- 20 Ekim 2009
- 8.863
- 15.712
- 823
- Konu Sahibi Birminikbulut
-
*****Merhaba bayanlar.ben üç yıldır bi ilişki yaşıyodum.bu ilişki için aklınıza gelebilecek her türlü fedakarlığı yaptım.ama o mezun oldu ve ilişkimiz bitti.bu ilişkiyi senin hataların bitirdi soğudum ben artık diyo.beni heryerden engelledi.orda sorunları varmış.beklediği gibi değilmiş hiçbişey ama herşey düzelse bile beni oraya gtürse ben sorun yaratırmışım bi şekilde.bana seni seviyorum ama huzur istiyorum diyodu.en sn knuşmamzda soğudum artık anla olmaz bir daha senin hataların bizi bu duruma getirdi dedi.sürekli sinirleniyo biz konuşurken ama arkadaşlarım sürekli senden bahsediyo dediğinde gülümsüyomuş.ama ben delirmek üzereyim bi türlü unutamadım.onu geri getirmek istiyorum.yardım edin lütfen..her türlü fikre açığım yeter ki unut demeyin.çünkü yapamıyorum.
Ben bi iliskide kadina da erkege de israrciligi ve karsisindaki kisiye yapismasini sevmiyorum. Hele kadin da iice cirkin duruyo. Biraz agir olMerhaba bayanlar.ben üç yıldır bi ilişki yaşıyodum.bu ilişki için aklınıza gelebilecek her türlü fedakarlığı yaptım.ama o mezun oldu ve ilişkimiz bitti.bu ilişkiyi senin hataların bitirdi soğudum ben artık diyo.beni heryerden engelledi.orda sorunları varmış.beklediği gibi değilmiş hiçbişey ama herşey düzelse bile beni oraya gtürse ben sorun yaratırmışım bi şekilde.bana seni seviyorum ama huzur istiyorum diyodu.en sn knuşmamzda soğudum artık anla olmaz bir daha senin hataların bizi bu duruma getirdi dedi.sürekli sinirleniyo biz konuşurken ama arkadaşlarım sürekli senden bahsediyo dediğinde gülümsüyomuş.ama ben delirmek üzereyim bi türlü unutamadım.onu geri getirmek istiyorum.yardım edin lütfen..her türlü fikre açığım yeter ki unut demeyin.çünkü yapamıyorum.
ilk kez duyuyorum bu terimi :)Aklımıza gelebilecek her fedakarlığı yapman senin sorunun..hiç mi duymadınız üniversitede aşklar otogara kadar...(istisnaları tenzih ederim)
canım benim iyi güzel demişsin de aramayıp sormayıp hiç kimseye bahestmeyip kendini çekince bile gelmezse ya? şu an konu sahibine benzer bi durumdayım daSen bu kadsr ustune dustun her istedigini yaptin her fedakarligi yaptin ya totosu kalkmis, degerini bilmemis. Ondan vazgecemiycegini onu cok sevdigini biliyo ici rahat. Ne zaman gitsen onu kabul edicegini biliyo. O anca bi sekilde yola gelir, anca bi sekilde sana doner. Onun yolu da su 'ne ar ane sor arkadaslarina da bahsetme senden haber alamasin, sen de onu engelle, hicbisey yazma bekle. aa beni seven kiz nasil boyle durur nasil biseyler yapmaz benden nasil vazgecer diyip tutusucak. Egolari yere vurcak. Kostur kostur sana gelicek. Hemen atlama sazan gibi. Surundurmezsen yine gider. Egolarini sisirirsin. Sana geldiginde yazdiklarini goruo cevap vermiycaksin. Aramalarini acmiycaksin. Senden bu davranisi gorunce sok olucak. Seni seviyorum gel barisalim diycek. O zaman gorup bikac saat sonra yazicaksin hayir diyceksin kabul etmiyceksin. Cunku hatalarini farketmemis olucak sadece senin ondan vazgecmedigini bilip icini rahatlatmak icin donucek. İstemiyorum seni diyceksin. Ben her turlu fedakarligi yaptim sen degerini bilemedin. Bitti git benle bulamadigin mutlulugu baskalarinda bul by diyceksin. Kopek olucak pesinde ben seni seviyorum senden baskasiyla yapamam yapma boyle bi hata yaptim bilmemne ler havada ucusucak. Goruo yazmiycaksin. O yazicak zaten. Bilmiyotum dusunmem lazim buna hazir degilim bana zaman ver sana da bu iliskiye de eski guvenim yok diyceksin. Zaman falan vermiyoruk sana beraber gecircegimiz cok guzel gunler olucak hersey cok farkli olucak lutfen affet diycek. Onu basinda dusunucektin biraz dusunmeye ihtiyacim var diyceksin.' bunu yaptin mi cocuk senindir. He eger kaybetmekten korkarsan, ki bundan fazla ne kadar kaybedebilirsin ki ayrilmissiniz zaten. Bunu yapmazsan o cocuk hic aenin olmiycak ya da gelip tekrar gidicek. Yine de sen bilirsin. Burda beni dinleyen bunun aynisini yapan iki kisi suan evlilikten konusuyo. Nicklerini haturlasam soylerdim de unuttum kac ay gecti
Gidip gelmeyen hic bi erkek yoktur. Yazarak anca kendini kucuk dususurursun daha cok kacar. Senin yalvarmanla olucaksa hic olmasin daha iyi. Ne kadar gurur kirici bisey bi erkegin senin arkanda yaa cok agladi yalvardi dayanamadim baristim demesicanım benim iyi güzel demişsin de aramayıp sormayıp hiç kimseye bahestmeyip kendini çekince bile gelmezse ya? şu an konu sahibine benzer bi durumdayım da1 aydır aramıyorum sormuyorum ama yok gelmiyo
canım sana mesaj attım bak :)Gidip gelmeyen hic bi erkek yoktur. Yazarak anca kendini kucuk dususurursun daha cok kacar. Senin yalvarmanla olucaksa hic olmasin daha iyi. Ne kadar gurur kirici bisey bi erkegin senin arkanda yaa cok agladi yalvardi dayanamadim baristim demesi
evet ben de merak ediyorum, konu sahibi ne yaptınız da bıktı sizden açık açık anlatırmısınız?Kusura bakmayın ama burada insanları çok güzel yanıltıyorsunuz. Fedakarlıkmış, bilmemkaç yılmış, geçin bunları. Bu adam size niye bunları dıyor arkadaşım? Huzur vermiyormuşsunuz, hep yaptıklarınız onu bıktırmış, ayrılma noktasına getirmiş işte. Siz ona ne yaparak ilişkiyi zedelediniz, bu adam ne diyor ondan haber verin. Fedakarlık ne? Siz ona hayatını zehir ettikten sonra fedakarlık yapsanız ne yazar?
Konuyu süsleyerek, esas sorunu örterek burada günahsız melekmişsiniz de kötü adam durduk yere ayrılmış gibi yazıyorsunuz. Konuda besbelli anlatmadığınız şeyler var, yukarıda sorduklarıma cevap verin ve esas mevzuya geçelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?