• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşeyin bi sebebi var..

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
merhaba arkadaşlar başımdan geçen ve beni şoka uğratan bi olayımı anlatmak istiyorum 1buçuk yıldır devam eden bi ilişkim var geçen yaz dönemi 3 hafta kadar biayrılık yaşadık ve kesinlikle kararlıydık yolumuza bakıyoduk ne o arardı nede ben yoluma baktığım için kesinlikle yenibiri olursa kafama yatarsa kabul edeceğim diyodum neyse benimle tanışmak isteyen biri çıktı yakışıklı ve temiz birine benziyodu teklifide getiren benim erkek arkadaşım ve kabul ettim ve bi yerlerde oturduk konuştuk gayet işinde gücünde saygılı bi tip numaramı verdim kalktık eve gidcm (sevgilimin erkek arkadaşıyla ve benim kız arkadaşımın arasını yapmıştık bizden 2 ay sonra çıkmaya başladılar biz ayrıldık tabi onlar devam ediyolar)kız arkadaşım aradı acil 4müz görüşcz dedi sevgilim benimle görüşmek istiyomuş geldi beni aldı görüşmeye gidcz derdi nediye duraktayım yeni tanıştığım çocuk görmedi beni arabaya bindi nereye yaptı el işaretiyle gidiyorum dedim telimin şarjı bitmiş kapalı neyse görüşmeye gittim sevgilimle tartıştık ettik telefonumu istedi ben vermedim başta çok direndim alıp hattı çıkarıp kendi teline taktı zorla bakalım neler yapmışsın ben yokken dedi tabi kendi telini de gurula veriyo hattı takar takmaz o çocuktan mesaj geldi nereye gidiyosun telefonun mu kapalı diye tabi kayıtlı ismiyle kim dedi bu çocuk durumu anlattım falan müsade etmem dedi böyle bişeye çocuğa mesaj attı telefonumdan bir daha sakın mesaj atıp arama diye çocuk tamam dedi neyse ben mahçup oldum tabi sonra barıştık biz çocuğuda arada görüyorum okulda mahçubum ne bileyim yanlış tanıdı beni diye bu 1 sene hep bunun mahçupluğunu yaşadım facede gezinirken çocuğun facesine rastladım bakındım sadece fotolar bişey yok bana facem yok demişti odönem neyse fotosunu kimler beğenmiş derken bi bayan gördüm adı soyadı bu çocuğun soyadıda yanında iki soyismi var profiline baktım bu çocukla dans ederken fotoları var etiketli bu çocukk kapak profilinde yenidoğan bebek resmi baktıkça kadın hamile az da daha aşağı indim 2012 de evlenmiş bu çocukla ben şok :53:ben 1 sene boyunca çocuğun yüzüne bakamazken adamın yaptığına bakarmısın erkek arkadaşım bile ne olsada buolayı unutmam demişti benden sonra hemen başka biriyle tanıştın diye pişmandım ve mahçuptum ama adamın evli olduğunu öğrenince bu ş...siz için mi bukadar yaşadım şeyi gerçekten çok şükür dedim aynı gün içinde bu çocukla tanıştım aradan bi kaç saat sonra sevgilim döndü kesin bitirmişken birşeyler mani oldu buna kadermi denir yada başka bişey mi gerçekten şükrettim :40

Son düzenleme:
Onu sizinle tanıştıran kişiyi bulmak lazım aslında.

Dikkatli olmak lazım, misler kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış.

biri türkçeye çevirebilir mi konu sahibinin yazdıklarını. bana çince gibi geldi hiçbir şey anlamadım. ilk yorum yapan arkadaş ne olmuş bi özet geçer misin

Onu sizinle tanıştıran kişiyi bulmak lazım aslında.

Dikkatli olmak lazım, misler kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış.

kesinlikle bütün sinirim ona karşı 4 yıllık arkadaşının evli olduğunu bilmiyor mydu sanki yeni öğrendim görsem de o arkadaşımı artık sesimi etmem heralde Allah havale etmek lazım böylelerini bi görseniz bebeğini karısını ne kadar tatlı ve güzeller :50:

bende bir şey anlamadım açıkcası anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi

biri türkçeye çevirebilir mi konu sahibinin yazdıklarını. bana çince gibi geldi hiçbir şey anlamadım. ilk yorum yapan arkadaş ne olmuş bi özet geçer misin

ben geçeyim özeti ablam sevgilimden ayrıldığım dönem biriyle tanıştım evliymiş meğer ben bunu bilmiyorum sabahı bu adamla tanıştım akşamı sevgilim döndü geri barıştık sevgilimle ben mahçup tabi ve bu adamın evli olduğunu dün öğrendim iyikide sevgilim ogün dönmüş bana ve barşımışız yoksa büyük bi yalanın ortasına düşecektim

bende bir şey anlamadım açıkcası anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi

Arkadaş sevgilisinden ayrılmış. Sonra bi arkadaşı başka biriyle tanıştırmış. O kişiyle buluştuğu gün sevgilisi aramış onunla da görüşmüş. Sevgilisiyle barışmış, sonra adamın evli olduğunu öğrenmiş. Yani allahın sevgili kuluymuş.

Noktalama işaretlerinin gözünü seveyim:ssz:

Arkadaşım bi nokta virgül bir tırnak işareti falan kullansaydın hiç anlaşılmıyor ki cidden:/

Ama sonuç olarak olay şuymuş anladığım kadarıyla, bu arkadaş sevgilisinden ayrılmış 3 hafta sonra başka biriyle tanıştırmışlar kendisini. Ama o tanıştıkları gün ne tesadüftür ki eski sevgilisi ona geri dönmüş ve bir şekilde barışmışlar. Sonradan bu tanıştırmaya çalıştığı çocuğun profiline bakarken bir de ne görsün meğer evliymiş. Arkadaş da şimdi diyor ki bakın az kalsın bilmeden evli adamla ilişki yaşayacaktım ama neyse ki o gün eski sevgilim geldi ve barıştık. Ben bunu anladım:1:

Ay zaten ben yazana kadar açıklamış arkadaş da, pardon:)

Son düzenleme:

Canim heyecandan araya nokta koymayi unutmus :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Noktalama işaretlerinin gözünü seveyim:ssz:

Arkadaşım bi nokta virgül bir tırnak işareti falan kullansaydın hiç anlaşılmıyor ki cidden:/

Ama sonuç olarak olay şuymuş anladığım kadarıyla, bu arkadaş sevgilisinden ayrılmış 3 hafta sonra başka biriyle tanıştırmışlar kendisini. Ama o tanıştıkları gün ne tesadüftür ki eski sevgilisi ona geri dönmüş ve bir şekilde barışmışlar. Sonradan bu tanıştırmaya çalıştığı çocuğun profiline bakarken bir de ne görsün meğer evliymiş. Arkadaş da şimdi diyor ki bakın az kalsın bilmeden evli adamla ilişki yaşayacaktım ama neyse ki o gün eski sevgilim geldi ve barıştık. Ben bunu anladım:1:

aynen olay buşekil k. bkmayın aceleyle yazıverdim :(

ok anladım sagolun.

ilginçmiş... anlamadıgım haliyle daha ilginçti gerçi. en azından bi gizem vardı anlayamadıgım için. tüm büyüsü kaçtı şimdi :60::60:

ee konu sahibesi sevgilinin bundan haberi var mı onunla ilgili de bir şeyler yazmışsın sanırım, onu çözemedim.

evli adamdan kurtuldugun için de geçmiş olsun :3:

Arkadaş sevgilisinden ayrılmış. Sonra bi arkadaşı başka biriyle tanıştırmış. O kişiyle buluştuğu gün sevgilisi aramış onunla da görüşmüş. Sevgilisiyle barışmış, sonra adamın evli olduğunu öğrenmiş. Yani allahın sevgili kuluymuş.

evet dün öğrendim evli olduğunu 1 yıldır adamın yüzüne bakamazken benim hakkımda yanlış düşünüyordur derken adam evli ve çocuğu olmuş yeni facesine bakınıyodum evli olduğuna dair hiç bişey yok tesadüf eseri öğrendim resmen :25:

ok anladım sagolun.

ilginçmiş... anlamadıgım haliyle daha ilginçti gerçi. en azından bi gizem vardı anlayamadıgım için. tüm büyüsü kaçtı şimdi :60::60:

ee konu sahibesi sevgilinin bundan haberi var mı onunla ilgili de bir şeyler yazmışsın sanırım, onu çözemedim.

evli adamdan kurtuldugun için de geçmiş olsun :3:

sevgilim evli olduğunu bilmiyo garibim sadece o gün tanışmak için adım attığımızı öğrenmişti 'bu kadar çabuk mu' demişti bana :43:

Olsun önemli olan olayı kavramamız:1: Evet allah korumuş konuya gelince, iyi bari. Bence sizi onunla tanıştıran o kişiyle görüşmeyin artık

:) sevindim:52: yeni öğrendim evli olduğunu düne kadar arkadaşıma da selam veriyodum mahçup olduğumu düşünüyodum onada Allah ım ne kadar safmışım :26:

Adam da büyük ihtimal tüh bee kız evli olduğumu öğrendi kaçırdık manitayı diye düşünüyordu :27::27:

Son düzenleme:
yeni olduğu dönem hep açıyodu konuyu tartışıyoduk ama kapattık kesinlikle bahsetmiyoruz zaten evli olduğunu öğrense neler derdi neler :43:

bi tartışma esnasında ya da tekrar bi ayrılıp barışma gibi bir şey olursa aynı konuyu açabilir haklı çıkabilmek için. inş olmaz böyle bir şey ama bil yani, kalıyor akıllarının bir köşesinde. konuyu açarsa da agzına tıkıştırırsın artık.

Adam da büyük ihtimal tüh bee kız evli olduğumu öğrendi kaçırdık manitayı diye düşünüyordu :27::27:

bende düşündüm aynını :D adam öğrendiğimi sanıyodur belki ş..siz Allah ım ya neadamlar var gülgibi karısı tatlı mı tatlı erkek çocuğu var adamın yaptığına bak ne cesaret ne rahatlık anlam veremiyorum :/

Back
X