• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabi hep erkekler mi öder...?????

Evet ya konum hortlamis :Dd
Konuyada gelince artik ben odemeye baslamistim hesaplari
İlk stajer maasimla onu yemege bile cikarmistim
Tatlilar benden olmaya baslamisti falan filan
Ama sonra benden ayrilmak istedigini soyledi. Bir anda hicbir neden yokken
Ayrildigimizdan 10 gun falan sonrada bana tercih ettigi kizla fotograflarini koydular
Yikildim yani kizlar hala da yikigim
Bu konuyuda onun icin acmistim, bildirimler gelince dayanamadim :))

Evet ya konum hortlamis :Dd
Konuyada gelince artik ben odemeye baslamistim hesaplari
İlk stajer maasimla onu yemege bile cikarmistim
Tatlilar benden olmaya baslamisti falan filan
Ama sonra benden ayrilmak istedigini soyledi. Bir anda hicbir neden yokken
Ayrildigimizdan 10 gun falan sonrada bana tercih ettigi kizla fotograflarini koydular
Yikildim yani kizlar hala da yikigim
Bu konuyuda onun icin acmistim, bildirimler gelince dayanamadim :))
al işte.. onun için hiçbir erkeğe fedakarlık yapmıcaksın nankör bunlar.. harcadığın paralara yazık..

al işte.. onun için hiçbir erkeğe fedakarlık yapmıcaksın nankör bunlar.. harcadığın paralara yazık..
Aynen oyle artik guvenim o kadar sarsildi ki arkadaslarima bile guvenemiyorum :(
Degmezmis gercekten sadece bunu diyorum suan o kadar fedakarliga falan
Benden ayrilip buldugu yeni kizda onu birakti ve kendisi suan ayni benim gibi ayrilik acisi cekiyor heryerde acikli durumlar falan
Rabbim kimsenin yanina birakmiyor ama
Seven insanin duasida bedduasida tutar derler ya. Aynen oyle ne dediysem cikiyo bir bir. Ayni aciyo o da yasasin dedim, daha beter ini yasiyo suan

Aynen oyle artik guvenim o kadar sarsildi ki arkadaslarima bile guvenemiyorum :KK43:
Benden ayrilip buldugu yeni kizda onu birakti ve kendisi suan ayni benim gibi ayrilik acisi cekiyor heryerde acikli durumlar falan
Seven insanin duasida bedduasida tutar derler ya. Aynen oyle ne dediysem cikiyo bir bir. Ayni aciyo o da yasasin dedim, daha beter ini yasiyo suan

Aldatan aldatılıyor hep..

yediği yemeğin parasını ödemek ne zamandır fedakarlık oluyor.

Aynen oyle artik guvenim o kadar sarsildi ki arkadaslarima bile guvenemiyorum :KK43:
şükret ki senin bedduan tutmuş, benim bedduamda tutmuyor, benim canımı yakan kim varsa şu anda mutluluktan ölüyor, kimisi evlendi kimisi evlenmek üzere.. olan bana oldu ben üzüldüğümle kaldım..

Back
X