- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Olumluda olsam olmuyor çevremdeki arkadaşların ailemde senin işlerin bi tek seferde olmaz herşeyin zor olur derlerHerişim ters gidiyor deyip negatif düşünürseniz her işiniz ters olur.Evrene olumlu mesajlar vermeye ne dersiniz?
İşte demesinler yani.Olumluda olsam olmuyor çevremdeki arkadaşların ailemde senin işlerin bi tek seferde olmaz herşeyin zor olur derler
Bu hayatta çok kısmetsiz bir insanım hangi işe başlasam ters gidiyor yada bişeye ulaşmak için normal insan 1 uğraşırken ben 10 uğraşıyorum ...kardeşimle 1 gün arayla internetten lens siparişi verdik onunki sonraki gün geldi bnmki geç geldi önce yanlış marka göndermişler geri kargoya verdim bu sefer numarasını yanlış göndermişler yine kargoya vericem 10 gündür uğraşıyorum ....okul ikili ilişkiler herşeyim zor oluyor büyü mü kısmetsizlik mi ne var bilmiyorum
yanlış anlamazsanız size hep aklıma takılan b bu soruyu sormak istiyorum..Dizilerdede duyuyorum bunu !Herişim ters gidiyor deyip negatif düşünürseniz her işiniz ters olur.Evrene olumlu mesajlar vermeye ne dersiniz?
Ben de bayılırım böyle kişisel gelişim zırvalarınayanlış anlamazsanız size hep aklıma takılan b bu soruyu sormak istiyorum..Dizilerdede duyuyorum bunu !
EVRENE OLUMLU MESAJ VERMEK nedir ?
Evrene olumlu mesajlar bende gonderiyorum. Sanırım Kenan Evrene gidiyorHerişim ters gidiyor deyip negatif düşünürseniz her işiniz ters olur.Evrene olumlu mesajlar vermeye ne dersiniz?
Ne güldüm su msjiniza Allah ta sizi güldürsün. Ay evrene gönderecektim pardon, evrende sizi güldürsün.Evrene olumlu mesajlar bende gonderiyorum. Sanırım Kenan Evrene gidiyor
boy abdesti al....Bu hayatta çok kısmetsiz bir insanım hangi işe başlasam ters gidiyor yada bişeye ulaşmak için normal insan 1 uğraşırken ben 10 uğraşıyorum ...kardeşimle 1 gün arayla internetten lens siparişi verdik onunki sonraki gün geldi bnmki geç geldi önce yanlış marka göndermişler geri kargoya verdim bu sefer numarasını yanlış göndermişler yine kargoya vericem 10 gündür uğraşıyorum ....okul ikili ilişkiler herşeyim zor oluyor büyü mü kısmetsizlik mi ne var bilmiyorum
Yanlış anlamam niye anlayayım ki.yanlış anlamazsanız size hep aklıma takılan b bu soruyu sormak istiyorum..Dizilerdede duyuyorum bunu !
EVRENE OLUMLU MESAJ VERMEK nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?