Hesabıma bir başkası mı girdi ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Meraba hanımlar.
Bi sorum olacak.
İnstagram hesabımda bugün gelen 2 tane mesaj isteği vardı. Okudum ama geri çevir yada onay yapmadım. Öylece duruyordu ikiside. 4 5 saat sonra hesaba girdim istekler yok. Normalde geri çevirmediğim sürece silinmezdi. İkisi birden geri çekmiş olamaz.
Aklıma hesabıma başka biri daha mı giriyor düşüncesi geldi ?
Sizin fikriniz nedir ?
Eğer böyle bişey varsada nasıl emin olabilirim , görebilirmiyim bi başkasının girip girmediğini ?

Mesaj isteği gönderen kişinin adını görmüşsündür.
Arat bak aramada çıkarsa isteği geri çekmiştir
Çıkmazsa ya hesap dondurmustur yada spamlamistir

Mesaj isteği gönderen kişinin adını görmüşsündür.
Arat bak aramada çıkarsa isteği geri çekmiştir
Çıkmazsa ya hesap dondurmustur yada spamlamistir
2 tane vardı adlarına dikkat etmedim hiç. Aceleyle bakıp çıkmıştım eve gidince geri çevir yaparım diye. Eve gelince baktım yoklar. İkisininde birden yok olması beni şüpheye düşürdü biri silinse geri çekmiş vs derdim de

mesaj isteği demişsiniz takip dememişsiniz.takip istekleri geri çekilir de mesaj yollandı mı geri alınmaz ki:olamaz: bilemedim biri girmiş de olabilir.ya da bazen şöyle oluyor bana teee ne zaman önce gelen bildirimler yeniden geliyor , internet yüzünden diye düşünüyordum.ya da uygulamanın hatası.

mesaj isteği demişsiniz takip dememişsiniz.takip istekleri geri çekilir de mesaj yollandı mı geri alınmaz ki:olamaz: bilemedim biri girmiş de olabilir.ya da bazen şöyle oluyor bana teee ne zaman önce gelen bildirimler yeniden geliyor , internet yüzünden diye düşünüyordum.ya da uygulamanın hatası.
Mesajlarda geri alınıyo gönderimi iptal ettimi karşıdan da siliniyo mesaj , istekse kalkıyo görünmüyo ;)

Back
X