merhaba arkadaşlar başımdan geçen ve beni şoka uğratan bi olayımı anlatmak istiyorum 1buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var geçen yaz dönemi 3 hafta kadar biayrılık yaşadık ve kesinlikle kararlıydık yolumuza bakıyoduk ne o arardı nede ben yoluma baktığım için kesinlikle yenibiri olursa kafama yatarsa kabul edeceğim diyodum neyse benimle tanışmak isteyen biri çıktı yakışıklı ve temiz birine benziyodu teklifide getiren benim erkek arkadaşım ve kabul ettim ve bi yerlerde oturduk konuştuk gayet işinde gücünde saygılı bi tip numaramı verdim kalktık eve gidcm (sevgilimin erkek arkadaşıyla ve benim kız arkadaşımın arasını yapmıştık bizden 2 ay sonra çıkmaya başladılar biz ayrıldık tabi onlar devam ediyolar)kız arkadaşım aradı acil 4müz görüşcz dedi sevgilim benimle görüşmek istiyomuş geldi beni aldı görüşmeye gidcz derdi nediye duraktayım yeni tanıştığım çocuk görmedi beni arabaya bindi nereye yaptı el işaretiyle gidiyorum dedim telimin şarjı bitmiş kapalı neyse görüşmeye gittim sevgilimle tartıştık ettik telefonumu istedi ben vermedim başta çok direndim alıp hattı çıkarıp kendi teline taktı zorla bakalım neler yapmışsın ben yokken dedi tabi kendi telini de gurula veriyo hattı takar takmaz o çocuktan mesaj geldi nereye gidiyosun telefonun mu kapalı diye tabi kayıtlı ismiyle kim dedi bu çocuk durumu anlattım falan müsade etmem dedi böyle bişeye çocuğa mesaj attı telefonumdan bir daha sakın mesaj atıp arama diye çocuk tamam dedi neyse ben mahçup oldum tabi sonra barıştık biz çocuğuda arada görüyorum okulda mahçubum ne bileyim yanlış tanıdı beni diye bu 1 sene hep bunun mahçupluğunu yaşadım facede gezinirken çocuğun facesine rastladım bakındım sadece fotolar bişey yok bana facem yok demişti odönem neyse fotosunu kimler beğenmiş derken bi bayan gördüm adı soyadı bu çocuğun soyadıda yanında iki soyismi var profiline baktım bu çocukla dans ederken fotoları var etiketli bu çocukk kapak profilinde yenidoğan bebek resmi baktıkça kadın hamile az da daha aşağı indim 2012 de evlenmiş bu çocukla ben şok
ben 1 sene boyunca çocuğun yüzüne bakamazken adamın yaptığına bakarmısın erkek arkadaşım bile ne olsada buolayı unutmam demişti benden sonra hemen başka biriyle tanıştın diye pişmandım ve mahçuptum ama adamın evli olduğunu öğrenince bu ş...siz için mi bukadar yaşadım şeyi gerçekten çok şükür dedim aynı gün içinde bu çocukla tanıştım aradan bi kaç saat sonra sevgilim döndü kesin bitirmişken birşeyler mani oldu buna kadermi denir yada başka bişey mi gerçekten şükrettim :40

Son düzenleme: