Herşeyim ters gidiyor

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Bu hayatta çok kısmetsiz bir insanım hangi işe başlasam ters gidiyor yada bişeye ulaşmak için normal insan 1 uğraşırken ben 10 uğraşıyorum ...kardeşimle 1 gün arayla internetten lens siparişi verdik onunki sonraki gün geldi bnmki geç geldi önce yanlış marka göndermişler geri kargoya verdim bu sefer numarasını yanlış göndermişler yine kargoya vericem 10 gündür uğraşıyorum ....okul ikili ilişkiler herşeyim zor oluyor büyü mü kısmetsizlik mi ne var bilmiyorum

Kaç kişi tanıdıysam " isim ters gidiyor " dedikçe daha da kötü oluyorlar. Biraz pozitif bakın, olumsuz durumlardan olumlu seyler çıkarın.Bir çiçeğe bile her gün sen çirkinsin deseniz çiçeklerini döker...

Bu hayatta çok kısmetsiz bir insanım hangi işe başlasam ters gidiyor yada bişeye ulaşmak için normal insan 1 uğraşırken ben 10 uğraşıyorum ...kardeşimle 1 gün arayla internetten lens siparişi verdik onunki sonraki gün geldi bnmki geç geldi önce yanlış marka göndermişler geri kargoya verdim bu sefer numarasını yanlış göndermişler yine kargoya vericem 10 gündür uğraşıyorum ....okul ikili ilişkiler herşeyim zor oluyor büyü mü kısmetsizlik mi ne var bilmiyorum

Pozitif bakmakla alakası yok bunun
Ben dr olumlu pozitif bir insanım ama benim de her işimde illa bir terslık cıkAr
Hiçbir işim su gbi akıp gitmez

Herişim ters gidiyor deyip negatif düşünürseniz her işiniz ters olur.Evrene olumlu mesajlar vermeye ne dersiniz?
yanlış anlamazsanız size hep aklıma takılan b bu soruyu sormak istiyorum..Dizilerdede duyuyorum bunu !
EVRENE OLUMLU MESAJ VERMEK nedir ?

yanlış anlamazsanız size hep aklıma takılan b bu soruyu sormak istiyorum..Dizilerdede duyuyorum bunu !
Ben de bayılırım böyle kişisel gelişim zırvalarına :KK70:
Allah'ın adı evren,duanın adı da mesaj olmuş,peh.
Allah'a dua edin,bu kadar.

Benim eşim böyle
Kuru düzde sele gider
Olmayacak aksilik körün taşı gibi gelir onu bulur
Ben sürekli okuyup üflüyorum arkasından, yanında otururken
Negatif kötümser biri de değil
Niye bende çözemedim

boy abdesti al.... :eğlence::KK49::KK53:

Yanlış anlamam niye anlayayım ki.
Hani sürekli olarak olumsuz düşünürseniz tüm olumsuzluklar sizi bulur demek istedim.Hayatta mutlaka karşımıza kötü şeyler de çıkacaktır lakin bardağa dolu tarafından bakarak naifleştirebiliriz bu durumları.

Back
X