğer yiyeceklerde oluşan bir türse fazla endişelenme pirinç mercimer vs de uzun süre kapalı kalınca kelebeklendi deriz biz ama zararsız onlar içlerine tuz atarım ben herşeyin uzun süre dayanır o zaman. Ama tarhana böceklenince böcekler de evrim geçirmiş gibi oluyormuş demek ki

Benimde evimi böcek bastı. Halı böceğiymiş siyah tüylü bişey napıcam bilmiyorum 1 kere ilaçlattım fayda etmedi elime aldığım bütün kumaş içerikli şeyde ölüsü var sizce ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…