Herşeyin kötüye gitmesi(ekonomi,savaş, evlilikler, insan ilişkileri)

Valla dunyanın sonu gelmiş gibi hissediypr insan gece iısıkları kapatıp yatınca dısarıdan gelen uzak araba ugultulrı,ucak ugultuları korkutmaya basladı. Isıkları hep acık uyur oldum ve malesef depremden beridir saat 4.17fen önce gözlerim kan canagınada dönse uyuyamıyorum her gece erken yatıcam diyip saat 4.30 5 yapıyorum. Aha gene öyle... ay tutulması var imiş bu yuzden tüm burclarda karamsarlık sıkılganlık agır enerji ve bitişler görülebiliyormus...özellikle de boğa burcları felfecir gecirecekmüş bu sureci .israilin burcuda boga kapanış bitiş diye yorumlanıyor. Rabbim ac gözlülerin gözübü doyursun milletin topragından çekseler ellerini. Rabbim ülkemize milletimize zeval vermesib. Daima ayakta tutsun. Ülkemi bozguna ugratmasın, hiçbir zaman düşmana boyun egdirmesin şanını indirmesn. Güç kuvvet versin ülkemize . Mazlumun ahını yerde bırakmasınn Aminn... günlerdir çok yoruldular çaresizce beklemekten ölümün heran nerden gelecegini beklemekten , zaten ölecekleribi bilip bari bir yudum su içebilseydim demekten. El kadar bebeler açlıktan analaının memelerinr yapısmıs ama ah be yavrum annen ne yiyip içebiliyor ki karnı aç susuz sana nasıl sut vrsin be:( kucuck cocuklar hastane koselerinde toz duman kan yara bere içinde baslarında ne anne ne baba saskın korku dolu gozlerle etrafta annelerini arıyor gözleri. Okadar yabancı insanın içimde cestlerin içinde tir tir titreyerek ana kucagında ıyuyacak bebeler sedyelerde annem nerde diye arıyor.çok yoruldular çok. Allahım merhamet et o cocukların ne sucu gunhı var neden işknceyle sınanıyolar ya cennetine al hepsini ya da çektirme anasız babasız kalmasınlar allahım cok

İyi akşamlar hanımlar. Kendimi 8-9aydır çok kötü hissediyorum hiç yaşam enerjim yokmuş gibi. Güzel giyinip gezmek bile gelmiyor içimden. Ekonominin her geçen gün berbat hal alması, insanların ölmesi, insan ilişkilerinin pamuk ipliğine bağlı gibi olması yada hep çıkar üzerine kurulması gibi şeyler yüzünden iyice alt üst oldum. Eşimden ayrılmamın etkisi de büyük tabi ama artık hayattan hiç zevk alamıyorum. Amaçsızca yaşıyorum sadece. Çok üzülüyorum kendim için….. sadece bir iç döküştü. Okuduğunuz için teşekkürler….
Bu yaşananlar toplumsal travma özellikle savaş ekonomik sıkıntı vs ilişkiler o yüzden bozuluyor herkes korku içinde kendine yetmeye calisiyor kişisel bunalim ve sorunlar da cabası yalnız degilsin empatik tüm bireyler böyle hisseder aksi ters olurdu sanırım

Burayı okuyunca yalnız değilmişim onu anladım. çok mutsuzum. Hayattan zevk almıyorum. Zengin değilim ama Ekonomik sıkıntım yok. Kendi arabam var. Kariyer çocuk hepsi var. Ama çok mutsuzum. Bıkkınlık var her şeyden. 1 aydır iştahım yok. Halsiz kalıp hasta olmamak için yiyorum. Bu nasıl geçecek. Maneviyat a yönelin filan yazan olmuş. Namaz kılan biriydim o da içimden gelmiyor artık. X de Gazze'yi görüyorum rahat batıyor galiba diyorum. Sonra şükrediyorum. Başıma Allah tan bela gelecek diye korkuyorum.

Back
X