herseyimi anlatmış. .

Annemin çok sık kullandığı bir laf vardır; Verme sırrını dostuna. O da gider verir dostuna.... Gerçi size de hata bulamıyorum. Ne de olsa teyzeniz. Güvenmişsiniz. Ben de olsam ilk teyzemi arardım herhalde. Teyzeniz hata yapmış. Bence arayın ve bunu söyleyin açıkça. Ben sana sırrımı vermiştim, kimsenin bilmesini istemediğimi söylemiştim.Güvenimi kırdın deyin. Bilsin yaptığı hatayı. Bundan sonra da bu tip özel konularınızı paylaşmayın.

Sizi anliyorum ama iste ben zaten konu sahibini ailesine hak veriyorum. Gene siddet gorucem korkusuyla yasanmaz. Siz terapiyle duzelme ihtimallerini dusunerek yaziyorsunuz bense Allah korusun daha kotu ihtimalleri dusunerek. Bu durumda bence aileden bir iki kisi bilmis daha iyi. Ay dogum gunumu unuttu diye kusmus degiller ki. Ortada cok ciddi sorunlar var. Ben dayisi aradiginda nasilsin kizim dediginde sesinde bi burukluk hissetse gelip sahip cikacak diye dusunuyorum. Yoksa bak bak tum sirlarini biliyorum diye aradigini dusunmuyorum. Konuya yorum yaptigimda da bunun cok kotu bir sey olmayabilecegini soyluyorum. Her kari koca arasinda olabilecek bir tartisma olsa bu insanlarin bilmesine kizardim ama ortada siddet varsa bilmeleri daha iyi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok sevdiğim bir aile dostumuz bana geçen tam da bu konuyla ilgili bir şey söyledi. Dört duvar arasında yaşanılanları kendin aşmaya çalış, en güvendiğin insana dahi anlatma yarın bir gün zayıf bir anında suratına vururlar. Bu da buna benzer olmuş. Keşke anlatmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş. Bundan sonra anlatmamanız gerektiğini anlamışsınızdır.Tabi olması gereken bu konunun dillendirilmemesiydi. Ne olursa olsun onlar aile bireyleriniz yine konuşun görüşün ancak bir daha bu tarz konuları onlarla konuşmayın bence.

Onceki konunu biliyorum canim.teyzen bunu tek basina tasiyabilecegini dusunmemis belki ona agir bir yuk gibi geldi.ve dertlesti digerleri de seni merak etti.yasadigin kolay değil bence kuvvetli bi ailen var seni merak eden kollayan kiymetini bil esinle baristin cok guzel ama hemen teyzene de niye cephe aldin bence hic kadincagiza busey belli etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…