- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Free madam
-
Bebegim daha cok kucuk ya 25 gunluk anca.disari cikaramam kiistersen bebeği biraz dışarı çıkar havalarda güzel eve her yere sinek ilacı sık bolca gelince de havalandırırsın. o kalanlarda gidiyor bende zamanla.
Baktim tarhana haricindeki kuru gidalara ama onlarda goremedim,bu kucuk bocekler yavrular mi sonradan.yani o dolaptaki butun bakliyatlari atayim mi bocek olmamasina ragmen? Dolabi Temizledim sirkeli su ile sildim ama icim rahat degil hala arada bi ucusuyor gozumun onunde.ya da yerde filan goruyorum o boceklerden.yuvasini attim kendiliginden gecer mi yoksa ilac filan mi alip dokmek lazim
dediğim gibi ben ilaçlatmdım hiç :/ raid tablet yürüyen haşereler için değil mi bunlar uçuyor etkili ise bende alayım :)Ya hamambocegi filan olsa ilaclatmak lazim da bunlar sanki kendi kendine öluyo gibiler sabah bi denk geldim ters donmus yatiyodu:)
Ayni şeyleri yaptim valla.tablet aldim bocek yemi diye geciyo raid'in.onu koydum kilere.baska nerelere koyabilirim peki?
aslında hepsini cam kavanoza koyup dolaba alırım ama boşluğuma geldi demek canım çok komikti :)
hmm bilemedim canım ya. ama şunu sana diyebilirim eğer tahmin ettiğim böcekse onlar sadece üredikleri yerde kalıyorlar. ben daha hiç ekstra bir ilaç yapmadım sadece bakarım böceklenmişse atarım. kesiliyor sonrasında. bebişi Allah bağışlasın güzel günleriniz olsun inş.Bebegim daha cok kucuk ya 25 gunluk anca.disari cikaramam ki
Ya hamambocegi filan olsa ilaclatmak lazim da bunlar sanki kendi kendine öluyo gibiler sabah bi denk geldim ters donmus yatiyodu:)
Sagol canim tavsiyeler icin,Allah razi olsunhmm bilemedim canım ya. ama şunu sana diyebilirim eğer tahmin ettiğim böcekse onlar sadece üredikleri yerde kalıyorlar. ben daha hiç ekstra bir ilaç yapmadım sadece bakarım böceklenmişse atarım. kesiliyor sonrasında. bebişi Allah bağışlasın güzel günleriniz olsun inş.
Tavsiyeleriniz icin cook tesekkur ederim.dikkate alacagim,Böcekli olanları at . .
Ortamı temizle . .
Raid de koyduysan giderler bikaç güne. .
Her yeri aç çıksınlar. .
Kelebek gibi degil ya sert kabuklu kucucuk bocekler.arada ucuyo arada yuruyo yani.guve degil bu canim oyle soyleyimO zaman sizin dediginiz kelebek gibi birşey. Gıcık gıcık heryerden uçarlar böyle
Kileri temizleyip ordaki eşyaları havalandırsanız yeter gider onlar nasılsa. Ara ara da hep kontrol edin böceklenen var mı diye
O arada tek tuk kalanlar kendiliginden cogalmaz uremez di mi?canım böceklenen herseyı at gecer o....
Rica ederim canım. .Tavsiyeleriniz icin cook tesekkur ederim.dikkate alacagim,
Bunlar hem yuruyor hem ucuyolar canimdediğim gibi ben ilaçlatmdım hiç :/ raid tablet yürüyen haşereler için değil mi bunlar uçuyor etkili ise bende alayım :)
Kelebek gibi degil ya sert kabuklu kucucuk bocekler.arada ucuyo arada yuruyo yani.guve degil bu canim oyle soyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?