• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabını bilmeyen sorumsuz bir adam

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
Anlatmasam yine içime dert olucak buraya açıldığım zaman bi mebze olsun rahatlıyorum neyse gelelim konukuza bi önceki konumda eşimiz agır sözleri yüzünden hamile halimle boşanmaltan söz ediyordum ama yaptıklarını bahaneşerin arkadına saklayıp yine affettim tabi hamile olmaminda çok büyük etkeni vardı bu konuda.. eşim sinirli bi adam hatasını kabul etmez ve yüzüne vuruldugunda coo sinirlenir ne dediğini bilmez hersey yapablir...
Yakında bebebğimiz olucak ve maddi anlamda hiç bir birikimimiz yok ayrıca bi miktar borçlarımızda var.. eşim hiç çocuk hesabını bilmyorum geleceğe yöbelk birsey düşünmüyor gereksiz alişverisler yapıyo ama cocuga hazlıga baslayalım dediğimde erteliyor yada bütçenin uygun olmadgndan söz ediyor. Ama borçların hafiflemesi içinde hiç bir çabası yok çok rahat tavırları var haliyle bende çok endişeleniyorum..ne olacagını bilmyorum.. düğünden kalan bütün altınlarımı bozduk ve bi şekilde harcandı.. geriye sadece bir bileziğim kaldı onuda asla bozma taraftarı değilim.. neyse hal böyle olunca eşimin bileziğime güvendiğini hissetmeye basladm. Ama bnde bozmamakta kararlıym cünkü eğer bosanrsam tek güvencem o.. henüz kesin bi seklde istemedi ama istycegi belli diretp vermezsem huyunu bildgim için kötü seyler olcagnı bliyorum.. ne yapmam gerektgininnasl tavr takncagmı blmyorum bu adamdan iyice sogudum nefret ediyorum. Düşüncesiz ve sorumsuz bi insan bunlara ragmen birde benm eksiklerimi söyler offff offff nasl sevmişim evlenmişim bin pişmanım

Daha oncede okudum ben konunuzu ben esinizde pek bi isik goremedim bu evlilik bitecek ama nasil bitecek ne zaman bitecek bilemiyor gibisiniz yasiniz daha kucuk kendinize ve cocugunuza kotuluk yapmayin derim ben adam hakaret ediyor kufur ediyor bunlari cocugunuzda yasayacak duzelsin diye dua ederek sadece zaman harciyorsunuz seviyorsunuz belki belki gelecekten korkuyorsunuz bence yapmayin kendinizi degerli gorun cocugunuzu degerli gorun ayrilin bu adamdan bazi seyleri idrak etmek icin dayak yemeyimi bekliyorsunuz yine bahanelerin arkasina siginacak yine affedeceksiniz bu adamla evli kaldiginiz surece daha cok konu acarsiniz gibi hissediyorum

Daha oncede okudum ben konunuzu ben esinizde pek bi isik goremedim bu evlilik bitecek ama nasil bitecek ne zaman bitecek bilemiyor gibisiniz yasiniz daha kucuk kendinize ve cocugunuza kotuluk yapmayin derim ben adam hakaret ediyor kufur ediyor bunlari cocugunuzda yasayacak duzelsin diye dua ederek sadece zaman harciyorsunuz seviyorsunuz belki belki gelecekten korkuyorsunuz bence yapmayin kendinizi degerli gorun cocugunuzu degerli gorun ayrilin bu adamdan bazi seyleri idrak etmek icin dayak yemeyimi bekliyorsunuz yine bahanelerin arkasina siginacak yine affedeceksiniz bu adamla evli kaldiginiz surece daha cok konu acarsiniz gibi hissediyorum
Sözlerinizde o kadar haklısinizki
Bunlar benimde aklıma geliyor ve işin içinden hiç çıkamıyorum
Bunalima giriyorum
Hiç gücüm kalmadi
Gercekten intihar eden insanlari anlamaya basladim
Allah korusun onu bile düşündüğüm oluyordu

Bebeğiniz de olacakmış bence hemen boşanma kararı alma. Düzgünce oturup konuşun. Aile büyükleri tutumlu olma konusunda akıl versin. Eşinin yaşı kaç duzelme umudu yok mu? Hakaret konusunda birşey diyemem belki sana anlatamadigi problemi vardir sana patliyordur bilemiyorum

Yani bilemedim kala kala 1 bilezik kalmış ama bebek demek para demek. Hiç bitmiyorki ihtiyacı. Bileziği bozsan bile onun da sonu gelecek. Her ay en azından bana 300-500 tl ver diyebilirsin.

Bebeğiniz de olacakmış bence hemen boşanma kararı alma. Düzgünce oturup konuşun. Aile büyükleri tutumlu olma konusunda akıl versin. Eşinin yaşı kaç duzelme umudu yok mu? Hakaret konusunda birşey diyemem belki sana anlatamadigi problemi vardir sana patliyordur bilemiyorum
Ailelelrle hiçbirsey paylaşmadim hep içime attım mücadele ettim ama onunla mücadele ettikçe sözlerine karsılık verip münakaşaya girdikçe iyice eşimin saygısızlaşıp haddini aştığını gördüm.. o yüzden onunla konuşmak hüç içimden gelmyor ve olucaklardan endişe ediyorum.. ama bu böyle devam ederse ailelerle konusucam ama artık hamile olduğum için hiçbir yere sığamycagmı düşünüyorum eskiden bi ümit baba evim vardı ama bebeğimle düşünemyorum

Yani bilemedim kala kala 1 bilezik kalmış ama bebek demek para demek. Hiç bitmiyorki ihtiyacı. Bileziği bozsan bile onun da sonu gelecek. Her ay en azından bana 300-500 tl ver diyebilirsin.
En çok merak ettiğimde bu zaten bilezikten sonra nasil bir yol izleyicek .. para biriktirme çye de pek yanasmyor denedim

Ailelelrle hiçbirsey paylaşmadim hep içime attım mücadele ettim ama onunla mücadele ettikçe sözlerine karsılık verip münakaşaya girdikçe iyice eşimin saygısızlaşıp haddini aştığını gördüm.. o yüzden onunla konuşmak hüç içimden gelmyor ve olucaklardan endişe ediyorum.. ama bu böyle devam ederse ailelerle konusucam ama artık hamile olduğum için hiçbir yere sığamycagmı düşünüyorum eskiden bi ümit baba evim vardı ama bebeğimle düşünemyorum
Icine atarak sadece kendini üzersin. Bence önce esinle adam akıllı konuş boyle devam ederse ailelere söyle yine duzelme olmazsa bosanirsin. Eğitim seviyeni bilmiyorum ama illa ki hayatina devam edip bebeğine bakacak bir is bulursun belki daha iyi bir hayatın olur ömrünün sonuna kadar mutsuzluk icinde yasayamazsin

Back
X